Zobacz pełną wersję : "Victoria" by steve [BRAK ZDJĘĆ]
Witam. Chcę zaprezentować wam dziś swój pierwszy dom na tym forum, nie proszę o wyrozumiałość w ocenianiu tylko Wasze szczere opinie i komentarze te złe jak i te dobre. Bardzo bym chciał się czegoś nauczyć, więc śmiało wytykajcie błędy i mówcie co jest nie tak. Dobra, przejdźmy do prezentacji.
Spis pomieszczeń:
Parter
1.Hall/przedpokój
2.Mały salonik
3.Salon
4.Jadalnia
5.Korytarzyk
6.Mała pralnia/schowek
7.Kuchnia
8.WC dla gości
Piętro
1.Korytarz
2.3 sypialnie
3. 3 łazienki
4. Duża pralnia
To już koniec. Przepraszam za ilość zdjęć i pewne niedociągnięcia jak sufity czy lewitujący płyn:D Zapraszam do komentowania!
Pozdrawiam, steve
Caroline
03.02.2009, 22:26
no mi się podoba, chociaż nie podoba mi się dach i jest kilka niedociągnięć, ale ogółem wyszedł w porządku
7/10 :)
I znów klasyka :D
Jak na pierwszy dom to bardzo ładnie.
Podoba mi sie wszystko za wyjątkiem dachu, który psuje cały efekt bryły :(
No no nie jest źle, a nawet jest fajnie. Widok i ogólny całokształt psuje dach ewidentnie. Jeśli poświęciłby trochę nad tym czasu to efekt byłby piorunujący.
Pozdrawiam cieplutko, ocena: 8,5.
pisaqeczka
04.02.2009, 08:24
Bardzo ładny, miałabym do czego się przyczepić, ale to błahostki...
Jak na pierwszy raz to wręcz świetnie.
Co wy z tymi klasykami ? ; o
Nie mam siły by nic pisać.
Bryła nie do końca podoba mi się.
8/10.
Powiem króciutko: CUDO. Świetna robota.
10/10
10/10
to co koleżanka Liv ;D
blakistoni
04.02.2009, 08:53
Bardzo ładny :D
Tylko co wszystkich na klasykę wzieło ?
10/10
NOTplastic
04.02.2009, 10:29
klasyka wraca do mody. Tyle, że trzeba ją połączyc z nowoczesnością.
Tobie się udało. Gratuluję.
10/10.
cerastes
04.02.2009, 10:34
Projekt prezentuje się dosyć ciekawie . Lubię kiedy jest wszystkiego dużo . :)
Wnętrza są zdominowane wymieszaniem różnych stylów , ale przyciągają wzrok .
Całość - bardzo ekspresyjna . :D
wercia9713
04.02.2009, 10:34
Jeej...suuper domek masz talent!Duży i nie ma ubytków :)10/10!
:D Pięknie ^^ Jestem w szoku...Gratuluje stworzenia takiego pieknego projektu ;)
Dach z leksza nie pasuje no ,ale przy takim nadmiarze roślinności to to wszystko się kryje ;)
10/10
Pozdrawiam.Sheba.
Ładny, podoba mi się 10/10
Oczywiście 10/10
Tylko ten dach taki troche nijaki :)
Czy wszyscy boją się Liv?? xD( żart oczywiście :))
Mi się również bardzo podoba i dam 9,(9)/10 ( że by nie było że ja też się Liv boje xD)
chociaż dostrzegam zmieszany styl... to ładnie wyszło.
przytulny, ładny dom. nie mam większych zastrzeżeń choć coś mi tam nie pasuje.
9/10
Co się będę rozpisywał,
Powiem tyle, że bardzo fajnie wyszły Ci wnętrza
I ogród :)...............
Jak na pierwszy domek,
wyszedł świetnie
nie mogę się doczekać następnego projektu
10/10
no mi się podoba, chociaż nie podoba mi się dach i jest kilka niedociągnięć, ale ogółem wyszedł w porządku
7/10 :)
Dziękuje:) Sam zauważyłem niedociągnięcia, jednak dopiero w trakcie robienia zdjęć, a wtedy gra już chodziła mi tak wolno ze poprawianie zajeło by wieki...wiec wybaczcie niedociągniecia. A oceny co do dachu się powtarzają wiec biore je sobie do serca i musze zwracać wiecej uwagi na dach, bo szczerze mówiąc do tej pory troche go bagatelizowałem...;)
I znów klasyka :D
Jak na pierwszy dom to bardzo ładnie.
Podoba mi sie wszystko za wyjątkiem dachu, który psuje cały efekt bryły :(
Dziękuje za opinie:) Co do dachu napisałem już wyżej i postaram sie to poprawić w przyszlych domach:)
No no nie jest źle, a nawet jest fajnie. Widok i ogólny całokształt psuje dach ewidentnie. Jeśli poświęciłby trochę nad tym czasu to efekt byłby piorunujący.
Pozdrawiam cieplutko, ocena: 8,5.
Następnym razem może uda się osiągnąc ten efekt "piorunujący" bo zamierzam popracować nad dachem:)
Bardzo ładny, miałabym do czego się przyczepić, ale to błahostki...
Jak na pierwszy raz to wręcz świetnie.
Dziękuje:)
Co wy z tymi klasykami ? ; o
Nie mam siły by nic pisać.
Bryła nie do końca podoba mi się.
8/10.
Bryla w zamiarze miała być inna...ale wyszła taka jaka wyszła...:) Dziekuje za opinie:)
10/10
Ohhhh:) Dziękuje serdecznie:)
to co koleżanka Liv ;D
Również dziękuje:)
Bardzo ładny :D
Tylko co wszystkich na klasykę wzieło ?
10/10
To taki w sumie pół klasyk:D Bo można powiedzieć ze mogą tam mieszkać współcześni ludzie którzy lubią styl klasyczny:)
klasyka wraca do mody. Tyle, że trzeba ją połączyc z nowoczesnością.
Tobie się udało. Gratuluję.
10/10.
Dziękuuuuje:)
Projekt prezentuje się dosyć ciekawie . Lubię kiedy jest wszystkiego dużo . :)
Wnętrza są zdominowane wymieszaniem różnych stylów , ale przyciągają wzrok .
Całość - bardzo ekspresyjna . :D
Dziękuje:) Wiem ze w pewnym momencie zaczełem mieszać...
Jeej...suuper domek masz talent!Duży i nie ma ubytków :)10/10!
Hehe wątpie zebym miał talent, widziałem tu o wiele wspanialsze domy, ale dziękuje:)
:D Pięknie ^^ Jestem w szoku...Gratuluje stworzenia takiego pieknego projektu ;)
Dach z leksza nie pasuje no ,ale przy takim nadmiarze roślinności to to wszystko się kryje ;)
10/10
Pozdrawiam.Sheba.
Dziękuje, dziękuje:D Ja jestem w szoku przez tak dobre opinie:D
Ładny, podoba mi się 10/10
Dziękuje:)
Oczywiście 10/10
Tylko ten dach taki troche nijaki :)
Wiem wiem...dach nie pasuje:) Ale dziękuje:)
Czy wszyscy boją się Liv?? xD( żart oczywiście :))
Mi się również bardzo podoba i dam 9,(9)/10 ( że by nie było że ja też się Liv boje xD)
Dziękuje serdecznie:):)
chociaż dostrzegam zmieszany styl... to ładnie wyszło.
przytulny, ładny dom. nie mam większych zastrzeżeń choć coś mi tam nie pasuje.
9/10
Ja zmieszany styl zauważyłem jak juz skonczyłem budować:D Chyba szczególnie w sypialniach, ale myśle ze w domu w którym ktoś mieszka to kazda sypialnia też jest inna bo każdy urządza ją "pod siebie" ;> Ale dziękuje za opinie:) Tylko ciekawy jestem tego czegoś niepasującego:D
Co się będę rozpisywał,
Powiem tyle, że bardzo fajnie wyszły Ci wnętrza
I ogród :)...............
Jak na pierwszy domek,
wyszedł świetnie
nie mogę się doczekać następnego projektu
10/10
Ciesze się że doceniłes ogród:D A następny projekt zapewne w przyszłym tygodniu, ewentualnie za 2 tygodnie:) Ponieważ mam czas tylko w weekendy.
Podsumowując: WSZYSTKIM dziękuje za przemiłe opinie:) Zastosuje się do porad, i zapraszam również do oglądania następnego domku który ukaze się za jakiś czas:)
Pozdrawiam, steve
serek95-12
04.02.2009, 16:17
Moim zdaniem piękny. Widok ogólny po prostu cudny, pomieszczenia ślicznie urządzone. 10/10
Marian...
04.02.2009, 20:16
Jeżeli to na prawdę jest Twój pierwszy dom, to ja pakuję manatki i zwijam się na emeryturę! :O
Może jest dosłownie kilka małych uchybień, ale na prawdę małych, a ilość plusów jest wręcz porażająca!.
Świetna robota, gratuluję...
Wielkie możliwości przed tobą...
Moim zdaniem piękny. Widok ogólny po prostu cudny, pomieszczenia ślicznie urządzone. 10/10
Dziękuje bardzo:)
Jeżeli to na prawdę jest Twój pierwszy dom, to ja pakuję manatki i zwijam się na emeryturę! :O
Może jest dosłownie kilka małych uchybień, ale na prawdę małych, a ilość plusów jest wręcz porażająca!.
Świetna robota, gratuluję...
Wielkie możliwości przed tobą...
No i jestem w szoku, wystawiając ten dom nie spodziewałem się takiej opini szczegolnie od kogoś takiego jak TY! Ej to ja tu jestem od podziwiania Twoich domów a nie Ty moich:D Bo to Twoje są świetne i wogóle.
Oczywiscie nie mam gry od wczoraj, i budowałem wczesniej domy ale na potrzeby swojego grania, a więc to były raczej proste domy w których się gra wygodnie i szybko. Bo np w tym przedstawionym wątpie aby grało sie wygodnie a szybko na moim komputerze to już napewno nie:D
W każdnym razie....dziękuje za taką opinie (która podniosła poziom mojego humoru o kilka stopni do góry:D), a własciwie to bardzo dziękuje i polecam się na przyszłość bo napewno będą kolejne moje domki;D
pozdrawiam, steve
Więc tak, za dużo czarno - białych zdjęć i na oprowadzaniu po domu nie pokazałeś łóżek, widać je dopiero na zrzutach. Ogród ładny ponieważ lubię jak jest dużo kwiatów, więc za to plus.
Ogólnie nie trafiłeś w mój gust ale dom niezły 7/10
Marian...
04.02.2009, 20:32
Możesz być pewien, że dzięki temu dziełu zyskałeś co najmniej jednego pilnego obserwatora...
PS. I ja dziękuję za tak pochwalną opinię o moich domach:D
Więc tak, za dużo czarno - białych zdjęć i na oprowadzaniu po domu nie pokazałeś łóżek, widać je dopiero na zrzutach. Ogród ładny ponieważ lubię jak jest dużo kwiatów, więc za to plus.
Ogólnie nie trafiłeś w mój gust ale dom niezły 7/10
Z tego co mi wiadomo....nie ma ani jedno czarno-białego zdjęcia, i na pewno dawałem zdjęcia łózek w sypialni:)
Możesz być pewien, że dzięki temu dziełu zyskałeś co najmniej jednego pilnego obserwatora...
PS. I ja dziękuję za tak pochwalną opinię o moich domach:D
Ciesze się z zyskania pilnego obserwatora:D
A co do PS. To Twoje domy zasługują na taką opinię:)
Fajny, podoba mi się. Nie wiem co chcecie od tego dachu, mi nie przeszkadza, wygląda tak... apetycznie xD Znalazłem oczywiście kilka błędów, ale nie chce mi się ich opisywac. Jednak nawet one nie psują całości. Ogród bardzo ładny i urokliwy. .Ogólnie całkiem przyjemny domek.
10/10
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to dach bryły, za wielki. Sama bryła mi się podoba, ogród również. Wewnątrz trochę pomieszałeś/aś style, co nie za bardzo mi się podoba. Ale ogólnie to ładnie to wszystko ze sobą wygląda. Ocena: 8/10
pozdrawiam:
kubuss
No ładny.
Bez wiekszgo opisu.
8/10
claudia_o
06.02.2009, 18:17
Bardzo ładny!!! :)
Nie podoba mi się tylko sypialnia nr. 3.
Sama chciałabym miec taki w swoich simsach ;)
Esterkaa
06.02.2009, 18:29
10/10
Zgadzam się zupełnie..
ocena 10/10
:))
Napiszę krótko, że bardzo mi się spodobał :)
Mi się nie wyświetlają zdjęcia łóżek i widzę dużo czarno-białych zdjęć/obrazów, jak wolisz.
Fajny, podoba mi się. Nie wiem co chcecie od tego dachu, mi nie przeszkadza, wygląda tak... apetycznie xD Znalazłem oczywiście kilka błędów, ale nie chce mi się ich opisywac. Jednak nawet one nie psują całości. Ogród bardzo ładny i urokliwy. .Ogólnie całkiem przyjemny domek.
10/10
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to dach bryły, za wielki. Sama bryła mi się podoba, ogród również. Wewnątrz trochę pomieszałeś/aś style, co nie za bardzo mi się podoba. Ale ogólnie to ładnie to wszystko ze sobą wygląda. Ocena: 8/10
pozdrawiam:
kubuss
Dziękuje:) I zgadzam się ze pomieszałem style..niestety.
No ładny.
Bez wiekszgo opisu.
8/10
Dzięki:)
Bardzo ładny!!! :)
Nie podoba mi się tylko sypialnia nr. 3.
Sama chciałabym miec taki w swoich simsach ;)
Dziękuje:) Sypialnia nr 3 jest dość specyficzna:D
Zgadzam się zupełnie..
ocena 10/10
:))
Napiszę krótko, że bardzo mi się spodobał :)
Doceniam, i dziękuje:)
Mi się nie wyświetlają zdjęcia łóżek i widzę dużo czarno-białych zdjęć/obrazów, jak wolisz.
Czy komuś jeszcze tak się wyświetla? Mi wyświetlają sie wszystkie zdjęcia, czyli jakiś 80 sztuk. A co do czarno-białych zdjęc/obrazów to za pierwszy razem zrozumiałem że chodzi Ci o zdjęcia z gry jako ogólnie, a chyba chodzi o obrazy wiszące na ścianie? Jeśli tak to faktycznie jest dość sporo czarno-białych:) Ale nadal twierdze że zdjęcia łozek są i sie pokazują hehe:D
Nowy projekt juz w przygotowaniu:) Dodam go pewnie za kilka dni (coś koło 7) Pozdrawiam wszystkich:)
symfonia
08.02.2009, 17:10
Bardzo ładna bryła , ładny też ogród wokół domu.
Tylko nie podoba mi sie kolor tapet w sypialni nr 2 i łazience.Poza tym wszystko jest zgrabnie zaprojektowane! xd.
ocena 9/10
Invidia Semper
08.02.2009, 17:47
Bardzo ładny:) Tylko jak dla mnie za dużo "bibelotów" 9.5/10
Ech, klasyka. Nie lubię tego stylu. Ja raczej wolę małe przytulne domki, więc nie ocenię :).
ddo bwayo
08.02.2009, 20:04
Eee... powiem tak: gdybyś nie powiedział, że to Twój pierwszy dom na forum to nie domyśliła bym się :P.
No ale przejdźmy do rzeczy.
Jedyne co mi się nie podoba to nowoczesne meble przy klasycznym domku..
9/10
...no i wspomnę jak wszędzie, że nie przepadam za tym stylem :P..
Bardzo ładna bryła , ładny też ogród wokół domu.
Tylko nie podoba mi sie kolor tapet w sypialni nr 2 i łazience.Poza tym wszystko jest zgrabnie zaprojektowane! xd.
ocena 9/10
Dziękuje za wysoką ocene:)
Bardzo ładny:) Tylko jak dla mnie za dużo "bibelotów" 9.5/10
Dziekuje za opinie:)
Ech, klasyka. Nie lubię tego stylu. Ja raczej wolę małe przytulne domki, więc nie ocenię :).
Hmmm nie chce być niegrzeczny, ale skoro nie oceniasz to nie rozumiem po co ten komentarz?:)
Eee... powiem tak: gdybyś nie powiedział, że to Twój pierwszy dom na forum to nie domyśliła bym się :P.
No ale przejdźmy do rzeczy.
Jedyne co mi się nie podoba to nowoczesne meble przy klasycznym domku..
9/10
...no i wspomnę jak wszędzie, że nie przepadam za tym stylem :P..
Tak to pierwszy dom:) Drugi bedzie juz niebawem:) Dziekuje za komentarz
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.