Zobacz pełną wersję : Kłótnia, która podwyszsza przyjażń !
OlaBernacik
22.02.2009, 13:24
Moi simowie po instalacji Oż bardzo się kochali. Lecz odwidziła mi się ta para i kliknęłam "kłóć się" lecz oni w ten sposób tylko bardziej się kochają!!! Więc wyprowadziłam tamtego sima z domu, ale ona i tak ciągle myśli o nim w serduszkach! A on ciągle przychodzi do mnie i gada z nią! nADAL SĄ MAŁŻEŃSTWEM!
P.S.
Podczas kłótni się śmieją!
To chyba był jeden z błędów w grze...
Masz zainstalowaną łatkę do OŻ?
Jeżeli nie - to polecam to zrobić :)
Do pobrania z www.thesims2.com zakładka help zakładka Patches.
A u mnie z tym jest chyba dobrze. W każdej rodzince, gdzie jest małżeństwo, ogólnie miłość, to właśnie przez kłótnie też się śmieją, nie wiem czemu, ale myślałam, że u każdego jest to normalne. No chyba, że funkcja "kłóć się" zadziałała, gdy simowie są w złych humorach.
A jeśli koniecznie chcesz ich "rozbić" to zdradź ich albo coś.. Pozdr. ;)
Fiorella
22.02.2009, 14:53
Niech ją zdradzi z jakąś inną dziewczyną i niech ona to zobaczy to wtedy rozstanie masz murowane.
Pani_Snejp
22.02.2009, 15:00
Ja też tak mam, ale nie tylko w OŻ... Po prostu niekiedy (nawet w codziennym życiu) kłótnie polepszają stosuki międzyludzkie. Najwyraźniej, obydwoje pasują do siebie charakterem.
U mnie pod koniec kłótni też się śmieją :)
Ale pasek kontaktów normalnie spada...
Może spróbuj Simom pogorszyć humory i dopiero wtedy ich skłócić.
chupa_chups
22.02.2009, 15:57
Niech ją zdradzi z jakąś inną dziewczyną i niech ona to zobaczy to wtedy rozstanie masz murowane.
Albo bólpropem pasek zmniejsz i kliknij "Zerwij".
Ja mam tak samo jak Liv tzn. u mnie zawsze się śmieją od kiedy mam tzn. od kiedy mam simsy i zawsze mi spada pasek kontaktów mimo dopasowanych chemicznie i zodiakalnie charakterów.
ultraviolence
22.02.2009, 17:48
Po prostu simów, którzy niegdyś byli parą bądź przyjaciółmi ciężej skłócić. Ostatnio mój sim (Szczepan) zdradził żonę (Lilianę) z jej przyjaciółką (Diną :P). Pogodziłam to małżeństwo, ale chciałam, aby Liliana wszczęła kłótnię z Diną. Kliknęłam na niej "wyżyj się". Lilka, za przeproszeniem beka Dinie w twarz, pierdzi, pluje - a ta reaguje na to śmiechem. Nad nimi pojawiają się dwa plusidła i cóż robić? Dopiero opcja "szturchnij" zadziałała tak jak trzeba :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.