Zobacz pełną wersję : Renowacja Domu ,,Śliczny Bungalow'' By Evan [BRAK ZDJĘĆ]
Elo wam właśnie przedstawiam wam moją renowacje domku ,,Śliczny Bungalow''
:) Mam nadzieję że się podoba :)
Pozdrawiam Evan/Camerandios
Hmm...
rewolucja kolorów:) niektóre połaczenia są dosć odważne, np basen. Ale nie we wszystkich miejscach mi sie to podoba, nie podoba mi sie ze okna maja różny kolor. Nie przypadła mi do gustu też kuchnia i jadalnia. Ogólnie 7/10
O mamo...
Chyba trochę zbyt kolorowy ten domek. Np. basen mogłeś już sobie odpuścić. Są miejsca, gdzie nie wszystko do siebie pasuje. No i style też pomieszałeś...
5/10
Nieee...style nie są pomieszane..dom wyraża mój wczorajszy humor,a wczoraj miałem szaaaaalony humor...ale to twoja opinia,każdy ma swój gust a o gustach się nie rozmawia :)
Bryła jest zadziwiająco ładna, jak i ogródek(oprócz basenu)
Ale wnętrze, totalne pomieszanie kolorów, przesadziłeś z tym ;)
6/10
Jak już pisałem ,,humor'' mówi sam za siebie :P
Evan ? :D
Jakrze miło cię widzieć ;)
Domek ładny,kolorowy ale z basenem przesadziłeś ^^
Pzdr.
Dziękuję Shebo :),tak myślałem że z basenem będzie słabo :D bo na s2d też tak było :D
Evanie - dom jest istnym kiczem pod względem kolorystyki... Można w nim dostać zawrotu głowy... Najgorszy jest basen, serduszko w przedpokoju i umywalka w łazience ok której mało co nie dostałem oczopląsu ;) Jest dobrze, ale mogło być lepiej :) Tylko 6/10
Cóż za wybuch kolorów. Ogród ładny, ale basen .... bez komentarza. Kolor bryły spoko, niebieskie barierki już nie. Wnętrza to istne fiksum dyrdum, kolory i style pomieszane. Wnętrza mi się nie podobają. Ocena: 4/10.
kubuss
Brzydka kuchnia ( meble, ściany ,podłoga - źle dobrane)
Brzydka jadalnia ( stół, krzesła w dwóch kolorach - źle dobrane)
Sypialnia - to krzesło psuje wnętrze, i za bardzo w tej sypialni "drewniano" xd
Musisz popracować ale nie jest źle :)
6,2/10
Z tymi gustami to masz rację. Mój gust jest bardziej na nie temu projektowi, ale jedna uwaga: "Gałki oczne mi wypadły - kolory, kolory i jeszcze raz kolory, szałowe!". Ocena: 5/10 pkt.
Upadła Dusza
25.03.2009, 13:18
Nie podoba mi się bryła, dach ma brzydki kolor. Ogród nie jest zły, ale basen jest po prostu okropny, te kolory nie pasują, no i jeszcze te kafle przy drabince...
W środku domu jest niezbyt ciekawie.
Dom niestety ale nie podoba mi się.
Nie jest tak żle. Domek mały, chociaż w niektórych miejscach pusty.
No nic może troche podciągne średnią twoich ocen...
8/10
White_Angel
25.03.2009, 17:44
Hmm... Tak, to totalna parada kolorów. Ale całkiem nieźle. Przy tym basenie nie powinno być tych płytek. Całkiem nieźle dobrałaś w poszczególnych miejscach kolory. Remont wyszedł ci całkiem nieźle. Style zostały trochę pomieszane, ale może być. Ogólny efekt calkiem dobry - 8/10
Szkoda, że nie dałeś zdjęcia przed, bo już zapomniałam, jak to wygląda ;dd Hm, według mnie wszędzie jest zbyt dużo wszystkiego.. Ogółem słabe.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.