Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mini Pack do The Sims 1? Może ...

dirty_job
05.04.2009, 12:23
Czy wy też uwarzcie że do jedynki jest mało mebli i skinów ? Wszyscy posiadacze The Sims 1 którzy są tu zarejstrowani mają ściągnięte dodatki do gry. Dlaczego nie ruszyć tyłka i stworzyć mini pack ?! Co o tym sądzicie ?

Gio
05.04.2009, 12:37
O jaki minipack Ci chodzi?
Maxis już na pewno minipack'a do jedynki nie stworzy, a i nikomu i tak by się nie chciało, gdy już na choryzoncie widać The Sims 3.
I nie możesz sobie pościągać tych mebli z netu?

Ps. Chyba zły dział.

dirty_job
05.04.2009, 12:43
Ale od neta komp sie psuje ... Jak podacie mi jakiś program to ja się tym chętnię zajmę .

Gio
05.04.2009, 12:45
A....o takie coś Ci chodzi.
Ale to Ty chcesz sam te dodatki robić o.O, czy po prostu jakoś pogrupować te z neta?
Jak to drugie, to wystarczy że pościągasz kilka, i później spakujesz jako jeden :)

Ps. Pomysł fajny, tylko z leksza a'realny

dirty_job
08.04.2009, 13:39
Ok ale jak dać to do neta , do ściągnięcia ?
P.S I girl !
P.S2 Pomylił mi się nick ... <ups!>

ultraviolence
12.04.2009, 14:27
Uhm, no... Każdemu może się pomylić, jakiej jest płci <zonk>

Jak już stworzysz jakiś obiekt, wrzuć to na jakiś serwer, np. na Sendspace czy Rapidshare.

Gio
12.04.2009, 14:31
później wszystkie linki do tych plików wklej do jakiegoś tematu i powiedz, że jest to Twój minipack :)

dirty_job
19.04.2009, 17:39
A mogę brać obiekty z stron www ?

ultraviolence
21.04.2009, 11:46
A mogę brać obiekty z stron www ?

Do swojego mini-packa? Nie sądzę... Będziesz musiała je stworzyć własnoręcznie, skoro chcesz się potem pod tym podpisać. Inaczej to byłoby jak przywłaszczenie sobie cudzej pracy i podrasowanie jej pod swoje potrzeby.

Gio
21.04.2009, 12:39
Ale chodzi tylko o zgrupowanie ich tematycznie :)

ultraviolence
22.04.2009, 22:17
Ale chodzi tylko o zgrupowanie ich tematycznie :)

No, wtedy to co innego :)

dirty_job
27.04.2009, 16:25
Nie chce sie pod nimi podpisać! Chcę pokazać innym graczom te piękne dodatki ! Chce je zebrać i zrobić z nimi coś porzytecznego ! (pomoc mile widziana )

ultraviolence
27.04.2009, 22:05
Nie chce sie pod nimi podpisać! Chcę pokazać innym graczom te piękne dodatki ! Chce je zebrać i zrobić z nimi coś porzytecznego ! (pomoc mile widziana )

Plan jest oryginalny i sądzę, że gdyby więcej osób zgłosiło się do tego projektu, to mogłoby z tego wyjść coś naprawdę fajnego :) Jestem pewna, że Ci, którzy jeszcze grają w jedynkę, byliby Ci ogromnie wdzięczni za wprowadzenie trochę nowości - w końcu i tak większość stron poświęcona dodatkom do TS1, odeszła w zapomnienie wraz z pojawieniem się trójwymiarowych simów... Miejmy nadzieję, że nie zrobią tak z TS2 po wyjściu trójki, bo to byłaby już totalna katastrofa...

aluminium.
28.04.2009, 13:48
Do 1 już raczej nikt się nie zgłosi.
Chcesz to sobie pościągaj, ale inni będąc przygotowani na 3 nie będą robić.

Edit: Jeżeli zrobią tak jak mówi Helena to będzie koniec świata (internetowego) simów :(

dirty_job
03.05.2009, 15:30
Jedynka mnie nudzi ... Ale mini pack zrobić mogę ;-) Chciałabym zrobić również coś do dwójki ... Co wy o tym myślicie ?

ultraviolence
04.05.2009, 19:04
Jedynka mnie nudzi ... Ale mini pack zrobić mogę ;-) Chciałabym zrobić również coś do dwójki ... Co wy o tym myślicie ?

Na pewno Twoja robota nie poszłaby na marne :) Mam nadzieję, że nie jest to tylko "jałowe gadanie" i za jakiś czas będziemy mogli podziwiać efekty Twojej pracy :)

dirty_job
20.05.2009, 11:26
ok zaplanowane ! Pod koniec wakacji 2 mini packi będą gotowe . Proszę przesyłać strony (lub dodatki ) z fajnymi skinami i meblami . Jeszcze mam prośbę . Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak się zamieszcza pliki w internecie ? Ja jestem w tym zupełnie zielona <zawstydzona> .Proszę o pomoc .

Caesum
20.05.2009, 18:53
1. Pakujesz WinRarem/WinZipem/7-zipem/bógwieczym pack
2. Wchodzisz na jakiś filehosting, np. www.rapidshare.com
3. Wrzucasz doń swój pliczek i wysyłasz
4. Dajesz na forum link

Wielka filozofia :3

Co do mini-packa, to nawet fajny pomysł, z chęcią bym dołączył do swojej kolekcji coś związanego z moją ulubioną częścią simsów.
Imo fajnie by było, gdyby ktoś do simsów 1 dodał parę dodatkowych opcji z sims2 =d

dirty_job
21.05.2009, 11:03
właśnie ! Dzięki za pomoc Caesum . Zna ktoś nowe opcje / hacki na nowe opcje np. palenie , pranie itp. ?