Zobacz pełną wersję : Czarne przedmioty...
tak wiec.. dzis wlaczam gre i .. czesc rzeczy z wczoraj jest czarna... zrobilam zakrapiaczem i bylo ok... ALE w zaleznosci od tego gdzie ta rzecz umieszcze.
chce wstawic lozko.. jest czarne.. ustawie je troszke obok jest normalne. co sie dzieje?
wina boolpropa?
wina dodatkow? ale ... raczej nie..
moze ustawien w grze? chociaz nic nie ruszalam.. irytujace troche.. nie moge spokojnie budowac. moze ktos mial juz taki problem?
BoolPropa/hacków.
Najlepiej wywal cały download na pulpit, wyłącz boolProp i spróbuj.
Jak bedzie ok, to włącz boolProp i zobacz czy działa.
Jak działa, to włóż download na miejsce i przeskanuj CleanInstallerem. ^^
ale powiem wam ze tylko w jednym budynku tak sie dzieje. wlasnie sprawdzilam i to z obiketami z reflex... tzn tymi przedewszystkim.. innymi niektorymi tez.
no dobrze. ale pojawilo mi sie to nastepnego dnia.
wiec to ze na innej parceli teraz działa.. to nie znaczy ze bedzie dzialac chyba jutro.
oj Brzoś,, to bedzie mi sie pol dnia kopiowało no ale ok;)
a jest program o ktorym ktos tu wspominal.. Sim Pe jakos tak... jalk to dziala? bo trzeba miec dodatkowo jakies programy?>:)
ultraviolence
14.04.2009, 10:54
Wiem, MuchaaA, o czym mówisz. Miałam tak z dywanami z tamtej strony (szczególnie tymi z sypialni). Raz ciemne jak cholera, a przedstawiając parę kratek dalej, raziły po oczach zbyt małym kontrastem, w porównaniu do tła gry... Sądzę, że nie jest to wina żadnych wadliwych dodatków, hacków, kodów i tak dalej. Po prostu tamte rzeczy są tak stworzone przez tamtejszych projektantów i pozostaje Ci się albo do tego przyzwyczaić, albo wywalić je z gry...
hmmm no tak ale zeby platne dodatki tak rozwalac? tym bardziej ze wczesniej tak nigdy nie mialam.
chociaz dzis weszlam na swoja parcele i .. hmm wszystko nad czym siedzialam wczoraj caly dzien zniknelo;)
tak wiec mam nadzieje ze to wina apartamentowca.. (a szkoda bo piekny jest) ... no coz.. dzieki dziewczyny;) chyba czeka mnie przeprowadzka.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.