Zobacz pełną wersję : Amulety , zaklęcia ...
Czy ktoś ma jakieś tajne zaklęcie lub amulert? Czy macie wszystko odkryte? Ile magiznych kryształów wam wyrosło? Tutaj całe podsumowanie Abry!
Jest duzo tematow na temat abry...Duzo na krysztalki tajamene zaklecie itp....Wiec raczej tetamt do zamkniecia..
Ale piowiem:
-Mam 2...Kazdy ma...Tajemne zaklecie
-Tak mam wszytko odkryte..
-Wszystkie...
A kiedy ty krysztaly wyrastają?? :P bo mi jeszcze nie wyrosly :( poiwedzcie prosze
Muśisz dużo czarować. Jeśli czary będą ci się udawały, kryształy wyrosną jak grzyby po desczu B) .
Simfanka#1
22.05.2004, 20:16
wiadomo ze trzeba duzo czarowac,szkoda tylo ze mi nie za bardzo w ogole cokolwiek chce wyrastac... <_< no trudno. ja z krysztalow mialam tylko umiejetnosc straszenia :) wyrosl mi korzen i kilka kwiatkow... towszysto... :( niestety! :unsure:
Ja wiem że jestem troszkę nie w temacie ale Abre mam praktycznie od wczoraj. A więc mam pytanko: Gdzie się czaruje? Na tej maszynie co można ją kupić? A czy są jakieś inne sposoby czarowania? Proszę o szybką odp!
Czaruje się w zaklętej ładowarce MagiCo , i w magicznym cudotwórcy.
A składniki się kupuje w abrakadabrowie.
Acha dziekuję! Jeszcze dziś spróbuję!
powyrastały mi wszystkie magiczne kryształy ale o amuletach nie słyszałam...
Basieńka
25.05.2004, 16:46
No bo amulety to są te z cudotwórcy!
to one tak się nazywają? ja bym powiedziała że to też są kryształki... a nie amulety :D
Basieńka
26.05.2004, 08:28
Kryształki to przecierz te co wyrastają i dają jakąś moc :P
Ja też bym wszystkie chciała mieć kryształy! Mam tylko jeden. Gorąca stopa. I czaruję mnóstwo i mi wyrastają inne rzeczy , a nie kryształy! I co mam zrobić żeby mi wyrosły?
http://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/35.jpg O! A to są te amulety.
eeee... tam... no może i nie kryształki ale na pewno nie amulety - jak amulet to albo jakaś figurka albo wisiorek... a nie błyszczące kryształy :D :P
Wróbelek
26.05.2004, 19:39
Kryształy wyrastają same ?? :ph34r:
Przeczytaj instrukcję do TS abrakadabra anez , bo tam pisze że te "Kryształki" to są amulety! :P :P
SOSIk_ona
02.06.2004, 21:33
Wróbelek napisano May 26 2004, 08:39 PM
* Kryształy wyrastają same ??*
Kryształy wyrastają jak się dużo czaruje :)
Tak , to na każdym temacie przeczytasz(prawie). (do wróbelka)
Temat do zamkniecia! Prawie wszystko, jesli nie calosc tego jet w temacie (przyklejony!) "Składniki i zaklecia". Tamten temat został załozony, zeby wlasnie nie powstawaly - takich jak ten - tysiace, zeby wszystko bylo w jednym! :angry:
Mi jeszcze żaden nie wyrusł...
-------------------------
Tralala, tralala płynie ciuchcia po przez las...
Płynie Wisła płynie po Poskiej krainie, po Polskiej krainie. A dopóki płynie Polska nie zaginie. A dopóki płynie Polska nie zaginie... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Originally posted by meg93@Jun 5 2004, 06:49 PM
Temat do zamkniecia! Prawie wszystko, jesli nie calosc tego jet w temacie (przyklejony!) "Składniki i zaklecia". Tamten temat został załozony, zeby wlasnie nie powstawaly - takich jak ten - tysiace, zeby wszystko bylo w jednym! :angry:
DOBRA! NIE WKURZAJ SIĘ TAK! JESZCZE NIKT NIE NARZEKAŁ! CZY WY CAŁY CZAS KTOŚ SIĘ CZEGOŚ MUSI CZEPIAĆ? JAK TEMAT BĘDZIE ZŁY TO GO PO PROSTU GALAZEK ZAMKNIE I TYLE!
Basieńka
09.06.2004, 14:43
Meg93 nie ty tu jesteś modem czy czymś tam! I nie denerwujta sie bo na urode szkodzi :D
SOSIk_ona
11.06.2004, 23:20
Originally posted by Martek@Jun 5 2004, 10:18 PM
Mi jeszcze żaden nie wyrusł...
-------------------------
Tralala, tralala płynie ciuchcia po przez las...
Płynie Wisła płynie po Poskiej krainie, po Polskiej krainie. A dopóki płynie Polska nie zaginie. A dopóki płynie Polska nie zaginie... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
To musisz się postarać bardziej :)
No tak łatwo to to nie rośnie TRZEBA SIĘ POSTARAĆ i DUUUUUŻO CZAROWAĆ . ALE MUSZĄ SIĘ UDAWAĆ BOP WTEDY CI NIC NIE WYROŚNIE. :P :P ;)
Ja miałam jeden teleportacji.
Miałam bo przez ściąganie odbiektów TS mi się z p********y
Hunter666
17.06.2004, 13:34
Aby wyrosły kryształy trzeba często używać amuletu "Piękna lub bestia". Ja mam jush wszystkie i jest luzik. Ale niestety mam też 7 dużych fasolek i nie mogę się po nich wspinać (co za szamstwo :lol: ) :( :( .
Kubeczek
25.06.2004, 10:40
Ja mam inny sposób: ide do mechanicznej wróżki i wkładam kase, aż powie coś o krysztale i za kilka dni wyrasta.
TAK???? Mi jeszcze nic nigdy o krysztale nie mówiła. Ale spróbuje i zobacze czy się uda!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
Szczerbata
26.06.2004, 16:04
A ja czaruję chyba dużo i mi nie wyrasta nic, żaden kryształ. Ściągnęłam sobie z linków taką wazę (po angielsku niestety) i ona daje mi dobry humor, magimony i wszystko czego mi potrzeba do czarowania. No i czaruję, a żaden kryształ mi nie wyrasta. Czemu??? :o
Ja nie mam kryształów a duzo czaruje! Ale mam jednak magiczną fasole (która z resztą i tak sie na nic nie przydaje) <_<
Przydaje. Jak już urośnie i będzie duuuuuuuuuża, to można sie po niej wspiąć, i tam śpi taki olbrzym. I można mu ukraźdż 3 magiczne fasolki :lol:
A jak długo trzba czekać żeby ta fasola urosła i żeby można było się po niej wspinać??? Bo ja mam już dosyć dużą fasole i nic. A rośnie już jakieś 16 dni.
A co można robić z "korzeniem problemu" bo ja mam jednego i nic z nim nie moge robić.
Ja już mam jeden kryształ zapomniałan do czego on jest ale napewno jest biały. ^_^
Zaria'dna
27.06.2004, 19:17
ja miałam kiedys zołty kryształ...
Ja miałam fioletowy-teleportacji
Był suuuper!!!!!! Nie musiałam mieć schodów.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.