Zobacz pełną wersję : ciąża u seniorów
Simsomaniac
08.02.2009, 17:47
Ciąża jest możliwa u nastolatek i dorosłych ale czy jest możliwa u najstarszych simów?
Raczej emeryci nie mogą zajść w ciążę...
nie, emerytki nie mogą zajść w ciąże. chyba, że jest na to jakiś hack, ale ja nie znam..
Gdzieś kiedyś na forum widziałam coś a'la taki hack, ale podobno były z nim błędy; nie rósł brzuch i nie mogła urodzić. Ale możesz np. związać emerytkę z dorosłym, i on może zajść z nią w ciążę przez boolpropa.:)
Simsomaniac
08.02.2009, 18:21
Tak? Nie wiedziałam :) dzieki wielkie :)
ultraviolence
08.02.2009, 20:26
Ej, ja miałam kiedyś parkę sim-emeryt i dorosła simka, albo na odwrót (on dorosły, a simka była emerytką) i ona zaszła w ciążę! Błąd gry?
claudia_o
08.02.2009, 20:35
Jezeli ona była dorosła, a on emerytem to jest to normalne. Ja tez tak mogę, ale nie wiem czy jak sie uzywa boolpropa i innych hacków to tak jest, czy również bez nich, ale wydaje mi sie ze bez też. :)
A co będzie z ciążą, jeśli dorosła simka zmieni grupę wiekową na emeryta?
justinea4
08.02.2009, 20:56
A co będzie z ciążą, jeśli dorosła simka zmieni grupę wiekową na emeryta?
Nie wiem jak u was, ale u mnie chyba z tydzień (simowy) przed zmianą
wieku z dorosłego na emeryta Simka nie może zajść w ciąże (nie pojawia się taka opcja). Próbowałam kiedyś z hakami, ale gra się zacięła :)
claudia_o
08.02.2009, 21:52
U mnie jest to chyba 5 dni :) ale zawsze można insiminatorem (czy jakoś tak :) dodać 1 dzień jeżeli nam brakuje, albo za pomocą tego napoju życia. To sa sposoby na dodanie kilku dni.
ultraviolence
09.02.2009, 15:38
Jezeli ona była dorosła, a on emerytem to jest to normalne. Ja tez tak mogę, ale nie wiem czy jak sie uzywa boolpropa i innych hacków to tak jest, czy również bez nich, ale wydaje mi sie ze bez też. :)
Jeśli tak mówisz, to z pewnością to była kombinacja dorosła simka-sim emeryt. Inaczej chyba byłoby to niemożliwe :) I gwarantuję, że to działa bez hacków i kodów - ja wcześniej (tj. przed tym, jak ta simka zaszła w ciążę) żadnych nie używałam.
Nie wiem jak u was, ale u mnie chyba z tydzień (simowy) przed zmianą
wieku z dorosłego na emeryta Simka nie może zajść w ciąże (nie pojawia się taka opcja). Próbowałam kiedyś z hakami, ale gra się zacięła :)
Ja u siebie nie zaobserwowałam takiego przypadku :) Simka może mieć dzieci, dopóki nie stanie się staruszką - nawet jeden dzień przed zmianą wieku na emeryta, może starać się o dziecko.
justinea4
09.02.2009, 19:59
Bardzo możliwe :) Nie wiem czy u kogoś jeszcze tak się dzieje jak u mnie, może to jakiś błąd, ale rzeczywiście możliwość zajścia w ciąże kilka- kilkanaście dni przed zmianą wieku jest u mnie niemożliwe.
LittleDevil
09.02.2009, 21:42
Bardzo możliwe :) Nie wiem czy u kogoś jeszcze tak się dzieje jak u mnie, może to jakiś błąd, ale rzeczywiście możliwość zajścia w ciąże kilka- kilkanaście dni przed zmianą wieku jest u mnie niemożliwe.
U mnie jest tak samo. Na klika dni przed urodzinami simki nie ma opcji postaraj się o dziecko. Nie pamiętam ile dni dokładnie, ale stawiałabym na 3, bo tyle chyba trwa ciąża, a według mnie chodzi w tym wszystkim o to, by simka będąc w ciąży nie zmieniła grupy wiekowej, gdyż gra [oryginalnie] nie przewiduje staruszki z brzuchem.
Angelika
12.02.2009, 17:31
Ciąża jest możliwa u nastolatek i dorosłych ale czy jest możliwa u najstarszych simów?
u nastolatek jest możliwa?
Tak, Angeliko, jeśli masz inteenimater.
a co to takiego inteenimater???
claudia_o
12.02.2009, 21:44
Jest to coś takiego, nie wiem czy hack, w każdym razie instalujesz to i nastolatki moga robić bara-bara i starać się o dziecko, oświadczać się, byc z dorosłym, stosować antykoncepcję lub być dużo płodniejszym :)
A w jaki sposób stosować antykoncepcję?
Po wgrabiu tego po kliknięcie na sima wyskakuje mi jakiś zegar biologiczny...o co chodzi z tym zegarem?
A za to nie mam np opcji pojdz do pracy :/
Zapisałam sobie inteenimater (to się odmienia?), ale jak go używać?
Rocketfingers
18.02.2009, 23:17
Witam, jestem nowa na forum. Chciałabym zapytać gdzie mogę ściągnąć ten inteenimater? Czy mogę z zagranicznej strony? Jakie muszę mieć zainstalowane dodatki, żeby mi hulało? Pozdrawiam
http://www.simbology.com/mods/index.php?dir=inteen/inteenimater/&sort=date&order=desc pobierasz wersję do Twojego ostatniego dodatku.:)
EDIT: baisers, zegar biologiczny właśnie umożliwia te wszystkie opcje.:) Wypróbuj je, to zobaczysz, jak poszczególne działają. Co do pracy, to może ściągnęłaś/ściągnąłeś wersję np. do podróży, a masz ostatni czas wolny?
NikkaS, tak, to się odmienia. Jak już ściągniesz i wypakujesz do downloads, wchodzisz do rodzinki i klikasz na sima. Pojawiła się jak widzisz opcja inteenimater. Dajesz na my biological clock/mój zegar biologiczny. Pojawia się taki zegar na podłodze. Również wypróbuj sobie opcje.
Mogę Wam wyjaśnić na czym polegają poszczególne opcje, jeśli chcecie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.