Zobacz pełną wersję : Blokada pragnień
Saheli019
19.03.2009, 15:40
Nie mogłam znaleźć podobnego tematu,wiec piszę Czy jest jakiś hack by móc zablokować pragnienia sima? Oczywiście nie wszystkie,ale np.te związane z innym simem? Np.jesli mój sim chce zadzwonic do innego albo się z nim spotakc,grać itp?? Mam simkę którą lubię,i ona ciągle ma pragnienia z simem którego usmierciłam a byli w soie zauroczenii aspiracja mi spoda bo mimo innych znajomych ona ciągle chce sie z nim spotkać:( Pomocy
aluminium.
19.03.2009, 15:44
Poszukaj na modthesims2.com
Osobiście nie wiem czy takie coś jest.
No jak ppm klikniesz na pragnienie to się zablokuje aż go nie odblokujesz albo nie spełnisz, ale działa tylko na jedno.
Saheli019
19.03.2009, 16:05
Ale jak klikne to musze koniecznie je spełnic,a ja chce by ona takich pragnien nie miała:)
Aha w ten sposób zablokować, nie zrozumiałem cie ;) taki hack chyba nie istnieje, ale pewny nie jestem.
Witaj!
Możesz za pomocą inSIMenator'a odświeżyć panel pragnień :)
Fiorella
19.03.2009, 18:43
Nie wiem czy jest blokada pragnień, ale jest taki kod który pozwala mieć platynową aspirację:
aspirationlevel - po spacji wpisujesz numer od 1 do 5, 1 oznacza najniższą aspirację, a 5 najwyzszą platynową
lock aspiration on - powoduje zastpopwanie ubytku aspiracji, aby go wyłączyć wpisujesz off
Tylko, że te kody prawdopodobbnie działają, dopiro jak masz zwierzaki albo wyżej.
oraz ustawić dowolną ilość blokad :)
claudia_o
19.03.2009, 20:23
jak to zrobić?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.