Zobacz pełną wersję : Gra nie wyłącza się
Jeszcze wczoraj nie było problemów z jej uruchomieniem. Wszystko działało bez zarzutu. Posiadam wszystkie dodatki oraz trochę (jakieś 5GB) dodatków z internetu.
Jeszcze wczoraj jedyną rzeczą która mi "wyskakiwała" kiedy chciałam uruchomić grę było to że na dysku jest za mało miejsca ale gra może zostać uruchomiona. Specjalnie nagrałam trochę rzeczy na płytę by zrobić miejsce i gra włączała się, dziś tylko wyskakuje mi tylko program uruchamiający a kiedy naciskam "Gra" nic się nie dzieje...
Wielebny
17.04.2009, 12:27
Wykasuj pliki z Moje dokumenty/ea games/TheSIms/ Accesory Groups i powinno chodzić też tak miałem Haughton mi to poradził
Pozdrawiam
Dziękuje serdecznie ! Pomogło !
Ehm, ja tez miałam taki problem, i usunęłam właśnie te pliki, a teraz prawie przy każdym włączeniu gry na dodatkach muszę je wywalać znów ... nie można jakoś inaczej ?
xmartkax
21.04.2009, 17:42
też mam teraz taki problem... wchodze do moich dok. włączam eagames, poten the sims 2 i nie mam folderu o naziwe Accesory Groups aby go usunąć... gdzie mam go szukac ???
Bo to są pliki, nie foldery :)
xmartkax
22.04.2009, 08:39
ok... Tylko, że nie mam w folderze The Sims 2 takiego pliku... jest tam kilka folderów i plik, który ma w nazwie groups... jest jeszcze jeden ale całkiem inaczej się nazywa. Mam właśnie te 2 pliki usunąć ? Czy tylko ten pierwszy ?
Bo może źle na to wchodzisz? Wejdź przez moje dokumenty, tak jak napisał Kowalino, a nie przez dysk.
PS. MI też swego czasu wyskakiwało to okienko o małej ilości miejsca na dysku twardym i nawet gdy zwolniłem dużo miejsca cały czas to wyskakiwało. Ale z grą się nic nie działo :|
Wielebny
22.04.2009, 13:20
Tak masz usunąć Plik Accesory i Groups i powinno pójść
aluminium.
22.04.2009, 16:01
A od czego są te pliki.?
Pytam sie tak na przyszłość :)
Wielebny
22.04.2009, 18:44
Specjalista nie jestem wiem że owe pliki często powodują ten błąd że gra się nie włącza po usunięciu ich Tworzą się nowe po ponownym uruchomieniu gry ; Możesz je bezpiecznie usunąć na pewno gry nie zepsujesz .
aluminium.
22.04.2009, 19:08
Dzięki :)
A one same z grą sie instalują czy jak.?
Wielebny
22.04.2009, 20:08
Nie cały folder Ea games the sims 2 tworzy się gdy pierwszy raz uruchomisz grę .
xmartkax
24.04.2009, 10:37
dalej mi nie chcą sie włączyć ;/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.