PDA

Zobacz pełną wersję : Nowa Posesja ... [BRAK ZDJĘĆ]

αγάπη
14.02.2009, 17:43
To mój pierwszy domek na forum :)
Bryłe ściągnołem z internetu , umeblowanie i wygląd pomiesczeń to była moja praca :P

Zaczynajmy ! :)

Koniec :)
Odrazu dziękuje za SZCZERĄ ocenę xDD

Björk
14.02.2009, 17:48
Wiesz - całkiem nieźle sobie z tym umeblowaniem i zagospodarowaniem przetrzeni poradziłeś :)
Ale trochę brak otoczenia domu. Niekoniecznie musiałby być ogródek, ale jakieś kwiatki przed frontem by nadały swojskości całej bryle.

blakistoni
14.02.2009, 18:01
Całkiem,całkiem :)
Brak ogródka,a jakość zdjęć mogłaby być odrobinkę lepsza,ale i tak jest dobrze :)
9/10 :)

pisaqeczka
14.02.2009, 18:11
Zdjęcia złej jakości i małe...(miałam ten sam problem przy swojej pierwszej pracy)
Bryła może nie kładzie na kolana, ale wnętrza są dość fajnie urządzone.

katerina1989
14.02.2009, 18:15
Jak na pierwszy domek to nieźle sobie poradziłeś :D
Brakuje ogródka a,w kuchni jest trochę pusto i nie widzę lodówki...
Ocena 7/10

Gio
14.02.2009, 18:24
Cóż. Naprawdę dziwią mnie tak dobre oceny moich przedmówców.
Zastrzegam i zwracam uwagę, że w swojej wypowiedzi cały czas pamiętałem, że jest to Twój pierwsze dom. Więc:
Fakt, że masz b. fajne dodatki z neta i dość stylowo je uładasz. Jednak zagospodarowanie pzzestrzenne do DNO. Pomieszczenie, które Ci sie najbardziej podoba- Kuchnia- to kwadrat z linią białych szafek i stolikiem z dwoma krzesłami w rogu. Całe pomieszczenie streścilem w jednym zdaniu. Brak jakichkolwiek ozdób, które jednocześnie sprawiłyby, że mieszkanie nie wyglądałoby tak sztucznie. Jednak jest całkiem inaczej.
I podobnie jest z innymi pomieszczeniami. Naprawdę, nie życzyłbym nikomu, by w łazience miał okna na cała ścianę :/ I to jeszcze przy samej wannie i kielku.
Brak jakiegokolwiek ogrodu, a bryła którą ściągnąłaś to też nie żaden specjał :/ Ogólnie jestem na nie

3/10

Pozdrawiam
Gio!

Liv
14.02.2009, 18:57
Naprawdę dziwią mnie tak dobre oceny moich przedmówców.
Mnie również.
Po pierwsze, błędy w samym opisie prezentacji. "Ściągnołem" i "nie po polskiemu"...
Po drugie samo wnętrze. W ogóle do mnie nie przemawia, odnoszę wrażenie, że jest robione na "odpieprz", a niektóre pokoje przechodzą same siebie, np. kuchnia. I wytłumacz mi, na jakiej zasadzie funkcjonuje kibelek? I jak on w ogóle został zamontowany w tym oknie?
I po trzecie: najprościej rzecz ujmując, nie podoba mi się.
3/10

αγάπη
14.02.2009, 19:13
[QUOTE=Giovánni;958527][i]Cóż. Naprawdę dziwią mnie tak dobre oceny moich przedmówców.

Napisałem że Kuchni najbardziej nie lubie :P
Nie pomyślałem o oknach w kiblu to fakt ...
Doceniam że dałeś mi ocene mojej pracy jednak ja uważam że nie był on aż taki zły Brakowało mu tylko dopracowanej kuchni , ogródka no i jesze te okna.
Ale każdy może mieć swoje zdanie :)

Gio
14.02.2009, 19:16
Mam świadomośc tego, że Ci się bardzo podoba, bo gdyby Ci się nie podobał nie wstawiłbyś go na forum :)
Jednak tak jak sam powiedziałem- o gustach się nie dyskutuje- jestem tylko troszeczkę zdziwiony ocenami poprzedników. Jestem pewien, że gdybym ja dał taki domek, a też nie czesto buduje, wszyscy by mnie wywalili na zbity pysk. Może dlatego, że jesteś nowy...

dżin.
14.02.2009, 19:30
Nawet fajnie budujesz, ale
zwiększ jakość zdjęć w opcjach kamery
Dobrze dobierasz kolory,
Ogród mi się nie podoba
Ale bryła domu owszem :)
Widać, że się starasz :)
7/10

treys
14.02.2009, 19:39
brak ogródka i dosyć ubogie wnętrze mnie odpychają...
jest za pusto i czuję niedosyt w tym domu. owszem, dobrze radzisz sobie z kolorami ale spróbuj 'wzbogacić dom' :).
5/10

Paka
14.02.2009, 19:46
Kuchnia jaka pustaa xd
A łazienki to troche nie widać, jakoś źle rozplanowałeś zdjęcia
No ale ja też byłem początkującym, początki są trudne :P
Troche czasu i będziesz lepszy ;]

Matti93
14.02.2009, 20:26
wnętrze nawet nawet ale ten kibelek na oknie to tragedia...
ocena 7/10
a i jeszcze jedno:
nie powinieneś/aś kłucić się z ocenami ;] są jakie są ale tojest czyjaś ocena twojej pracy i jak wystawiasz jakiś domek to musisz być gotowy na krytykę szczególnie że to twój pierwszy domek

Esterkaa
14.02.2009, 21:06
Jinchüüriki- Twoja wypowiedz" nawet fajnie budujesz" jest trochę nietrafna bo autor domku napisal ze bryłę ściągnął z internetu.
Po za tym zgadzam się zupełnie z Liv oraz Giovánnim. Mi się dom nie podoba. zarówno bryła jak i wystrój. W domu nie ma klimatu i jest zbyt pusto. A kuchnia to juz wogóle...
Nie podoba mi się
Ocena: 2/10

Molly
15.02.2009, 01:24
Nie będę sie rozpisywać, nie chce mi się za bardzo. Bryła mnie nie zadowoliła , widziałam ich już sporo na tym forum a wnętrze też niczym nie zadowala. Ogródka nie ma nic nie ma.
moja ocena to 3/10. I dziwi mnie, że niektóre oceny sa tak wysokie.

kubuss
16.02.2009, 18:38
5/10. Bez oceny opisowej.

pozdrawiam:
kubuss

symfonia
16.02.2009, 19:42
Trochę za ciemno, brak ogrodu za ciemne tapety.
W kuchni brakuje dodatków dekoracji jest za smutno to tak jak by nikt tam nie mieszkał.
Ładna łazienka.
ocena 6/10