Zobacz pełną wersję : Pierwszy domek na forum by laia4 [BRAK ZDJĘĆ]
Witam! To jest mój podajże czwarta budowla w sieci, ale na tym forum to pierwsza. Domu sama nie budowałam, tylko go po prostu umeblowałam i zmieniłam kilka drobiazgów. Jak zapewne się domyślacie zbudowali go twórcy Maxisa. Zapraszam do oglądania. Dom zamieszkuje dwóch dorosłych braci.
Dziękuję za obejrzenie i zapraszam do komentowania.
Ten maxisowy dach już mogłaś zmienić ;]
W środku nie jest źle. Kolory dobrze podobierane, dekoracje są (momentami jest ich aż ZA dużo), pomieszczenia też OK... Nie mam za bardzo do czego się przyczepić. No, może momentami jest za ciemno w tym domu i style są troszkę pomieszane, ale to chyba wszystko.
8/10
Ładny domek jak na pierwszy, tylko te kolory trochę się gryzą ;) 8/10
Esprit88
02.04.2009, 18:15
Ładny domek, tylko ten dach trochę za ostry:( po za tym ładnie no i rzeczywiście trochę za dużo ozdób.
Ocena 10/10
dzięki za ocenki, cieszę się, że Wam się w miarę podoba :)
A mi się tam podoba jak jest dużo ozdób :)
Domcio baardzo ładnie umeblowany, zwłaszcza salon.
Tylko, nie wiem jak innym, ale coś mi nie pasują te kamienne schody.
A z zewnątrz piękny jest ten "parczek" z tym stawem i drzewkiem.
Ah...tak sobie usiąść...
Ok, ocenka tak jak Szymon, czyli.... 10/10 !!
Pozdrowienka :)
Cóż, skoro Ty tylko meblowałaś to nic nadzwyczajnego, bo z tego domku najbardziej podoba mi się właśnie bryła :D
Raczej wnętrza są takie mrohne, ale zapewne takie miały być :)
Może wymienię to co mi się niepodoba:
- telewizor w salonie- naprawdę zupełnie nie pasuje do otoczenia. Taki trochę za nowoczesny ;)
- sofa narożnikowa na górze na korytarzu- po pierwsze to zupełnie nie wiem, po co ona tam stoi, ale skoro już stoi, to mogłyby być dwa fotele i stoliczek ;)
- w altance kwiatek zbyt mocno wszedł w ścianę- rozumiem, że chciałaś dodać uroku, ale zapewna reszta kwietnika przebiła się za ścianę :D
- w salonie ten stolik jest zbyt mały i za jasny kolor
- jadalnia- ciekawe który sim przeciśnie się do następnych krzeseł :P
- ta lampa pod sufitem w łazience dziwna :/- wogóle tam nie pasuje ;)
- sypialnia wygląda jak pokój hotelowy- wszystko tam jest, a dwa łóżka toleruje tylko w sypialniach dziecięcych ^^
Pozdrawiam.
Wooow
Jaki oryginalny dach
Ok, uwagi :
Poręcz nie pasuje do schodów
Wg mnie źle doprane kolory w łazience
Za wąska jadalnia
Salon taki nie degest xd, nie pasujący do siebie
Ogólnie 6.6/10 :)
Sam domek jest dla mnie nieładny, ale umeblowanie już lepsze. Sypialnia z 2 łóżkami jest ohydna. Sama czerwień i jakoś pusto. Łazienka całkiem, całkiem nawet zrobiłem swoją na wzór niej. Jadalnia rzeczywiście za wąska. Powinna być powiększona o 1 kratkę z każdej strony. I jakaś taka beznamiętna. Kuchnia ciekawa, ale nie porywa, a pokój dzienny ma złą lokalizacje.
Invidia Semper
03.04.2009, 14:47
Miły, nie podoba mi się sypialna. W sumie nic więcej mi się nie nasuwa na myśl, mało inspirujący, chociaż prawie wszystko jest w porządku.
Ładny. Nie podoba mi się tylko dach - a dokładniej te stożki na nim.
Ten dach jest dziwny, ale wewnątrz o wiele lepiej. Jeśli to twój pierwszy domek to nie jest żle, ale musiałabyś popracować nad niektórymi szczegółami.
Nie będe oceniać zbyt ostro, żeby cię nie zniechęcić.:)
Ogólnie fajnie.
10/10
Bryła jak i wyposażenie mi się nie podobają. W salonie wszystko się zlewa, nie ma kontrastu. Kuchnia nie dość że brzydka to jeszcze mdła. W jadalni krzesła nie pasują do stołu. Łazienki są okropne. W korytarzu schody nie psują do barierki. W sypialni za bordowo, zero kontrastu. Ocena: 4/10
kubuss
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.