PDA

Zobacz pełną wersję : Brak możliwośći zaprojektowania ubrania codziennego

izzzaaa
30.01.2009, 19:14
Witam
Mój problem polega na tym, że gdy klikam na szafę nie mogę zaprojektować ubrania codziennego. Ostatnio ściągałam dosyć sporo nowych ubrań. Po czym wybrałam się na zakupy i je kupiłam. Co mogę zrobić żeby ta opcja znowu była dostępna ?

Luthiee
30.01.2009, 19:16
Wywal downloads na pulpit i sprawdź, czy działa bez niego. Jeśli tak, musi to być wina któregoś z dodatków.

izzzaaa
30.01.2009, 19:19
Ok, zaraz sprawdzę czy to pomoże.

Pomogło, a czy w jakis sposob da sie wykasowac te szkodliwe pliki ?

Luthiee
30.01.2009, 19:54
Clean Installerem albo spróbuj każdy po kolei, jeżeli jest ich mało.

izzzaaa
30.01.2009, 22:49
Jest ich bardzo dużo, zrobiłam porządek w folderze, usunęłam szkodliwe, ale dalej jest to samo :(

claudia_o
31.01.2009, 00:08
A może jest to szafa ściągnięta z internetu? Ja tak kiedys miałam że nie mogłam w niej projektować ubrań. ;)

izzzaaa
31.01.2009, 00:22
Nie, to też nie wina szafy. Sprawdzałam na nieściągniętej i jest to samo. Czy może być to wina tego że za dużo jest tych ciuchów ? Nigdy wcześniej nie miałam tego problemu.

Luthiee
31.01.2009, 11:20
Raczej nie. Ja mam ich również bardzo dużo i nigdy nie miałam takiego problemu. Może zrób tak: poszczególne foldery dawaj na pulpit [pojedynczo]. Gdy wreszcie bez jakiegoś będzie dobrze, podziel go na dwie grupy. Z jedną będzie dobrze - ją znów włóż do Downloads. Tą 'złą', w której ukrywa się wadliwy dodatek, znowu podziel na dwie. I tak w kółko. W końcu musisz znaleźć wadliwy dodatek.;]

ultraviolence
31.01.2009, 12:49
A może nie masz żadnych ubrań codziennych w szafie niż to jedno, które nosi sim? Bo w takich wypadkach zaprojektować ubrania się nie da. Trzeba wybrać się na zakupy... :)

EDIT: Nie doczytałam dokładnie posta... W takim razie nie wiem, co może być przyczyną.

izzzaaa
01.02.2009, 10:13
Wywaliłam cały folder, chciałam sprawdzać tak jak zaproponowano, ale gdy chciałam drugi raz włączyć gry. Gra nie chce sie uruchomić, i dalej nie da sie właczyć ...