PDA

Zobacz pełną wersję : Simsy nie chcą chodzić, pomóżcie

shan
16.02.2009, 09:51
hej, ostatnio gdy chciałem włączyć simsy, nie włączyły mi się, kliknąłem na ikonkę i wyskoczyła ta ramka uruchamiająca kliknąłem na GRAJ, ramka znikła a simsy mi się nie włączyły, niewiem co się dzieje a tak ładnie mi chodziły , pomocy.
Z góry dziękuje;)

Björk
16.02.2009, 09:53
Może coś z czytnikiem płyt?
Inne płyty działają bez problemów?
A może płyta Simsów jest bardzo porysowana? Ale wtedy zazwyczaj by wyskoczył komunikat "Włóż płytę The Sims 2 do napędu".

Gio
16.02.2009, 10:21
Mi też się tak kiedyś działo, od Osiedlowego Życia. Proponuję poczekać trochę dłużej. Po pewnym czasie wyskoczy Ci takie coś, "czy napewno chcesz uruchomić The Sims 2....[...] ponieważ może to zakłucić działania...[...]" Więc powinieneś kliknąc na ok. i gra powinna się włączyć ;)

shan
16.02.2009, 17:54
Płyta jest w idealnym stanie, czytnik też, po prostu sobie grałem w simsy wyłączyłem je i po paru godzinach znów chciałem sobie włączyć i nie działało.

Aya de Chat
16.02.2009, 18:48
skasuj z EA Games Groups.cache i Accesories.cache [albo przenieś gdzie indziej jeśli się boisz].

Łezka
17.02.2009, 10:29
Ja mam coś takiego, gdy włączam dopiero komputer to gra uruchamia się bez zarzutu, ale jak później wyjdę z TS2 i, np. oglądam strony internetowe przykładowo www.thesims.pl i zachce mi się znowu grać w TS2 to pojawia się okno uruchamiania ja klikam graj i nic niby czyta płytę, a potem wyskakuje tak jak pisze Giovanni klikam tak napewnio chcę uruchomić grę i wtedy się uruchamia.