Zobacz pełną wersję : instalowanie nowych dodatkow a downloads
misterio
27.01.2009, 16:43
Hej! Moj problem wyglada tak:
mialam Simsy Osiedlowe zycie. Posciagalam sobie rozne dodatki, pozy itp. Wsyztsko dzialalo. Pozniej zainstalowalam sobie Cztery pory roku I odpalam simsy, a tam nie ma tego wszystkiego, co wczesniej pobralam! Tak, jakbym wyczyscila downloads. A tego nie robilam :P Co sie z tym stalo? Da sie to jakos odzyskac?
haughton
27.01.2009, 17:24
Musisz ponownie włączyć zawartość zmodyfikowaną i uruchomić jeszcze raz grę, zawsze po instalacji nowego dodatku obiekty z folderu "Downloads" nie są od razu widoczne.
misterio
27.01.2009, 17:56
Aha, kumam. Dzieki!
Temat mozna zamknac :)
popiołek
18.02.2009, 10:43
Witam.
Mam podobny problem co Déstiny. Otóż mam już zainstalowane dodatki: NŻ, WB, Zwierzaki, CPR i NS. Planuję kupić Podróże. I tu moje pytanie: czy jak zainstaluję nowy dodatek (jest nowszy od poprzednich) to też muszę kopiować foldery? Jeśli tak, to które? Nie chcę stracić stanu gry. Jestem tu nowa, a na to pytanie nie mogłam znaleźć odpowiedzi.
Gdy instalowałam nowe dodatki nigdy nie robiłam kopi folderu EA Games z Moje dokumenty :)
Ale to zawsze pozostaje ryzyk - fizyk :)
Może na wszelki wypadek skopiuj, a jak zainstaluje się poprawnie, to zawsze możesz wykasować :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.