misterio
20.04.2009, 19:57
Elo. Oto lista potrzebnych mi przedmiotów, które po złączeniu stworzą.. Dzika impreze xP (no, może coś w podobie xD)
Wiec potrzebuje :
1)Jakichś butelek, kieliszków po winie, wódce, piwie itd. Porozrzucane; leżące i stojące.
Jakby były takie do użytku, tez bym się nie obraziła :D
I do tego jakieś pety poodgaszane i popielniczki.
2) Fryz z tego zdjęcia
http://v7images.ibibi.com/scaled/495/w-453h-650-495334.jpg
To jest cala Britney z TSR, ale ona jest płatna. A poza tym, chodzi mi tylko o włosy.
Jeśli nie da się, no to jakieś inne "ostre" rude fryzurki :D Ale rude, nie czerwone ani marchewkowe ;)
3)Jakieś ciuchy skąpe, takie jak na imprezach niektórych są. Nie wiem jak to określić, ale chyba wiecie o co mi chodzi :)
I ogólnie ciuchy na wysokich szpilach. Głównie zależałoby mi na bieliznach, ale tylko na obcasie.
I dla mężczyzn spodnie bez koszulek, albo z rozpiętymi koszulami. :)
4)Jeszcze jakieś ciuchy porozrzucane po podłodze, jakieś koce itp. :)
Patrzyłam w wyszukiwarce, ale nic takiego nie znalazłam. Nie wiedziałam jak to sformułować, może dlatego.
No. I to chyba byłoby na tyle. Dziękuję za uwagę :D
Wiec potrzebuje :
1)Jakichś butelek, kieliszków po winie, wódce, piwie itd. Porozrzucane; leżące i stojące.
Jakby były takie do użytku, tez bym się nie obraziła :D
I do tego jakieś pety poodgaszane i popielniczki.
2) Fryz z tego zdjęcia
http://v7images.ibibi.com/scaled/495/w-453h-650-495334.jpg
To jest cala Britney z TSR, ale ona jest płatna. A poza tym, chodzi mi tylko o włosy.
Jeśli nie da się, no to jakieś inne "ostre" rude fryzurki :D Ale rude, nie czerwone ani marchewkowe ;)
3)Jakieś ciuchy skąpe, takie jak na imprezach niektórych są. Nie wiem jak to określić, ale chyba wiecie o co mi chodzi :)
I ogólnie ciuchy na wysokich szpilach. Głównie zależałoby mi na bieliznach, ale tylko na obcasie.
I dla mężczyzn spodnie bez koszulek, albo z rozpiętymi koszulami. :)
4)Jeszcze jakieś ciuchy porozrzucane po podłodze, jakieś koce itp. :)
Patrzyłam w wyszukiwarce, ale nic takiego nie znalazłam. Nie wiedziałam jak to sformułować, może dlatego.
No. I to chyba byłoby na tyle. Dziękuję za uwagę :D