Zobacz pełną wersję : Stadion,,Orlik"-clean [BRAK ZDJĘĆ]
Stadion Orlik
Witam, jest to mój pierwszy wyczyn :P
Wzorowałem się na naszym boisku w Ożarach,lecz polepszyłem bardzo.
Pomieszczenia:
-Stadion do piłki nożnej
-Stadion do koszykówki
-Ubikacja
-Przebieralnia
Bardzo dziękuję za uwagę i proszę o opinie :):P:D:):D:P:P:):D
aluminium.
26.04.2009, 09:13
Szczerze.?
Nie podoba mi się.
Myślałam, że będzie tu więcej czegoś a tu tylko kosz i bramki ;o
Daaagi-Bo to takie boisko w wiosce :)
Tu ludzie przychodzą popatrzec jak grają
sympathique.
26.04.2009, 09:18
Hmm... takie... przeciętne. Ani jakieś cudne, ani beznadziejne. Toalety i przebieralnia nie przypadły mi do gustu :P
7/10
Nie ma u jakiś cudów, ale najgorsze też nie jest. Ładne alejki z tymi kwiatkami itd. Boisko do nogi lepiej wyglądałoby gdybyś użył tam płytek na boiska z sims2desing niż rysował takie coś ;P Przydałyby się też jakieś mini trybuny zrobione np. z fundamentu i podestu zamiast tych parkowych ławeczek. A w przebieralni mogłeś poustawiać te szafki studenckie na korytarz,a nie normalne komody i jakieś wieszaki z pudłami :P
6.5/10
@down: wybacz, nick mnie zmylił ;]
kago-to-ja-Dziękuję bardzo :)
avenly-Jestem chłopcem!! A poza tym dziękuję za opinię :)
Charionette
26.04.2009, 09:41
Uuuu... Zawiodłam się... Myślałam, że będzie to coś fajnego... Strasznie nie podoba mi się boisko do kosza... Ten powtarzający się wzorek <zła> :( Toalet nie widać... Trzeba było robić te zdjęcia w dzień i włączyć oświetlenie :( Jedyne co fajne to boisko do nogi ;) Wybacz mi moją opinię, ale nie mogę ocenić tego inaczej...
3/10
Czekam na następny domek, tym razem serio taki domek :D
Pozdrawiam
Nysia-Dziękuję :)
Następny domek...może zrobie :)
No szoku to tu nie doznałen ;] początkowo myślałem że coś naprawdę fajnego a tu coś takiego... Ale doceniam pomysł, chęci i starania :)
Ocena: 7,5/10
Pozdrawiam
Matt
Matti93-Dziękuję za opinię :)...i za to, że doceniłeś starania :)
ddo bwayo
26.04.2009, 10:18
Fajny pomysł ale gorzej z wykonaniem.
Chyba nie ma większej potrzeby wymieniania co jest nie tak bo w pierwszych komentarzach jest to co napisała bym ja.
Tylko...nie wiem czy to było już pisane, ale czemu toaleta jest tylko dla mężczyzn? Oo
To się nazywa dyskryminacja kobiet!
Tusia^^-Hehe...ale raczej kobiety w noge i kosza nie grają :)
A toalety są tylko dla zawodników
-Hehe...ale raczej kobiety w noge i kosza nie grają
Ej, no jak to nie grają ;P Pewnie że grają.
Za dużo naustawiałeś boisk do koszykówki :D
Jesteś z Ożar,tych koło Kamieńca Ząbk. i Mąkolna? Jak tak,to wczoraj przez nie przejeżdżałam rowerem :D
Rainbow-Dokładnie!!...no właśnie nie wiem jak ustawic te boiska :)
Skąd jesteś??
Mogłeś ustawić boiska po dwóch stronach,a resztę wolnego miejsca pokryć parkietem (jest w podłogach chyba taki parkiecik,z jakiego są "zrobione" te boiska" :)
A jestem z wielkiej wsi Złoty Stok :D Kurczę,nie wiedziałam,że jest tu ktoś z "moich stron" ;)
W sumie fajny pomysł z tym "stadionem" (chociaż stadion kojarzy się bardziej z boiskiem do nogi, aniżeli boiskiem do nogi i kosza :)). Nawet podsunąłeś mi pomysł... Może ja bym spróbowała "przekopiować" do Simsów LZS z mojej wioski? :D
Boisko do nogi trochę nie wyszło. Poza tym, trybuny dla widzów powinny być wyżej (co, jeśli ktoś dostanie piłką w łeb? :|)
Do drugiego boiska też się czepnę. Chyba te poszczególne części powinny być ustawione inaczej... (znaczy te segmenty parkietu). A właśnie... Skoro to jest na dworze, to raczej powinien się tam znaleźć BETON!
Przebieralnie i łazienki już są OK :)
5,5/10
Rainbow-Właśnie ja też nie wiedziałem,że jest ktoś na forum z moich stron (oprócz brata który korzysta z tego samego kompa :P )
Liv-Dziękuję bardzo...a w sprawie ,,piłką w łeb"...to o to chodzi :P :)
Ja zawsze gdy ide na boisko muszę dostac :P
Późńiej mnie przepraszają a ja wielkieg ofocha strzelam i idę :D
Tak to wszystko odwaliłeś na odwal :P (czyli cały Ty :D)
Dlaczego nie ma trybun tylko ławki, na których niezbyt wiele osób się nie zmieści. Po za tym cały ten kompleks znajduje się tak jakby w parku no i bardziej to jest park aniżeli blok sportowy :P
I ta przebieralnia....Kyrie Elejson! Chyba powinny byc osobne pomieszczenia chociażby dla chłopaków i dziewcząt, nie mówiąc juz o podziału na takie kabiny, w których można by się swobodnie przebrać. A tymczasem- te ubrania to w tych szafach mają trzymać, tak? :P
Jestem na NIE! (z całym szacunkiem dla Twojej osoby :))
Pozdrawiam!
Ej, a co to szkodzi, wszyscy mogą przebierać się razem, ja Was w ogóle nie rozumiem :P A teraz serio:
boisko do piłki nożnej - czy Ty człowieku w ogóle oglądałeś jakiś mecz? :P Trochę jakby e, za małe mi się wydaje nie wiem, krzywe wszystkie te "linie" i chyba czegoś brak.
boisko do koszykówki też tragedia. Trzeba było środki jakimś parkietem wyłożyć albo recolorów poszukać.
Szatni pozwolę sobie nie skomentować [...]
Wszędzie ciemno i ponuro. Powinieneś tam więcej jakichś lamp dodać czy coś.
Jeśli to ulepszony Ożarów, to nie chcę wiedzieć jak wygląda na prawdę. Nie podoba mi się.
Wygląda bardziej jak jakiś park. Wejście takie wiejskie...
Po za tym powinieneś to nazwać jakoś inaczej, mini-obiekt-sportowy czy coś, bo na stadion to to raczej nie wygląda.
Upadła Dusza
26.04.2009, 15:40
Jak zobaczyłam pierwsze fotki myślałam że będzie to coś fajnego, niestety takie nie jest.
Boisko do piłki nożnej jest jakieś krzywe.
Boisko do koszykówki - za bardzo się powtarza ten wzór, dwa w zupełności by starczyły, a tu aż osiem...
Toalety - za ciemno. Przebieralnia - brzydka.
Nie podoba mi się.
Nic nadzwyczajnego. Nie podoba mi się.
kubuss
O Czizas, powiem wprost, okropnośc.
1. Boisko do piłki nożnej. Nie wiem gdzie widziałeś takie malowanie murawy. Totalnie na odwal, krzywo i w dodatku jakimś piaskiem.
2. Boisko do koszykówki. Jest wielkości pasa startowego. Wystarczą tylko 2 takie "plansze", które trzeba ułożyc naprzeciw siebie, a nie jak w Twoim przypadku 8 "plansz" i w dodatku wszystkie równolegle ułożone.
4. Toalety. Wypadałoby zrobic chociaż jedną malutką osłonkę dla prysznicy.
5. Przebieralnie. Nie lepiej byłoby zrobic szafki szatniane niż wieszaki sklepowe?
Ogólnie pomysł fajny, ale wykonanie fatalne. Totalnie na odwal. A to widac. Chyba robiłeś to w 10 min. Nie mylę się?
Pozdrawiam :)
Po pierwszych zdjęciach myślałem ''TEN DOM to cuuudo'', ale dalsze zdjęcia mnie rozbroiły w złym znaczeniu, na szczęście widać, że lubisz i umiesz robić ogrody :D 7
Dziękuję wam bardzo :)
Wiem zawiodliście się...ale ja myślę, że i tak dobre oceny dostaje :)
Chryzantem Złocisty
05.06.2009, 21:02
jak to już ludzie pisali - totalnie na odwal,a to boisko do piłki nożnej takie...krzywe?
nie pyknęło,niestety.
mogłeś się o wiele bardziej postarać,bo pomysł dobry,ale wykonanie tragiczne.
Invidia Semper
06.06.2009, 11:07
Nic mnie tak nie razi jak to pseudo-kółko na środku boiska. No i hm...nie wiem, ale u mnie stadion składa się jedynie z szatni, gigantycznego pola do gry w piłkę nożna i trybun. Te wszystkie krzaki to nieporozumienie. Jedyny plus za pomysł.
Krzykaczus_Pospolitus
06.06.2009, 12:39
Nie podoba mi się, w zupełności zgadzam się z czekoladowy.pl
kama_kizia
06.06.2009, 13:09
ja bym tak nie zrobiła, ale trochę krzywo Ci wyszło to koło na boisku do nogi i na boisku do kosza jakby nie w tą stronę... xD 4.
hm, ten stadion wydaje mi się taki niedopracowany, niestarannie wykonany, robiony na szybko.
nie przypadł mi do gustu.
;O
Bardzo mi przykro, ale nie podoba mi się.
Wszystkiego naćkane ile się da (szczególnie boisk do koszykówki).
5/10 - przecietne
niestety
A co do grania przez kobiety w koszykówkę- bardzo, ale to bardzo się mylisz ^.^
blakistoni
15.06.2009, 16:41
Cudu tu nie ma,niestety .
Wszystko takie przeciętne,jakby było robione na jedno kopyto.
W przebieralniach podłoga i ściany są podobnego koloru.Jest tak..monotonnie.
W łazience podobnie,ale już lepiej.
Staraj się włączać oświetlenie,gdy robisz zdjęcia.
Źle nie jest,mogłoby być o wiele lepiej,wystarczyłyby chęci ;p
5/10
Volturia
16.06.2009, 00:00
Zgadzam się z Nysią.
Domek kompletnie nie przypadł mi do gustu, a to krzywe boisko do nogi mnie rozwaliło :P
jednak gratuluję weny. ^^ Poza tym ubogie bryły mnie kompletnie wytrącają z równowagi. Hm... Miejmy nadzieję, że na przyszłość będzie lepiej 4/10 ;] plus za ogród ( 1 zdj. ) który na szczęście mi się w miarę spodobał :) pozdrawiam
braindamage
19.06.2009, 13:43
nie podoba mi sie. na boisku do pilki noznej zrobiles te linie krzywe, w przebieralni wszystko sie ze soba zlewa, w lazience to samo, ogolnie bad.
1/10
Nie zbyt mi sie podoba.!
te boisko wogle mi sie nie podoba ;))
6
szymaxxx
06.09.2009, 09:20
Jakich dodatków potrzeba, aby działał ten obiekt?
pensivelane
06.09.2009, 09:41
Czas wolny
Pomysł jest świetny tylko wykonanie niezbyt... a szczególnie boisko do kosza jest ble! Może zrobisz jakiś cmentarz? B) 5/10
Nie podoba mi się.
Te `koło` na środku boiska nie wygląda ładnie. Jest strasznie krzywe.
Całość mogłeś ogrodzić jednym rodzajem płotu.
Trybuny [tak jak powiedziała avenly] mogły być zrobione z fundamentu.
Boisko do kosza mogłoby być mniejsze. Zrobione z tylko dwóch takich placyków. ^
Łazienki są strasznie ciemne. Przydałby się też tam jakiś kwiatek, czy inna ozdoba.
Jakoś ożywiła by to miejsce. ;) Prysznice mogły być zrobione w oddzielnych, małych pomieszczeniach. A poza tym zdjęcia powinny być robione przy zapalonym świetle.
Łazienki i szatnie w ogóle nie mają zrobionego dachu.
To znaczy dach jest, ale te płytki mogłeś zrobić inne .
Teraz szatnia...
Szafy mogły być jednakowe, ewentualnie w różnych kolorach.
Za to bardzo podoba mi się park . :) ;)
Sama jestem w trakcie budowania boiska itd. ^
4/1o.
Ale czekam na kolejne budowle . ;)
ps. wiem . ^ bardzo często powtarza się `mogły być` . xd
Hoop cola ^.^
11.09.2009, 09:16
Wejście jest bardzo fajne podoba mi sie . Stadion do piłki nożnej tez mi sie podoba . Natomiast ten do koszykówki totalna klapa ... I ten podest ... Powtarza sie i wogóle . Niepodoba mi sie tez te ogrodzenie stadionu do piłki nośnej , a zamiast ławek parkowych postawiłabym trubuny .
6/10
jajczens
13.09.2009, 13:23
Pomysł świetny, ale wykonanie nienajlepsze...
Pawelzondzi
06.10.2009, 09:07
krótko.....
CO TO ***** JEST?
0\10!
doman145
06.10.2009, 15:42
Hmm... to boisko do piłki nożnej mnie rozwaliło (bez obrazy) ale i tak doceniam starania 7/10
Niestety, ale nie najlepiej to wygląda. Nie podoba mi się, że:
1. Boisko do nogi nie ma linii bocznych.
2. Boisko do kosza (wiadomo dlaczego).
3. Prysznice nie są odgrodzone.
4. W ubikacjach jest zbyt ciemno. Można było użyć innych płytek.
5. Wieszaki w przebieralni nie pasują do tego pomieszczenia. Lepsze były by szafki z Na Studiach.
Ale alejka ładna :)
Esterkaa
11.11.2009, 20:11
tragedia.. myslalam ze tu coslepszego...nie podoba mi się..
za starania i pomysł ( nie do konca udany)
5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.