Zobacz pełną wersję : New House By Tusia^^ [BRAK ZDJĘĆ]
ddo bwayo
25.04.2009, 19:46
Wiem, że późno daje, ale ImageShack odmówił mi 2 razy posłuszeństwa. Simsy mi cięły... Nie wiem co się dzieję. :( Już myślałam, że nie uda mi się go wstawić.
Nie będę się rozpisywać :P
Dede dla :
Luthiee
Gio aka Dżon
Aniołek
Kubek - bo inaczej mnie zamęczy :*
Tak wiem , bryła beznadziejna, ale co jak co tego nigdy się chyba nie nauczę robić x(
Świetne dodatki z neta- dlugo je kolekcjonowalaś? :P
No i tradycyjne błędy- zbyt dużo wolnego miejsca, w szczególności w hall'u.
I świetna prezentacja- ilość zdjęć powalająca :)
Domek jak dla mnie świetny.
Pozdrawiam!
Piękny domek ;]
Bryła nie jest aż taka beznadziejna. Chociaż moim zdaniem dużo lepiej wyglądałaby, gdyby w miejscu roweru było trochę roślinek.
Zastanawia mnie też lewitująca kaczka nad tym cypelkiem w stawie :O
I czemu kominkowe akcesoria stoją w hallu, zamiast w salonie ? ;P
Tak to jest bardzo ładnie. Robisz spore postępy :D
Popracuj jeszcze tylko nad tym, żeby nie było aż tak dużo wolnej przestrzeni, np.hall jest stanowczo za duży.
Nie będę się rozpisywać,:)
Domek super :)
Ocena 10/10
Pozdrawiam
Matt
Nie będę się zbytnio rozpisywać:
9/10
Bardzo fajne wnętrza, ale bryła nie przypadła mi do gustu (w szczególności te okna i dachówka)
ddo bwayo
26.04.2009, 10:02
Dziękuję bardzo ładnie i cieszę się, że podoba się domek. Robiłam go najdłużej [z moich oczywiście x3] jak dotąd.
Może ktoś jeszcze się skusi? :)
Cudo :)
Tylko w toalecie nie podoba mi się ten wiszący szlafrok czy co co to tam jest.
Upadła Dusza
26.04.2009, 16:10
Bryła nie jest zła, ma fajny kolor, jedynie te okna brzydko wyglądają. Fajne oczko wodne.
Czy ten samochód nie uderza o płot kiedy wyjeżdża? ;)
Hall - jest fajny, jedyne co mi się nie podoba to dywan, jakoś mi nie pasuje. Nie podoba mi się też kwiat na schodach.
Salon - fajny zegar, brzydki kominek, pomieszczenie podoba mi się.
Łazienka - te firanki w wannie brzydko wyglądają - tylko to mi się nie podoba.
Kuchnia - może być.
Sypialnia rodziców - tylko łóżko niezbyt ciekawe.
Druga łazienka - pierwsza bardziej mi się podobała.
Sypialnia dziewczynki - fajna.
Ogólnie: bardziej by mi się podobało bez lustrzanej podołogi, ale nie zwracając na to uwagi, dom mi sie nawet podoba.
Dom bardzo mi się podoba, ale ta pustka wewnątrz już nie. W niektórych miejscach jest za pusto, a błyszcząca podłoga dodaje jeszcze tej pustki. Ale kolory i meble są ok. Ocena: 9/10
kubuss
ddo bwayo
26.04.2009, 21:07
kubuss błagam nie strasz tak ^-^.
Nie wiem czemu ale Twojej oceny zawszę boję się najbardziej. (Jeśli chodzi o domki).
Dziękuję wszystkim ^-^. Może ktoś jeszcze?
Pozdrawiam
Uważam, że bryła jest bardzo fajna. Tylko widzisz, okna i tynk psują jej urok.
Wnętrze podoba mi się, jednak zauważyłam dużo przedmiotów <mebli> które wyglądają dość tandetnie do całej reszty. Na przyszłość powinnaś również unikać umieszczania dwóch identycznych przedmiotów np: pojawiają się u ciebie dwa zegary ścienne.
Volturia
27.04.2009, 08:16
Ładny, aczkolwiek wnętrze bardziej udane. Te okna wielkie coś kolorystycznie mi nie pasują i są w dziwnym trochę ułożeniu. Ogółem, zawsze podobała mi się ta lustrzana podłoga [!] Wiesz może skąd ją masz? ;\ Bo szukam i ciężko znaleźć.
sympathique.
27.04.2009, 08:23
Matko, toż to jest piękne :D
daj ściągnąć! <prosi>
ddo bwayo
27.04.2009, 13:55
Dziękuje i obiecuję, że przy następnym domku zastosuje się do rad :)
Domku nie dam do ściągnięcia przez dodatki z internetu. A bez nich zostały by same ściany z dachem... ^-^ <nie umie budować w maxisie>
Charionette
27.04.2009, 18:33
Bardzo fajny dom... A dlaczego bryła miałaby być brzydka? Jest śliczna :D A skąd masz tą podłogę? zdj. 11-14?
10/10
cerastes
27.04.2009, 20:35
Tusia dziękuję za dedykację ! :)
Twój projekt podoba mi się . Bryła jest ładna i wnętrza również . Oglądając ten projekt utwierdziłam się w przekonaniu , że cały czas rozwijasz swoje umiejętności . Widać , że budujesz i dekorujesz z coraz większą pewnością unikając " przypadkowości " . ;)
POCZYNIŁAŚ OGROMNE POSTĘPY !
Nie tylko w robieniu zdjęć, ale i w projektowaniu, dom bez zastrzeżeń ;) 10
jak mam to pobrac ten dom jest EXTRA !!!!
Krzykaczus_Pospolitus
28.04.2009, 19:29
No to na specjalne życzenie twe ja się skuszę:).
Dom, wręcz genialny, wygląda jak bardzo realistyczny, jak z resztą większość na tym forum:). Jak już wcześniej pisałam, nie będę wystawiała ocen, bo nie mi to pisane, ale powtarzam: pracuj dalej!
Pozdrawiam Krzykacz Pospolity;).
ddo bwayo
28.04.2009, 19:32
Dziękuje bardzo za oceny i komentarze.
Może ktoś jeszcze ?:>
Wrrrrr, Tusia co mi mówiłaś???????:P
Jedyne co mi nie pasuje , to kominek w salonie, i ten płot ulmille'a - za dużooo już go :P
No i "taka śliczniusia na ścieżuniaa;D;D"
A bryła? - co ty do niej masz???
Jest spoko ;p
10/10 :P
ddo bwayo
28.04.2009, 21:32
No tak, ale nie było Cie ho ho ho i jeszcze trochę x3 A nie chciałam tyle czekać na domek!
domek ekstra !! najbardziej podoba mi sie kuchnia !! ekstra dodatki!!
chupa_chups
30.04.2009, 07:08
Wszystko oki, tylko podłoga w kuchni troszkę nie pasuje i na jednym zdjęciu w łazience ręcznik wchodzi w wannę, to tylko twój błąd, czy ja źle zobaczyłam?
ddo bwayo
30.04.2009, 12:40
omega21 - tak mój błąd ;) Próbowałam to ukryć, ale Twoje oko to zauważyło x3
Obejrzałam no i spodobało m się :)
Od razu rzuciły mi się w oczy fajne postacie.
Następnie fajna bryka.
No, a przede wszystkim dodatki, które znakomicie komponują się z kolorami i stylem pozosyałej części wnętrza.
No mi się podoba...
10/10
Red Trumpet
30.04.2009, 15:34
Baaardzo mi sie podoba. Prawie bezbłędnie, bo ogród wydaje mi się trochę pustawy, ale i tak jest fajny :)
10/10
ddo bwayo
01.05.2009, 18:41
Dziękuje :) Może ktoś jeszcze?
Ps. Czekam aż Paka będzie na forum, a później możecie spodziewać się nowego domku ^-^
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.