Zobacz pełną wersję : 20 złotych zasad forum
Anonimowe Alkocholiczki
14.04.2009, 15:11
1. Słuchaj rocka i metalu. Nawet jeśli nie lubisz, udawaj, że lubisz.
2. Liż tyłek administracji, ale nie bądź zbyt sweet.
3. Jeśli kręci cie pop, nie ujawniaj tego!
4. Obrażaj chrześcijan.
5. Miej nick w stylu: Heather, Lily Rose, Carmen bądź sperma_w_kapeluszu, smukła dziewica
6. Obrażaj plastiki i olewaj młodszych
7. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego.
8. Często wpisuj się do marudnika w stylu:
nienieneineineinienneieieineie
9. Omijaj szczęściarza
10. Oglądaj tylko mądre filmy, chociaż usypiasz w połowie
11. Udzielaj się na czacie: sporo przekleństw
12. Napisz mroczne fotostory.
13. Używaj słowa: infantylne ile wlezie.
14. Wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj.
15. Zgrywaj chojraka.
16. Oceniaj innych bezpodstawnie
17. Pod żadnym pozorem nie lub Zmierzchu, HSM i głupich komedii romantycznych- to takie infantylne!
18. Czytaj tylko nudne i grube książki.
19. Jeśli nie czytasz, szukaj tytułów w necie.
20. Odrzucaj zaproszenia od infantylnych dzieciaków!
To 20 złotych zasad FORUM THESIMS! I tak się zachowuje większość.
I mi się te "pseudo zasady" niesłychanie podobają :D
Świetna obserwacja :)
FakeYourDeath
14.04.2009, 15:20
AA , wysłałyście mi to kiedyś :D
Anonimowe Alkocholiczki
14.04.2009, 15:24
No tak, ale kilka osób zachęciło nas w PM-ach do umieszczenia, a po wiadomości Bjork całkiem się zdecydowałyśmy...
ueheh, niektore calkiem trafne, ale nie wiem czy akurat do tego forum. na szczescie jest tu na tyle duzo indywidualnosci, ze spokojnie mozna forsowac wlasne zdanie i afiszowac sie ze swoja ulubiona muzyka/filmami bez wiekszych problemow :p
Pani_Snejp
14.04.2009, 15:27
... Co to znaczy 'infantylnie'?... <głupia>
Edit: nvm, już wiem ;o
No tak, ale kilka osób zachęciło nas w PM-ach do umieszczenia, a po wiadomości Bjork całkiem się zdecydowałyśmy...
Będzie na mnie, że rozpętałam burzę :D
Ale serio - to tak, prosiłam, bo jest to zabawne a jednocześnie daje trochę do myślenia :)
Szczególnie punkty:
Jakby "plastiki" (cokolwiek to znaczy) były gorsze??
7. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego. Udawaj dojrzałego.
To jest po prostu rewelacja :D
Szczególnie imponujące jest kiedy uczeń liceum pisze komuś "Co Ty gimnazjalisto możesz o życiu wiedzieć?!" ;)
9. Omijaj szczęściarza
Osobiście o wiele bardziej lubię rozmawiać z osobami zadowolonymi ze swojego życia, a nie wiem czemu się utarło, że jak ktoś komuś życzy miłego dnia, to od razu musi być sŁitaŚnY i komuś włazić w tyłek?
no tak... oczekujmy od 12 latków by pisali powieści na miarę Henryka Sienkiewicza i poematy na miarę Mickiewicza ;)
Cóż może kiedyś będą, ale muszą trenować, a ocena "infantylne" skutecznie może do tego zniechęcić :)
To mówi samo za siebie...
Chryzantem Złocisty
14.04.2009, 16:05
ooo,zapomniałyście o czymś jeszcze!
21.Każdą fotkę komentuj "Śliczne,piękne,cudowne",nawet jeśli ktoś zamieścił po raz sześćdziesiąty fotkę w tej samej pozycji tylko że lekko przekręcił głowę.
22.Umieszczaj swoje zdjęcia tylko takie,na których widać pół Twojej twarzy,albo całą (jeśli jesteś ładna/y).Jeśli nie jesteś,to się nie przejmuj,i tak Ci napiszą,że jesteś boginią/bogiem piękności.
23.Pamiętaj o zachowaniu mrocznego klimatu.Coś jakby emo,ale nie do końca emo,bo emo jest be.
24.Najlepiej zrób sobie fotki w przebieralni w modnych sklepach,ubierając na siebie ciuchy o których możesz pomarzyć,ale są kul,trędi i dżezi.
25.Jeśli masz takie ciuchy w domu,to narzuć wszystkie na siebie,dodaj do tego ogromne czarne okulary i wykrzywioną pozę.Najlepiej na mieście/na rogu/w parku/w lesie.
26.A jeśli marzy Ci się super-hiperaśna słit foteczqa,to dorwij swoją równie czadową jak Ty przyjaciółkę (Gabryśkę czy inną Mariolkę),i zróbcie sobie razem fotki w różnych dziwnych pozycjach,ostatecznie ustawcie aparat żeby cykał fotki co 5 sekund i oddychajcie.
Nie zapomnijcie o kul trędi i dżezi ciuchach!!
27.Prawdziwą Francją Elegancją jest robienie sobie fotek w studiu fotograficznym,bądź profesjonalnym aparatem profesjonalnego fotografa(bądź kolegi).
Kiedy rzucicie takie fotki na forum,dodatkowo przerabiając je w Fotoszopie,macie pewność,że będą o was pisać przez następne 3 strony.
buhahah dobreee
<czuje, że musi obejrzeć te wszystkie mroczne fotostory>
<i wreszcie wejść na czata>
stinkfist
14.04.2009, 19:21
27.Prawdziwą Francją Elegancją jest robienie sobie fotek w studiu fotograficznym,bądź profesjonalnym aparatem profesjonalnego fotografa(bądź kolegi).
Kiedy rzucicie takie fotki na forum,dodatkowo przerabiając je w Fotoszopie,macie pewność,że będą o was pisać przez następne 3 strony.
TAA? serio?
dzieki za rade, przyda sie na przyszlosc <3
ej a co do wszystkich 'zasad': w sumie niektore bolesnie prawdziwe, heheh, przykre
Chryzantem Złocisty
14.04.2009, 19:25
Iceyy,proszę bardzo ^^
jak to sama stwierdziłaś - bolesna prawda
4. Obrażaj chrześcijan.
5. Miej nick w stylu: Heather, Lily Rose, Carmen bądź sperma_w_kapeluszu, smukła dziewica
9. Omijaj szczęściarza
15. Zgrywaj chojraka.
17. Pod żadnym pozorem nie lub Zmierzchu, HSM i głupich komedii romantycznych- to takie infantylne!
onie, nie nadaje sie na usera tego forum :|
ddo bwayo
14.04.2009, 21:18
To tak jak ja :(
ja za to idealnie pasuje
lohoho
AA, uwielbiam cię/was. :D Już dawno myślałem w podobny sposób, patrzę i rzeczywiście nie tylko ja tak sądzę. Ten "regulamin" jest *****isty. :D
Profesor Parker
14.04.2009, 22:05
ja pasuje. lece z pradem ejheheheheh
NIENIENIENIENIENIENIENIE ;d
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poradnik:Jak_stworzy%C4%87_fotografi%C4%99_artysty czn%C4%85
A ja właśnie uwielbiam to forum za TO :)
I Was drodzy użytkownicy też uwielbiam :)
Bo jest ciekawie :)
Aya de Chat
15.04.2009, 06:33
o, dzięki alkoholiczkom dowiedziałam się że w ogóle jest jakiś czat ; D Chyba jestem fest do tyłu ; )
i mają cholernie dużo racji, i chryzantem jeśli chodzi o foty też [:
ej no dajcie spokoj, jesli mialam profesjonalna sesje zdjeciowa, to co, mam nie dawac zdjec bo och odrazu chce nimi ZASZAPANOWAC? hmmm.
Aya de Chat
15.04.2009, 08:38
ej, ej, bez nadinterpretacji. chociaż w sumie to ja nie sprecyzowałam... :)
mi szczególnie rozchodzi się o:
21.Każdą fotkę komentuj "Śliczne,piękne,cudowne",nawet jeśli ktoś zamieścił po raz sześćdziesiąty fotkę w tej samej pozycji tylko że lekko przekręcił głowę.
22.Umieszczaj swoje zdjęcia tylko takie,na których widać pół Twojej twarzy,albo całą (jeśli jesteś ładna/y).Jeśli nie jesteś,to się nie przejmuj,i tak Ci napiszą,że jesteś boginią/bogiem piękności.
bardzo podobnie jest w grach na offtopie, w stylu "oceń całosc" czy "lubisz?". : ]
a to, że ogólnie bawią mnie foty z lustrzanką w lustrze to inna sprawa. tylko, że nie jest to tu tak szczególnie rozpowszechnione, więc to taki boczny tor.
bardzo podobnie jest w grach na offtopie, w stylu "oceń całosc" czy "lubisz?". : ]
W sumie tak, ale forumowe gry to z założenia zabawa, sposób na zabicie nudy, forma rozrywki i tak należy je traktować ;) (z lekkim przymrużeniem oka )
Aya de Chat
15.04.2009, 14:12
W sumie tak, ale forumowe gry to z założenia zabawa, sposób na zabicie nudy, forma rozrywki i tak należy je traktować ;) (z lekkim przymrużeniem oka )
Nikt tu się nie chce z ich powodu rzucac z mostu ;)
Nikt tu się nie chce z ich powodu rzucac z mostu ;)
Odetchnęłam z ulgą... ;)
Swoją drogą dodam, że wypowiedź użytkowniczki Chryzantem Złocisty jest wyjątkowo trafna i z chęcią podpisuję się pod nią.
Anonimowe Alkocholiczki - gratuluję niezwykle trafnych spostrzeżeń.
a dla mnie te 'zasady' sa zalosne.
heh, och tak, wychodzi na to ze jestem 'infantylna' :<
<idzie popelnic samobojstwo na 15 roznych sposobow naraz>
Aya de Chat
15.04.2009, 22:27
heh, och tak, wychodzi na to ze jestem 'infantylna' :<
<idzie popelnic samobojstwo na 15 roznych sposobow naraz>
I po co ta ironia? : ]
A ja rpzyznaje, że te zasady mi sie cholernie spodobały :D Cała smutna, prawda w większości eheh <idzie na rower>
Analisse
16.04.2009, 10:33
4. Obrażaj chrześcijan.
9. Omijaj szczęściarza
15. Zgrywaj chojraka.
Czyli ja jestem w mniejszości :( <idzie się pociąć gumą do żucia>
Ale szczerze, to rzeczywiście wiele osób przestrzega tych zasad :P
Do tego co napisały Anonimowe Alkocholiczki i Chryzantem Złocisty, można jeszcze dopisać:
28. Jeśli występujesz w jakimś „Forumowym opowiadaniu”, zawsze pisz że ci się podoba, że jest śmieszne, genialne, boskie itp. choć uważasz że jest do kitu lub wcale tego nie czytasz.
29. Zamiast jednego komentarza do jednego lub kilku odcinków, napisz dziesięć komentarzy do jednego odcinka.
+ coś co robi chyba duża większość, czyli:
30. Koniecznie modyfikuj wyrazy, pisz np. mhroczny, zuo, zegzi itp. Bo pisanie tego normalnie nie jest „trędi”
:D
Anonimowe Alkoholiczki - napisałyście to w oparciu o swoje przeżycia ??
Myślę, że do tego wystarczy obserwacja tego co się dzieje wokół, nietrudno zauważyć na forum większość tych punktów. : D
Chryzantem Złocisty
16.04.2009, 13:31
ohoho,jakaż burza się rozpętała
jak to mówią "uderz w stół,a nożyce się odezwą" 8)
hahahaha XD
od razu widać, że ciocia Chryzia zrobiła puentę XD
Pani_Snejp
16.04.2009, 14:16
30. Koniecznie modyfikuj wyrazy, pisz np. mhroczny, zuo, zegzi itp. Bo pisanie tego normalnie nie jest „trędi”
:D
ojejejej ;<
Aya de Chat
16.04.2009, 15:53
mistrz i przekozak :D
4. Obrażaj chrześcijan.
9. Omijaj szczęściarza
15. Zgrywaj chojraka.
...w tym ty :)
odniosę się do punktu 18. - niektórzy cenią bardziej mądre książki niż Bravo Girl, chyba z tym masz jakiś problem? :)
[a możecie się czepiać teraz <gwiżdże>]
ej ja lubię grube książki i wcale nie są nudne.
Chryz muszę wykorzystać te twoje złote rady przydadzą mi się : D
Może jakoś źle zinterpretowałam ten punkt, ale jak niby od tej reguły odbiega wasz nick? O.o
Kręci mnie pop zbesztajcie mnie.
nienienienienienienie.
haughton
17.04.2009, 18:06
Ponieważ z wątku "co sądzisz o tym forum" zrobił się offtop, wydzielam posty dotyczące zasad zamieszczonych przez Anonimowe Alkocholiczki do osobnego tematu.
[color=salomon][b]
o nie, no lepiej się nazywać Anonimowe Alkocholiczki :)
ale jesli naprawde slucham rocka, to co mam zrobic? sciagnac dyskografie np britney i ukrywac ją na dysku przed reszta userow???
Te zasady są głupie, a za razem śmieszne dziwne połączenie :D <śmieje się ''buhahha''> :D
nie tinn, musimy teraz sluchac popu zeby nie wyjsc na beznadziejne pozerki :{
i koniecznie wszyscy pozmieniajmy nicki !
i zerwijmy kontakty z adminami/modami, bo to lizodupstwo!
Ellie - najlepiej na te w stylu niewiemcomamnapisać, SłŁiTaShNy NiQ
nie tinn, musimy teraz sluchac popu zeby nie wyjsc na beznadziejne pozerki :{
ok, ale od czego zaczac? ja mam na kompie tylko spice girls, ale to bylo dawno
i tak jestes w lepszej sytuacji, ja nie mam zadnego popu =/ help me
cc - niestety musisz usunąć konto z tego forum, zamknąć się w łazience i pociąć wykałaczką ...
gruszka.
17.04.2009, 19:59
dajcie sobie spokój wszyscy. czy was tak bardzo obchodzą inni? ja rozumiem, że każdy chce być "sobą", ale w rezultacie wszyscy są tacy sami. kiedy to wszystko wam się znudzi? rankingi w tym, kto jest bardziej egoistyczny, wulgarny, oryginalny i w ogóle? Właśnie taka jest mentalność Polaków, zamiast skupić się na sobie, swoich ziomkach i wszystkim co wokół tego, na siłę chcecie okazać się lepsi od innych. Czy jest jakiś sens w robieniu tego na forum o simsach?
nic więcej na ten temat nie powiem, nie lubię wciągać się w różne dyskusje, bo potem często mówię dziwne rzeczy i przeczę sama sobie. fajnie jeżeli przeczytacie to i przemyślenia (śmiesznie to brzmi w tej sytuacji) zostawicie dla siebie, w co wątpię no ale tego bym w sumie chciała : D
4. Obrażaj chrześcijan.
9. Omijaj szczęściarza
15. Zgrywaj chojraka.
Ojej, jestem taki 'inny' Około 17 'Złotych zasad' nie pasuje do mnie... :(
i tak jestes w lepszej sytuacji, ja nie mam zadnego popu =/ help me
napewno gdzies masz Britney skitrana!
<love rihanna>
Aya de Chat
17.04.2009, 20:47
Pomimo tego, że w jakiś sposób zgadzam się z częścią punktów, nie rozumiem tekstu o nickach. Poproszę o jakieś proste wytłumaczenie ;)
Może dodam, że te zasady mi się tak bardzo spodobały, bo potrafię śmiać się sama z siebie...
Może nie tyle teraz, ale kiedyś bardzo pasowały do mnie punkty 1, 3, 8, 9, 10 no dobra i kilka innych by się znalazło :)
Nie myślę tutaj akurat o działalności na forum, bo te "zasady" wyznawałam będąc jeszcze w liceum, a wtedy nie było INTERNETU ;P
A szczególnie mnie bawi, jak sobie pomyślę, że w szkole wystrzegałam się wszelkiego jedzenia wmawiając wszystkim, że jestem wegetarianką, bo to było wówczas "modne" - nie jeść mięsa bo się żałuje biednych zwierzątek, a w domu wpieprzałam schabowe :D
no i w ufarbowanych na czarno włosach oraz odziana w wielgaśne czarne swetry włóczyłam się po korytarzach razem z jedną wyglądającą podobnie kumpelą rozmawiając o "Moonlight i wish" i innych takich ;P... a teraz jak to wspominam określam to jako bycie "ci*ą ciemności" :D
ej no, ale mnie to ciagle ciekawi. to co, jesli kogos nie znam, nie zamienilam z nim w zyciu ani jednego slowa, to co, mam go akceptowac tylko po to, zeby potem 'OCH, A JA MAM 666 ZNAJOMYCH, JESTEM BARDZIEJ PRO NIZ TY!!' a 3/4 z nich w ogole nie wiem kim sa? faaajnie.
ej no, ale mnie to ciagle ciekawi. to co, jesli kogos nie znam, nie zamienilam z nim w zyciu ani jednego slowa, to co, mam go akceptowac tylko po to, zeby potem 'OCH, A JA MAM 666 ZNAJOMYCH, JESTEM BARDZIEJ PRO NIZ TY!!' a 3/4 z nich w ogole nie wiem kim sa? faaajnie.
I to napisała "Najsłodszy Admin" :D
Ej - masz rację - sama zanim przyjmę czyjeś zaproszenie trochę obserwuję delikwenta na forum :)
tak tak, wszyscy razem jestescie niesamowicie zabawni. a juz w ogole najzabawniejsze jest to, z jakim zapalem wszyscy teraz sie przed tymi zasadami zapieraja. gdyby to was nie dotyczylo, to po co byscie sie, kochani, zapierali? :) zreszta nvm, ciekawa komedia, popokazujcie jeszcze troche, jacy to jestescie fajni itd itd itd. to nawet lepsze niz kroliki.
Grace - czy wszystkie znajomości muszą być na "całe życie"??
Znam wszystkich - a w razie co mogę ich sobie przypomnieć w archiwum :)
Chodzi o to by było miło :) A ze wszystkimi miło mi się gada/gadało :)
wezcie sobie w ogole zalozcie osobne forum gdzie sie bedziecie oblewac lukrem i walczyc w budyniu, mam ostatnio wstret do slodyczy
Ale .error jestem "sticky and sweet" :D
I też dam radę: "Ej, weźcie nie traktujcie wszystkiego tak serio" :D
Ale nie musicie mnie słuchać :)
no, tu sie zgadzam, jak juz sobie odpuscicie zapieranie sie przed mrokiem, to mozna to uznac za calkiem ciekawy kabaret
incognito
17.04.2009, 22:03
Ale .error jestem "sticky and sweet"
hm, to moze w 2001 bylas drowned a w 2004 przeszlas re-invention? :)..
prosze cie
co do tych zasad to kilka jest przesadzonych, aczkolwiek ogolnie cos w tym jest xd
co do tych zasad to kilka jest przesadzonych, aczkolwiek ogolnie cos w tym jest xd
Fakt :P
Ale ja uwielbiam Zmierzch! No cóż,najwidoczniej jestem infantylna,trudno się mówi :D
Grace - fajnie masz, bo ja np. nie umiem odmówić komuś zaproszenia, po prostu nie umiem, może to z grzeczności (?) Jeśli ktoś nieznajomy wyśle mi zaproszenie to je akceptuje. Może w późniejszym czasie go bardziej poznam ...
Aya de Chat
18.04.2009, 14:01
Grace - fajnie masz, bo ja np. nie umiem odmówić komuś zaproszenia, po prostu nie umiem, może to z grzeczności (?) Jeśli ktoś nieznajomy wyśle mi zaproszenie to je akceptuje. Może w późniejszym czasie go bardziej poznam ...
oh, jakie miękkie serduszko
Naprawdę nic dodać, nic ująć :)
I to nic nie ma tu do rzeczy fakt, że was najzwyczajniej niecierpię. Tylko gdyby to napisał ktoś inny (ktoś wogóle taki istnieje oprócz was?!) nie skomentowałbym, bo nie chciałbym mu robić przykrości ;)
Co prawda z niektórymi podpunktami się zgadzam w 100% procentach. Ale równie wiele uważam, że to jakiś was prywatny wymysł. Może nie znacie rzeczywstości- albo co gorsza- ja nie znam? :O
Oh, to takie infantylne :D
A na serio to zasady bardzo mi się podobają i przyznaję, że jest w nich sporo racji.
Infantylnie pozdrawiam AA ;)
niepokorna
18.04.2009, 14:51
a moze dlatego, zeby miec duza ilosc kumpli, bo to teraz takie fajne?
lepiej miec duzo znajomych, z ktorymi mozna pogadac, niz wieczne narzekanie w marudniku, czyz nie? ; )
@topic. zasady są niestety, ale prawdziwe.
oh, jakie miękkie serduszko
co sie czepiasz, wrażliwy jest. może w przyszłości zostanie wolontariuszem w Senegalu albo będzie pracował w czerwonym krzyzu? a ty od razu wyśmiewasz...
Jakby traktować te zasady poważnie to ja się chyba nie nadaję na usera tego forum :P Fajnie zaobserwowana rzeczywiśtość forum swoją drogą :P
Aya de Chat - przepraszam za chwilę usunę wszystkich tych, których nie znam ...
"Odziera przyjaźń z dostojeństwa, kto jej szuka dla korzystnych możliwości."
14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj.
@edit. Grace nie chodzi mi o to żeby mieć 123456789 znajomych, po prostu jak mnie ktoś zaprasza to przyjmuję, bez żadnego tam dochodzenia
Aya de Chat
18.04.2009, 16:00
Aya de Chat - przepraszam za chwilę usunę wszystkich tych, których nie znam ...
"Odziera przyjaźń z dostojeństwa, kto jej szuka dla korzystnych możliwości."
14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj.
ej, ej, to znaczy że jesteś przyjacielem wszystkich których masz w znajomych ? O_o Spoko :D
"14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj." Jakiś cel w życiu trzeba miec :)
co sie czepiasz, wrażliwy jest. może w przyszłości zostanie wolontariuszem w Senegalu albo będzie pracował w czerwonym krzyzu? a ty od razu wyśmiewasz...
:(
zreszta nvm, ciekawa komedia, popokazujcie jeszcze troche, jacy to jestescie fajni itd itd itd. to nawet lepsze niz kroliki.
dzieki, zawsze sama z siebie wiedzialam ze jestem zaje:)sta, ty mnie teraz tylko utwierdzilas w tym <3
ja akceptuje tylko tych, z ktorymi chociaz pare razy pogadalam i ich 'znam'.
lepiej miec duzo znajomych, z ktorymi mozna pogadac, niz wieczne narzekanie w marudniku, czyz nie? ; )
czyli skoro pisze w marudniku, to odrazu znaczy ze nie mam znajomych? :<
och nie, wydalo sie, ze jestem nolajfem :<<<<
nie chce mi sie was czytac, ale czuje, ze jest smiesznie.
ha-haha!!
szczerze mowiac do zasad dodalabym "Nadmierne stosowanie ironii, a przede wszystkim sarkazmu". prawie wszyscy stosujemy, a gros osob robi to w jakis irytujacy i nudny sposob.
pierwsza 20 jest dobra, chociaz nie wszystkie punkty pasuja na to forum.
Swoje 2 grosze też dorzucę!
Na każdą zaczepkę/prowokację należy odpowiedzieć jeszcze wredniejszą zaczepką/kontrprowokacją!
Kończenie dyskusji w sposób pokojowy, dyplomatyczny jest nie trendy, lepiej zrobić wielkie bum, by być zauważonym.
oo, jeszcze nalezy dodac, iz niektorzy za wszelka cene staraja sie udowodnic, ze maja multum znajomch/przyjaciol/whatever (oczywiscie w przeciwienstwie do kogos, z kim np. sie 'kloca') i nie prowadza 'nolife'owego' zycia mimo, ze spedzaja na tym forum wiekszosc dnia (jak nie cale dnie, bardzooo czesto tutaj niektorych widze) =d
w sumie pare punktow jest naprawde trafnych
mimo, ze spedzaja na tym forum wiekszosc dnia (jak nie cale dnie, bardzooo czesto tutaj niektorych widze) =d
no i co z tego, że ktoś spędza większość dnia na forum ? :d
incognito
19.04.2009, 11:24
nie umiesz czytac?
staraja sie udowodnic, ze maja multum znajomch/przyjaciol/whatever (oczywiscie w przeciwienstwie do kogos, z kim np. sie 'kloca') i nie prowadza 'nolife'owego' zycia
powyzsze, spedzaja tu cale dnie a i tak udaja zachlysnietych prawdziwym zyciem ;p a takich osob jest cala masa tutaj.
beliel nie czepia sie samego siedzenia tutaj caly dzien, tylko udawania ze jest inaczej.
nie umiesz czytac?
powyzsze, spedzaja tu cale dnie a i tak udaja zachlysnietych prawdziwym zyciem ;p a takich osob jest cala masa tutaj.
beliel nie czepia sie samego siedzenia tutaj caly dzien, tylko udawania ze jest inaczej.
okej juz rozumiem - sory :d
Kończenie dyskusji w sposób pokojowy, dyplomatyczny jest nie trendy, lepiej zrobić wielkie bum, by być zauważonym.
TRENDI!
Wiecie, ja to po prostu potraktowałam jak zabawę, żart itp. Dla mnie są to trafne obserwacje i jak ktoś się z nimi nie zgadza - wporzadku, ma takie prawo. Ale ludzie, do jasnej ciasnej, nie ma co z tego powodu tworzyć wieelkich konfliktów!
No, to tyle mojego zdania :)
ptasie mleczko
19.04.2009, 16:38
Według mnie kilka tych zasad jest na prawdę trafnych. Zwłaszcza te o krytykowaniu i o udawaniu dojrzałych. Ale znowu z drugiej strony, jeśli ktoś wystawia na forum swój domek lub FS lub coś innego i prosi o konstruktywną krytykę, to jak tu nie krytykować?
I ja lubię modyfikować wyrazy i pisać mhrok, zuuo i zegzi :(
Fajne są te zasady i z przykrością stwierdzam, że niektórzy je przestrzegają. Chociaż w porównaniu do niektórych forum to i tak jest bardzo tolerancyjne. Na wielu jak masz mniej niż piętnaście lat wszyscy wyzywają cię od dzieciaków.
Fajne są te zasady i z przykrością stwierdzam, że niektórzy je przestrzegają.
O to właśnie chodzi- aby ich przestrzegać ;)
Sweetberry
19.04.2009, 18:52
eheheheh z niektorymi z tych zasad moge sie zgodzic ;] sporo osob tak sie zachowuje, w tym moze ja ( nie mi to oceniac ), ale mam to w nosie, bo to TYLKO forum o simsach ;D
Aya de Chat
19.04.2009, 19:37
Fajne są te zasady i z przykrością stwierdzam, że niektórzy je przestrzegają. Chociaż w porównaniu do niektórych forum to i tak jest bardzo tolerancyjne. Na wielu jak masz mniej niż piętnaście lat wszyscy wyzywają cię od dzieciaków.
Ja się nauczyłam, że czasami młodsze osoby są rozumniejsze... Może jeszcze nie spaczone?
Volturia
19.04.2009, 19:39
Nonooo. ja jestem jak najbardziej za ^^. :P
O to właśnie chodzi- aby ich przestrzegać ;)
Ja tam twierdzę, że zasady są po to aby je łamać ;)
No tych to akurat nie da sie łamać, bo one same w sobie już łamią inne xP
No tych to akurat nie da sie łamać, bo one same w sobie już łamią inne xP
No tak, bo w sumie to jak te łamiemy, to przestrzegamy tych zwykłych zasad, a jak łamiemy te zwykłe, to przestrzegamy te napisane przez AA. I koło się zamyka
No tak, bo w sumie to jak te łamiemy, to przestrzegamy tych zwykłych zasad, a jak łamiemy te zwykłe, to przestrzegamy te napisane przez AA. I koło się zamyka
no i na tym polega caly dowcip
hahahahahah *śmieje się z dowcipu*
Invidia Semper
02.05.2009, 20:43
Trochę odświeżam, przykazania AA już gdzieś wcześniej widziałam, taa... najbardziej mi się podoba punkt 6, odnośnie zaistniałej niedawno sytuacji z udziałem właśnie Was i Skarpetki;] Ale reszta punktów bardzo spostrzegawcza.
ooo,zapomniałyście o czymś jeszcze!
23.Pamiętaj o zachowaniu mrocznego klimatu.Coś jakby emo,ale nie do końca emo,bo emo jest be.
24.Najlepiej zrób sobie fotki w przebieralni w modnych sklepach,ubierając na siebie ciuchy o których możesz pomarzyć,ale są kul,trędi i dżezi.
25.Jeśli masz takie ciuchy w domu,to narzuć wszystkie na siebie,dodaj do tego ogromne czarne okulary i wykrzywioną pozę.Najlepiej na mieście/na rogu/w parku/w lesie.
26.A jeśli marzy Ci się super-hiperaśna słit foteczqa,to dorwij swoją równie czadową jak Ty przyjaciółkę (Gabryśkę czy inną Mariolkę),i zróbcie sobie razem fotki w różnych dziwnych pozycjach,ostatecznie ustawcie aparat żeby cykał fotki co 5 sekund i oddychajcie.
Nie zapomnijcie o kul trędi i dżezi ciuchach!!
Myślałam, że przy tym padnę xDxD Wklej to gdzieś na naszą klasę=p
+ miej sygnaturę po angielsku napisaną piękną czcionką i z jakimś cytatem.
Koniecznie pisz bezbłędnie bo Cię wyśmieją.
Udzielaj się w OffTopic ale nie za dużo.
Wchodź we wszystkie tematy nawet jeśli nie wiesz o co chodzi.
Udawaj kogoś kim nie jesteś.
wildthing
28.06.2009, 12:55
chyba czuje sie dumna ze nie ogladalam zmierzchu i hsm :|
nie wiem, niektorzy uwazaja ze to jakas bolesna prawda, dla mnie to po prostu ogolny opis fikcyjnej osoby ktora autorka (autorki) chcialaby byc, ale ok. to troche zalosne ze to gowno zostalo zatwierdzone przez Bjork, co juz samo w sobie jest niesamowita gwarancja jakosci merytorycznej!
posta nade mna chyba nie skomentuje.
IMHO temat bez sensu ;] post miał być chyba "umoralniający inaczej" ale co tam, troszkę nie wyszło ;D
+ miej sygnaturę po angielsku napisaną piękną czcionką i z jakimś cytatem.
Udzielaj się w OffTopic ale nie za dużo.
Udawaj kogoś kim nie jesteś.
ej a skad ty znasz ludzi tutaj ze wiesz ze na pewno kogos udaja? :|
Nie wiem,co jest złego w tym,że ma się sygnaturę po angielsku :P
ja jestem patriotka, mam po polsku
A ja w obydwu językach :|
A ja w ogóle nie mam w żadnym języku O.o
Nie wiem o czym gadacie, ale i tak jestem trendy -,-
no, pisac bezblednie to trzeba wszedzie.
hmm, czyli teraz wszyscy beda pisac w jakim jezyku maja sygne? =D
Upadła Dusza
28.06.2009, 15:16
Czyli jak wejde w jakiś temat dotyczący np TS1 choć w to nie grałam i nie wiem o co tam chodzi, to znaczy że jestem jakaś inna czy co?
A ja myślałam ze wchodzi się w tematy, po to żeby właśnie zobaczyć o co w nich chodzi :/ a tu jednak nie... :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.