Zobacz pełną wersję : . Prezentacja wnętrz by Setishe . [BRAK ZDJĘĆ]
Reminiscencja
16.02.2009, 19:28
Przechodziliśmy ulicą i zobaczyliśmy malutki oraz oryginalny dom, postanowiliśmy zaprezentować ten dom w naszym programie. Przywitaliśmy się i zapytaliśmy czy możemy zrobić kilka zdjęć, pani Karolina 20-letnia dziewczyna, która nie dawno przeprowadziła się do tego miasta, jest artystką marzyła o dziennikarstwie.
Oto kuchnia, jest tu mało miejsca ale mi to absolutnie nie przeszkadza, kupuję raczej gotowe jedzenie.
Jadalnia - tu jadam śniadania i kolacje. Niestety obiady jem w pracy. Jak zwykle mój laptop `wala się` wszędzie dużo pracuje.
Salon - o boże nie sprzątałam przepraszam bardzo, nigdy nie ma mnie w domu. Nie mam za dużego telewizora ale taki mi wystarcza.
Resztę pomieszczeń pokażę potem, cały dom jest już skończony ale postanowiłam pokazywać pomieszczenia co jakiś czas.
Bardzo dobrze i ładnie urządzone wnętrza
I pomyśleć, że to The Sims :O
10/10
Data.... tak późna?... i zero komentarzy?! Dlaczego to zbiegło naszej uwadze?! :O
Jak na jedynkę to genialnie.
Ale to zasługa dodatków :D
7.5/10
Pozdrawiam
Dżon!
Ps. Tylko w salonie zbyt wielki burdel no i pokazuj resztę tego domu :P
Chelseaa
08.03.2009, 17:27
super pomieszczenia :) kuchnia super, rzeczywiście mogła trochę posprzątać... ale przynajmniej widać, że normalny dom :) dodatki b. fajne - mogłabyś napisać, skąd je masz?
10/10 - czuję niedosyt i czekam na kolejne pomieszczenia :)
chupa_chups
09.03.2009, 18:04
Właśnie, genialne.
9.5/10
bardzo fajny domek ;)
szczególnie podoba mi się kuchnia.
10/10 (;
Reminiscencja
20.03.2009, 19:26
Dziękuuje za oceny (;
Wkrótce wstawie inne pomieszczenia.!!
<33
Oryginalnie ;)
Tylko tam przy telewizorze za bardzo zagracone.
9/10
Volturia
23.03.2009, 17:42
Ajajaj! I pomyśleć, że to pierwsza odsłona gry! :o Boże, jaka diametralna różnica! ;)
Podoba mi się, nie wiedziałam, że tak moga wyglądać dodatki z netu - oparte na tej części ^^ 9/10
Reminiscencja
23.03.2009, 19:03
The Sims 1. hmm, szczerze mówiąc dużo osób nie docenia tej gry, ale ludzie [ od których pobierałam dodatki ] wkładają wiele serca aby to wszystko zrobić, aby ta gra była oryginalniejsza. ;)) Wydaję mi się, że tak samo będzie z The Sims 2. Wszyscy ją zostawią i przerzucą się na ` trójkę`.
Pozdrawiam
aluminium.
23.03.2009, 19:24
The Sims 1. hmm, szczerze mówiąc dużo osób nie docenia tej gry, ale ludzie [ od których pobierałam dodatki ] wkładają wiele serca aby to wszystko zrobić, aby ta gra była oryginalniejsza. ;)) Wydaję mi się, że tak samo będzie z The Sims 2. Wszyscy ją zostawią i przerzucą się na ` trójkę`.
Pozdrawiam
Bardzo się zgadzam.Będą uważać, że `dwójka` jest `inna`.
10/10
Pozdrawiam
Wiesz, może nie tyle co nie docenia, co po prostu stwierdza, że "jedynka" to przeżytek. Za rok pierwsza odsłona Simsów będzie obchodziła 10 urodziny ;) Wiadomo, że skoro na rynku jest dostępna dwójka, o wiele bardziej rozbudowana i z inna grafiką, to gracze mniej chętnie będą się zanurzać do "staroci". Skoro już przegrali w jedną grę swoje, trzeba sięgnąć po coś nowego (ale niekoniecznie lepszego). Ale fakt- są ludzie, którzy po prostu gardzą jedynką :( Jest to pewna obraza dla jej miłośników, którzy tak jak Ty, jeszcze grają, ale także dla tych, którzy się już nią nacieszyli i obecnie nie grają (sama się do nich zaliczam).
I masz rację- parę lat po wydaniu "trójki" Sims 2 podzieli los swojego poprzednika.
I jeszcze do mojego wcześniejszego komentarza "dopisuję", że masz fajne dodatki z neta ;) Swojego czasu przeszukałam wiele zakątków z internetu, ale takich nie znalazłam (chyba, że te są jakieś nowsze). Zdradzisz mi strony, z których je masz? ;)
Reminiscencja
23.03.2009, 21:52
Droga Liv!
Dodatki pochodzą już z zamkniętych stron ;( Niektórzy użytkownicy z amerykańskich for mają je no i mi wysyłają ale oczywiście musi być coś za coś ;/ Muszę im za to zapłacić. Ale posiadam również płatne zestawy z Simcredible, ale o tym to ja już wolę pogadać na prv. ! Możesz napisać jakieś dodatki ci wyślę. Oczywiście za darmo!
Reminiscencja
28.03.2009, 18:35
Przepraszam, że tak post pod postem.
---
Oto sypialnia - nie jest nowoczesna, ponieważ urządzała ją moja mama. Nie miałam zamiaru się z nią wykłócać, bo w końcu ona kupiła mi ten dom ;).
http://www.fothost.pl/upload/09/13/ffcaadbf.png (http://www.fothost.pl)
Z pomieszczeń została mi tylko jeszcze łazienka, której nie zrobiłam jeszcze zdjęć no i siłownia, ale nie wiem czy ją wstawić. Bryłę i ogród wstawię na samym końcu.
Muszę się na chwilę uspokoić....
Sypialnia jest bosska! :O
Reminiscencja
28.03.2009, 19:06
to się uspokój . ^^. hahaha. ;p
Sypialnia nie jest zła ;]
Tylko zmieniłabym tapetę na inną i byłoby całkiem przyjemnie ;)
Reminiscencja
28.03.2009, 19:59
Liv z tą tapetą to o to chodziło ! hehee. ;DD
Ta tapeta od dołu zachodzi pleśnią? Troche za pusto przydał by się jakiś obraz i jakaś inna dekoracja :P
blakistoni
29.03.2009, 10:12
Można by pomyśleć,że to nie sims 1 Oo
10/10 ,na prawde się postarałaś :D
Reminiscencja
29.03.2009, 12:52
Ta tapeta od dołu zachodzi pleśnią? Troche za pusto przydał by się jakiś obraz i jakaś inna dekoracja :P
i oto właśnie chodziło. Co do obrazu jakiegoś to było to nie możliwe, ponieważ nie mam takiej dekoracji, aby utrzymać ten styl. ;pp
A sciągnąć to już nie można? xD
Reminiscencja
29.03.2009, 19:08
nie znalazłam takiej
daniel120812
30.05.2009, 16:00
SUPER !! 10/10
a z kad sa te super dodatki ? :O
No no no, aż spadłam z krzesła ( żarcik ), ale tak na serio to, to jest genialne, wspaniałe, aż brak słów. Oczywiście 10/10.
Piękne, supper. *****iaszcze dodatki. Fajno :)
_Eveline_
31.05.2009, 20:31
Bardzo mi się podoba (to akwarium w kuchni jest najlepsze ;p). A masz zdjęcia całej bryły...?
Reminiscencja
01.06.2009, 09:21
nie mam zdjęć całej bryły ponieważ to jest prezentacja wnętrz. Dziękuuuje ;d . <3
Edit.
KOŃczę z tą prezentacją, ponieważ nie mam już do niej siły ten dom mi się skasował. ;33. no trudno niedługo nowy projekt bo mam superr pomysł. <;
Rosemarie
14.06.2009, 12:45
Twój dom jest genialny!Podziwiam Cię,bo jak sama napisałaś dużo osób nie docenia the sims 1,a Ty jesteś przykładem,że można tam stworzyć coś fajnego!
10/10
Reminiscencja
10.07.2009, 20:26
^ - dziękuje naprawdę!
dobrze fajnie i w ogóle ale lepiej by było jakbyś dała wszystkie odrazu
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.