Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nastolatkowie pracują zamiast się uczyć

rajaaa92
27.02.2009, 11:01
Cześć.
Ostatnio zaobserwowałam że nastolatkowie w połowie swojego bycia nastolatkiem przestają chodzić do szkoły. Nie przyjeżdża autobus, ocena im się nie zmienia. czytałam że wtedy jest opcja na kliknięciu sima "idź do szkoły". U mnie jej brak. Dodatkowo, jeśli nastolatek pracuje, to dostaje automatycznie awans i chodzi do pracy jak dorosły. Wcześniej to działo się po urodzinach z nastolatka na dorosłego.
Wie ktoś może skąd to?

Łezka
27.02.2009, 15:30
Może spróbuj zainstalować łatkę do gry, która powinna naprawić ten błąd. To na pewno błąd gry - jak gram 4 lata już jeszcze nie zdarzyło mi się coś takiego.

shiyo
27.02.2009, 15:48
Albo może ściągałaś jakies hacki czy coś i wadliwie działa.

rajaaa92
27.02.2009, 16:04
Osiedlowego życia nie mam.
Łatka zainstalowana.
Żadnego hacka na wyłączenie szkoły nie ściągałam... Może jakiś inny ma takie "działanie uboczne".
Nie chcę tego naprawiać, mi to pasuje, po prostu w połowie bycia nastolatkiem wysyłam ich na studia - i po kłopocie. Chciałam tylko wiedzieć skąd to.

Łezka
27.02.2009, 16:06
No to jak tak się sprawa ma to ja już nic nie poradzę. Ale wydaje mi się, że to jakiś dodatek ma działanie uboczne, np. ja dzisiaj ściągnąłem samochód z netu z zaufanej strony i wywołał błąd gry i musiałem go usunąć.

claudia_o
27.02.2009, 16:36
Ja tez tak mam, ale od około 2 tygodni. W sumie to nic strasznego :) da się wytrzymać :)

Violet
12.03.2009, 15:29
może dodatki z neta