Zobacz pełną wersję : Słoneczna góra etap I czyli... [BRAK ZDJĘĆ]
Słoneczna góra etap I czyli...
ostatni projekt wykonany w tej kolorystyce... przejdzie ona do lamusa, do bardziej luksusowych inwestycji.
Do rzeczy bo dziś się rozgaduje :P takie gadano-pisane dni :D
Słoneczna góra to pierwsze z osiedli na polanie domów w Weronie.
Składa się z 3 domów złączonych razem, o powierzchni 337m2
najmniejsza działka ma 392m2 a największa 504.
Każdy dom posiada własny basen, garaż i taras, 2 balkony i wolną wole dla kupca w projektowaniu wnętrza...
Co do inwestora to nie chce mi sie pisać :P
Mam do Ciebie jedną uwagę....Ten płot autorstwa Ulmille zaczyna mnie denerwować w Twoich projektach :( Ale przynajmniej pasuje do projektów ;)....Kolejny Twój projekt mi się spodobał.
napisałem że zmieniam bynajmniej postaram sie odmienić styl :P
Witaj!
Wiosna zachęca do zmian...
Mnie raczej do lenistwa, któremu ciężko się oprzeć, musisz więc wybaczyć, że ocena moja będzie niezwykle krótka.
Bardzo mi się podoba Twój projekt... ;)
Ciekawa jestem, co tam robią te kwiatki na środku drogi...
Jak już pewnie zauważyłeś, podoba mi się większość Twoich budowli. Nie inaczej jest teraz, ale zastanawia mnie, czy nie lepiej byłoby jednak wydzielić poszczególnych pokoi w domach. Z praktycznego punku widzenia chyba tak byłoby lepiej...
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jakoś pusto przy tych wejściach do domu :( Może jakieś drzewko niewielkich rozmiarów polepszyłoby sprawę...?
Zarówno kolorystyka jak i cała reszta bez większych zastrzeżeń.
Oceniając Twój drugi projekt... Tu odchodzi od "zasady", którą wspomniałam na początku tego komenta. Bryła wydaje się być strasznie masywna i jakoś mnie nie przekonuje :/ I nie wiem po co tam to szklane zadaszenie... Jakoś mi się to nie widzi z tym dachem...
Za główny temat: hmm, 8/10
"Dokładkę" pozostawię bez oceny.
Bardzo fajny projekt, w ciepłych kolorach. Podoba mi się.
kubuss
No, w końcu jakaś miła odmiana. Bardzo fajnie, a szczególnie podoba mi się "stuningowana" droga. Brawa! Oceniłbym liczbowo, gdybyś chociaż, jak napisała Liv, wydzielił pomieszczenia.
Również i mi się podoba. Preszkadza mi jedynie to zadaszenie ze szkła. Pomyśl nad zmiana go z pewnością całość będzie se lepiej prezentować.
bardzo ładnie :)
fajnie jest zrobiona ta droga i te kwiatki na niej
ogólnie jest super
No to jest wyjątkowy projekt, bo zmieniłeś pasy na ulicy :P
No prezesie :D
dam 10/10:)
Ten mi się podoba najbardziej ze wszystkich Twoich projektów. Jest taki majestatyczny :)
Może bryła mogłaby być trochę wygięta, ale tak też jest dobrze :D I gratuluję pomysłu ulicy :) Tylko by się jeszcze jakieś latarnie przydały ^^
No i może trochę za mało zieleni XD
Ale tak do genialnie :P
Pozdrawiam!
Charionette
16.04.2009, 18:02
Słoneczna góra etap I czyli...
ostatni projekt wykonany w tej kolorystyce... przejdzie ona do lamusa, do bardziej luksusowych inwestycji.
Do rzeczy bo dziś się rozgaduje :P takie gadano-pisane dni :D
Słoneczna góra to pierwsze z osiedli na polanie domów w Weronie.
Składa się z 3 domów złączonych razem, o powierzchni 337m2
najmniejsza działka ma 392m2 a największa 504.
Przyczepię się... Czyli, że łącznie mają 337 m2 a największa działka 504 m2 :O Coś tu nie halo...
Ogólnie domek fajny... Ciepła kolorystyka... Ciekawe jak wyglądają wnętrza...
9/10 (minus za tą zapowiedź... Nie podoba mi się...)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.