Zobacz pełną wersję : "Mały Nieporządek" by Lapis [BRAK ZDJĘĆ]
Witam
Po długiej przerwie prezentuje wam drodzy forumowicze mój pierwszy modern :) bardzo długo nad nim pracowałem (no dobra bez przesady ok. tydzień :p) To bez dłuższego gadania przejdźmy do zdjęć.
:)
Po raz kolejny ten 'komiczny' wygląd bryły ;/
Poustawiałes byle jak obiekty ,aby uzyskac efekt niełady i nazwałes to 'małym nieporzadkiem' ? ;| Dziwnie to wszystko sie ze soba komponuje.Wybacz.
5/10
Sheba.
Dzięki za ocene :)
i zapewniam że układałem żeczy nie byle jak :)
Witaj
Ja się nie za bardzo znam na modernach....na tych bryłach itd. Ale jeśli oceniam to dla mnie za smutny... Szczególnie z zewnątrz bo jest taki biało-szarny, i ten chodnik do domu taki równy i przykładny, i brak ogrodu...Nie ma rzutu i nie wiem...czy wchodzi się odrazu do kuchni z podwórka? Wywnioskowałem tak bo jest ta sama smutna i szara tapeta. Salon nawet mi się podoba tak samo sypialnia:) To dlatego ze są tam jakieś kolory:D W salonie ciepły brąz (po raz setny z tymi samymi brązowymi deskami na ścianie ale to szczegół) a w sypialni odcienie zieleni, a ja lubie zieleń:) Choć łóżko w sypialni jak dla mnie jest okropne. Łazienka jest poprostu biała...i zimna.
Ogólnie to ja chyba nawet nie umiem oceniać modernów, ale niektóre są naprawde zachwycające... A ten taki nie jest. 5/10
Pozdrawiam, steve
bryła- mówię nie. szare, ponure kolory i zero ogródka.
wnętrze- zimne, wypełnione brzydkimi dodatkami z neta. nie wiem jak można tam mieszkać, chyba czuła bym się tam okropnie.
i jeszcze słabe zdjęcia =/
4/10 trochę zawyżona ocena ale nvm.
Nie podoba mi się :(
Bryła jest jakaś taka dziwaczna, natomiast wnętrze również nie zachwyca. To co jest na 6 zdjęciu od końca to łóżko? :O Jeśli tak, to stwierdzam, że dziwniejszego jeszcze w życiu nie widziałam... Nie mam zbytnio czego pochwalić w tym domu :(
4/10
Eeee..... To jest niby modern tak?
Mi to bardziej przypomina jakiś burdel, nie tyle zapuszczony, co sam w sobie nie ładny, a wręcz okropny.
Tak dobrałaś dodatki z neta, że w rezultacie wygląda to jeszcze gorzej.
Ogólnie mówiąc masz pecha, bo trafiłaś akuratr z tym domkiem kiedy mam zły chumor i muszę się na kimś wyrzyć. Przypadło na Ciebie (wiem, okropny jestem i niesprawiedliwy, jednak nie ma ludzi idealnych).
2/10.
Pzdr.
Gio!
Lapis to dziewczyna, Dżon!
Pierwsze zdjęcie zmusiło mnie do zastanowienia się czy to nie jest sims 1 :O
Mało zdjęć i tak jakoś smutno. 3/10
pisaqeczka
04.02.2009, 18:12
Ęę... No kompletnie mi się nie podoba.
Bryła jak z kosmosu, wnętrza również mnie nie przekonują.
Przepraszam
Dzięki za ocene :)
i zapewniam że układałem żeczy nie byle jak :)
OMG ! Masz 14 lat a nie wiesz jak sie pisze wyraz rzecz ?!
Powodzenia !
Eeee..... To jest niby modern tak?
Mi to bardziej przypomina jakiś burdel...
Mwahah. To się uśmiałem : P
To mi też nie przypomina modernu.
Jest gdzieś w tym domu sypialnia ?
Te dwa leżaki połączone ? Ekhem.
Mam to i na reflexsims, jeśli dobrze pamiętam,
ta rzecz jest wystawiona w ogrodzie.
Jak można na takim czymś spać ?: O
Łazienka - Krzesło ogrodowe ? ....
4/10.
Pozdrawiam,
SebaS.
No na modern to nie wygląda, chociaż co ja tam wiem. Nie ma rzutów, ogrodu, nie pasuje chodnik jest jak rażąca świetlówka. Coś nie chce mi się wierzyć, że aż tydzień zajęło CI robienie tego "Modernu". Średnio estetyczny taka siódma woda po Modernie. Ocena : 4/10.
Mi się nie podoba :(
3/10
Nie podoba mi się. Za szaro i za smutno. Dziwaczne łóżko, nie wierze że zajęło ci to tydzień pracy. Najwyżej parę godzin. Ocena 4/10
Wypiszę tylko to, co mi się nie podoba:
-Blaty w kuchni <chowa się pod biurko>
-Misiek wrośnięty w ścianę w tym natępnym pomieszczeniu <biegnie po kakao bo nie wytrzyma>
-świeczki pod ubraniami <pożaaar!>
Ogółem; 5/10
nieeee!
Esprit88
05.02.2009, 09:51
Szczerze mówiąc poczułem się jak na przedwojennym filmie było tak czarno biało. Bryła trochę zraziła mnie brakiem symetrii, ale to nie wszystko nie podobały mi się też wnętrza światełkiem w tunelu była u mnie łazienka. Szkoda że nie było ogrodu może podratowało by to ogólnie dom. Spróbuj zachować ciepły barwy bo takie są przyjemniejsze. Zbuduj dom w stylu klasycznym lub normalny swojski domek z ciepłymi barwami, i porównaj go z tym czymś zobaczysz moim zdaniem wielką różnicę.
Ocena 4/10
Bryła mi się podoba, wnętrza nawet ładne, ale wszystko pieprzą drzwi, wszędzie te same brzydkie drzwi. Reszta spoko, chociaż że przydałyby się firanki w domu. Ocena: 8/10
pozdrawiam:
kubuss
Bryłą nie jestem zachwycony, jest za dziwna :(
Pomieszczenia są o wiele lepsze :)
Najfajniejsza jest sypialnia, te kolory i wogóle
Lepiej by wszystko wyglądało gdybyś włączyła odbicia światła
Co tu się rozpisywać 7/10
Jak dla mnie troche dziwny.
Nie podoba mi sie.
Co tam jest ładnego ale mało tego.
5/10
justinea4
06.02.2009, 19:03
Nie będę tak surowa jak moi poprzednicy :) Napisałeś, że tworzyłeś ten dom tydzień. Nie mówię, że nie, ale właściwie co tutaj tworzyć? Bryła jest modern, ale bardzo "klasyczna" i niezbyt intrygująca. O ogrodzie chyba w ogóle zapomniałeś...
Wnętrze prezentuje się dużo lepiej. Tylko po co ta kwiecista tapeta w kuchni ? Modern to modern - żadnych kwiatków. Sypialnia i salon bardzo ładne i starannie przygotowane, dobra robota :) Łazienka też mi się podoba, umeblowanie sprawia, że wygląda na dużą i jasną. Jeszcze mam tylko parę zastrzeżeń: po pierwsze używaj elementów dekoracyjnych jak zasłony i obrazy. Ożywiają one wnetrza i zakrywają puste "białe" ściany :) Moja ocena to 5/10 . Mam nadzieję, że następny domek będzie dużo lepszy i nie zniechęcaj się ocenami .
Esterkaa
06.02.2009, 23:52
Nie podoba mi się..
Bryła dziwna, brak ogrodu, w środku szaro, smutno i zimno...nie chcialabym mieszkac w takim domu...
ocena:2/10
Trochę teren przed domem wydaje mi się niezagospodarowany, ale wnętrza i bryła wszystko nadrabiają :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.