PDA

Zobacz pełną wersję : Ruchy kamerą

Pani_Snejp
21.02.2009, 11:59
To bardziej pytanie, niż problem, ale nie wiedziałam, gdzie dać o_O
Moje pytanie jest związane z kamerą i jej ruchami, dokładniej. Albowiem, gdy np. w rodzinie Ćwirów (tj. w ich domu) wciśnie się np. 6, to kamera zmienia położenie na cmentarz, bodajże.
Moje pytanie brzmi - w jaki sposób ustawić takie położenie, by po wciśnięciu przykładowo 6, kamera leciała w tamto miejsce?
pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc ;D

*gópia*

misterio
22.02.2009, 20:25
Wydaje mi sie, ze nie da sie tego ustawic. Po prostu jest tak, ze przycisk 6 odpowiada za przesuniecie w prawa strone, 8 w gore, itp.
Jesli sie myle, to wybaczcie.

Pani_Snejp
22.02.2009, 21:17
nieee, nie chodzi o to. Wejdź np. do domu Lotario i wcisnij przykładowo 7. Chodzi mi o taki ruch ;/

giannanannini
22.02.2009, 21:19
Destyni dobrze mówi... każda cyferk odpowiada za jakiś konkretny ruch... nie można sobie ustawić że jak wciśniesz 3 to poleci do łazienki a jak 4 to do kuchni... akurat musiało się tak złożyć że u Ćwirów to był cmentarz...

Pani_Snejp
23.02.2009, 06:37
no tak, ale jak to ustawić?...

Marcin_Sims
23.02.2009, 15:36
Przeczytaj jeszcze raz odpowiedz giannanannini. Chyba jest wyraznie napisane: ,,każda cyferka odpowiada za jakiś konkretny ruch... nie można sobie ustawić że jak wciśniesz 3 to poleci do łazienki a jak 4 to do kuchni... akurat musiało się tak złożyć że u Ćwirów to był cmentarz..." . To tak jak byś przesuwła kamere myszką ! Kapujesz ?

Pani_Snejp
23.02.2009, 16:23
Przeczytaj jeszcze raz odpowiedz giannanannini. Chyba jest wyraznie napisane: ,,każda cyferka odpowiada za jakiś konkretny ruch... nie można sobie ustawić że jak wciśniesz 3 to poleci do łazienki a jak 4 to do kuchni... akurat musiało się tak złożyć że u Ćwirów to był cmentarz..." . To tak jak byś przesuwła kamere myszką ! Kapujesz ?

Dobra, ale na moich parcelach te przyciski nie działają...

Dzięki, Kubek, ale nie chodzi mi o mody;<

giannanannini
23.02.2009, 17:26
mi działają cyferki na każdej posesji/w każdym domku... i zawsze ustawiają się w tym samym kierunku ;)

Pani_Snejp
23.02.2009, 17:41
Dobra, żeby jeszcze nie robić nowego tematu - na filmach nie raz widzę, że gdy sim płacze, drugi może go pocieszyć. Moje pytanie - jak to zrobić? Nie mam opcji 'pocieszaj', a sami simowie nic takiego nie robią...

claudia_o
23.02.2009, 17:53
Nie wiem od czego to zalezy, bo ja często mam opcję pocieszaj, ale jak właśnie simowie są w nawet dobrym humorze... Może to od niczego nie zależy? ;P

Gio
23.02.2009, 17:56
Nie wiem od czego to zalezy, bo ja często mam opcję pocieszaj, ale jak właśnie simowie są w nawet dobrym humorze... Może to od niczego nie zależy? ;P

Eee..... A co ma jedno do drugiego? To temat o ruchach kamerą ;)

Pani_Snejp
23.02.2009, 17:59
No właśnie ja w ogole nie mam tej opcji o_O

ultraviolence
23.02.2009, 18:14
Ja mam tę opcję wtedy, kiedy oboje simy są przyjaciółmi (bądź coś więcej) i kiedy jeden z nich ma paskudny nastrój. Veripma - próbuj :) Na pewno masz tę opcję - chyba, że wrzuciłaś do Downloads Inteenimater albo InSIMenator? Wtedy niektóre z nich zanikają.

giannanannini
23.02.2009, 18:18
taka opcija pojawia się kiedy simy się pokłócą bądź pobiją to ten który został pobity płacze... a ten który pobił ma opcję >schlebiaj>przeproś. może to o to chodzi...

Pani_Snejp
23.02.2009, 18:20
Naaah, już wiem o co chodziło... To nie Przeproś, ani nie Pociesz, tylko 'Pokrzep' ;D
Dzięki :D

Łezka
28.02.2009, 12:10
Czasem widziałem, że pociesza i w dodatku przytula, ale nie przyjaźnie czy romantycznie tylko tak wyjątkowo jakby ktoś umarł.