PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z instalacja

Wielebny
20.04.2009, 18:24
Otóż na początku wspomnę że szukałem rozwiązanie na forum jak i w googlach jednak podobnego problemu nie znalazłem Więc
Chciałem zainstalować dodatek The sims 2 Ogród i rezydencje jednak instalacja się nie uruchamia po wejściu na płycie i otwarciu pliku Autorun.exe po chwili pokazuje się komunikat PODCZAS KOPIOWANIA PLIKU I:\AUTORYN.EXE Z NOŚNIKA WYSTĄPIŁ PROBLEM . CZY CHCESZ PONOWNIE SPRÓBOWAĆ SKOPIOWAC PLIK CZY ZAKONCZYC INSTALACJE oraz po chwili pojawia sie komunikat THE SPECIFIED FILE WAS NOT FOUND
Pomyślałem że płyta uszkodzona wiec spr. jeszcze inne dodatki i to samo przy każdym choć jakiś miesiąc temu je instalowałem i było w porządku .
Więc w czym tkwi problem .
Prosze tylko nie pisać zaraz Pirat czy oryginał .
Pozdrawiam
I z góry dziękuje za pomoc .

mario
20.04.2009, 18:27
Prosze tylko nie pisać zaraz Pirat czy oryginał .
Pirat czy oryginał? (pytam, bo nie napisałeś)

Może coś z napędem.. Hm, ale nieee. Skoro czyta wszystkie płyty to na pewno jest sprawny. Może wszystkie się porysowały? :D Tak, wiem, niemożliwe. Może skopiuj zawartość płyty na dysk i wtedy spróbuj?

Wielebny
20.04.2009, 18:33
EE Oryginał
Próbowałem to to robić ale bez skutecznie
Inne gry z wyjątkiem simsów instaluje normalnie

misterio
20.04.2009, 20:16
Sprobuj moze wziac miekka szmatke i perfumy (czy dezodorant) i dokladnie przeczyscic plyty. Mozliwe ze sie zakurzyyly [?]
Przynajmniej mnie to pomoglo.

Wielebny
20.04.2009, 20:24
Dzieje się tak ze wszystkimi płytami The sims 2 inne gry instalują się bez problemu

mario
20.04.2009, 20:45
Odinstaluj simsy i spróbuj zainstalować ponownie. Może nie chcą się zainstalować przez to, że te zainstalowane coś tam psują. ;P Jeśli i to nie pomoże, no to chyba tylko wymiana płytek cię czeka (jednak to bankowo nie pomoże, stawiam na jakiś błąd zainstalowanych simsów).

Wielebny
20.04.2009, 22:30
Już się z problemem uporałem
Przy pierwszym uruchomieni instalatora zaciął się wystarczyło tylko go wyłączyć w procesów i przeczyścić Temp i poszło
Dziękuje wszystkim za pomoc
Temat do zamknięcia .