Zobacz pełną wersję : Brak możliwośći zaprojektowania ubrania codziennego
Witam
Mój problem polega na tym, że gdy klikam na szafę nie mogę zaprojektować ubrania codziennego. Ostatnio ściągałam dosyć sporo nowych ubrań. Po czym wybrałam się na zakupy i je kupiłam. Co mogę zrobić żeby ta opcja znowu była dostępna ?
Wywal downloads na pulpit i sprawdź, czy działa bez niego. Jeśli tak, musi to być wina któregoś z dodatków.
Ok, zaraz sprawdzę czy to pomoże.
Pomogło, a czy w jakis sposob da sie wykasowac te szkodliwe pliki ?
Clean Installerem albo spróbuj każdy po kolei, jeżeli jest ich mało.
Jest ich bardzo dużo, zrobiłam porządek w folderze, usunęłam szkodliwe, ale dalej jest to samo :(
claudia_o
31.01.2009, 00:08
A może jest to szafa ściągnięta z internetu? Ja tak kiedys miałam że nie mogłam w niej projektować ubrań. ;)
Nie, to też nie wina szafy. Sprawdzałam na nieściągniętej i jest to samo. Czy może być to wina tego że za dużo jest tych ciuchów ? Nigdy wcześniej nie miałam tego problemu.
Raczej nie. Ja mam ich również bardzo dużo i nigdy nie miałam takiego problemu. Może zrób tak: poszczególne foldery dawaj na pulpit [pojedynczo]. Gdy wreszcie bez jakiegoś będzie dobrze, podziel go na dwie grupy. Z jedną będzie dobrze - ją znów włóż do Downloads. Tą 'złą', w której ukrywa się wadliwy dodatek, znowu podziel na dwie. I tak w kółko. W końcu musisz znaleźć wadliwy dodatek.;]
ultraviolence
31.01.2009, 12:49
A może nie masz żadnych ubrań codziennych w szafie niż to jedno, które nosi sim? Bo w takich wypadkach zaprojektować ubrania się nie da. Trzeba wybrać się na zakupy... :)
EDIT: Nie doczytałam dokładnie posta... W takim razie nie wiem, co może być przyczyną.
Wywaliłam cały folder, chciałam sprawdzać tak jak zaproponowano, ale gdy chciałam drugi raz włączyć gry. Gra nie chce sie uruchomić, i dalej nie da sie właczyć ...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.