PDA

Zobacz pełną wersję : SleepyHouse by Pawlo [BRAK ZDJĘĆ]

Pawlq
24.03.2009, 18:43
Już tłumaczę, dlaczego Senny.
Długo, długo ten dom mi się sie śnił. Aż w końcu postanowiłem go zbudować i ukazać światu.
Ogródek, może nie jest taki jak w mych wizjach, ale już nie pamiętam jak wyglądał dokładnie.
Pawlq to mój drugi nick, na innym forum.

Zapraszam:

dżin.
24.03.2009, 19:45
Bardzo ładny domek, ale trochę kolorki nie pasują :D 8/10

Łezka
24.03.2009, 19:59
Yyy... myślę, że do paru rzeczy przyczepić, by się można, ale nie mam na to ochoty. Ocena: 7/10 pkt.

Liv
24.03.2009, 21:19
Hmmm, domek ze snu :) Fajne masz sny :D
Nie wiem, czemu wygląda tak mrocznie z zewnątrz, skoro w środku to taki zwykły domek. Ale całkiem ładny ;)
7,5/10

Esprit88
24.03.2009, 21:36
Też czasami miewam takie sny, ale mało pamiętam więc jak robię techniką "snów" to jest to "zlepka kilku nocy". Domek świetny Liv ma racje trochę zbyt kamienny, ale bardzo fajny w środku podobało mi się to, że umieściłeś wielkie lustro w sypialni i to mnie urzekło.

Ocena 8/10

Upadła Dusza
25.03.2009, 13:10
Bryła jest taka sobie, w ogrodzie troszke za pusto. Salon jest nawet fajny. W kuchni jak dla mnie jest za dużo tych wiszących naczynek. W łazience nie podoba mi się kwiat, przydała by się też jakaś firanka. Nie podoba mi sie garderoba. Druga łazienka może być. W sypialni nie podoba mi się lustro. Gabinet fajny.
Nie podoba mi się również to, że z garderoby przechodzi się do sypialni i gabinetu.
Dom nie jest zły, nawet jest fajny.

Paka
25.03.2009, 19:25
Ogródek jest suuuper!!
Tylko źle pomieszałeś czarne okna z czerwonymi ;P
Ale ogólnie bommba xd
10/10:D

Fiorella
25.03.2009, 21:07
Dom nie jest zły. Jak dla mnie tylko troche za surowy. Z zewnatrz wyglada jak kamienica i podwórkiem, aczkolwiek ma to swój urok i jesli o to Ci codziło to nie jest źle. Bryła jest w miarę, ale podoba mi sie tylko z przodu (z tyłu nie rózni sie od klocka). Co do wnetrza to nawet mi sie podoba tylko miejscami (jadalnia, garderoba i łazienka) zbyt jasno przez to monotonnie i mdławo.
To tak w wielkim skrócie.
Ocena: 7/10

chupa_chups
26.03.2009, 06:28
Też bym chciała mieć taki sen, aczkolwiek nie podobają mi się wiszące garnki w kuchni, w jadalni jest strasznie pusto. Niebieski kibel w łazience to normalnie masakra.

ogólnie 7/10

brzos
26.03.2009, 08:42
Zgadzam się z Fiorellą - w niektórych pomieszczeniach zbyt mdło. Bryła to surowizna (jakkolwiek to zrozumiesz), miejscami jest zbyt pusto. W rzucie zobaczyłam, że to jest praktycznie puścizna. Acha, zbyt dużo nawalone patelń i garnków na tym suficie, zbyt kuchenna ta kuchnia...
Nie będzie oceny, bo nie jestem pewna.

Gio
26.03.2009, 13:21
Wygląda nieźle. Mam tylko żal do Ciebie o parę niedoróbek. I jak ja nie cierpię tak na środku wywalonego garażu oddzielonego od bryły! :D Bryła taka trochę smutna, ale bardzo pomysłowa :)
Trochę pusty ogródek, ale w środku jest niemal genialnie :) Ten dom to unowocześniona wersja domu Ćwirów. Maxis tutaj w najczystrzej postaci wogóle nie przeszkaza- czyli jest wspaniale ;)
Ja bym tego nie potrafił osiągnąć bez dodatków z neta. No i brakuje jakiś wyższaych drzew, bo bryła u górze jest bardzo pusta ;)

Pozdrawiam!

Pawlq
26.03.2009, 21:59
Bardzo mnie cieszy, że komuś się się choś troszeczkę podoba.
Co do pustki - tak wiem. Zaplanowana była taka przestrzeń.
Planuję zrobić, coś o jeszcze większej przestrzeni.

White_Angel
26.03.2009, 22:23
Hmm... Według mnie dałeś po pierwsze trochę lipne fotki. Te ujęcia powinny być lepsze. Ale teraz ocena domku. Z zewnątrz wygląda trochę ponuro i ceglasto ale w sumie może być. Całkiem nieźle dobrałeś kolory i zestawiłeś ze sobą meble. W kuchni za dużo tych patelni i garnków. Łazienka... Cóż. Według mnie kolory były w jednej z nich zbyt krzykliwe. Malo łazienkowa taka wyszła. Dobrze zestawiłeś ze sobą podłogi i ściany. Ale ogólnie... Strasznie pusto w tej chałupie. Oceniać nie bardzo chcę, no ale już w ostateczności 6,5/10. Powodzenia w dalszym tworzeniu:)

Bush
27.03.2009, 07:34
no jest ładnie
na zewnątrz dom wydaje się mroczny, ale w środku taki nie jest, brawo.
ogród troche pusty,więc 9/10

kubuss
27.03.2009, 08:57
Bryła mi się nie podoba. Wnętrza puste i mam wrażenie, że niektóre meble się żrą ze sobą. Ogólnie to niezbyt mi się podoba. Ocena: 5/10

kubuss