Zobacz pełną wersję : My dream by Matt [BRAK ZDJĘĆ]
Hej!! witam to mój już drugi domek na forum!!
Domek składa się z : kuchni,jadalni,salonu,sypialni, dużej łazienki i dwóch małych,siłowni z basenem krytym!!:):)
A wnętrze ?
Edit: Aha, sorka.
Podoba mi się nawet tylko tak troche napchane tych kwiatów dużo :)
edit 2 : Nie wyświetlały mi się zdjęcia.
Ogólnie to nawet mi się podoba :)
Ale też taka lekka pustka.
On nie robi wnętrz- zajmują się architekturą, anie dekoratorstwem :P
Nawet ładnie, tylko nic by nie zaszkodziło, jakbyś dał trochę więcej zdjęć tego 'z zewnątrz' ;)
On nie robi wnętrz- zajmują się architekturą
jakoś tego nie widać :- ]
praca bardzo słaba, żeby nie powiedzieć marna. Spady na dachu to aż wołają o pomste!
Hmm nie podoba mi się. Pełno jakiś durnowatych wzorków, oczopląsu można dostac. W całym domu panuje smutek. Bez wyrazu. I jakoś tak pusto.
Średnio. Bez oceny.
Dach jest za wysoki !
To co mi się rzuciło w oczy, to znów te same meble w przedpokoju i siłownia jest podobna.I za dużo wzorzystych tapet.
Może ja podczepię się pod wypowiedź koleżanki avenly i dodam tylko od siebie że siłownie mi jakoś tu nie pasują.
kubuss
Upadła Dusza
30.04.2009, 19:17
Pierwsze co się bardzo rzuca w oczy to dach - nie podoba mi się, jest za wysoki.
W ogrodzie jest ładne oczko wodne i tylko to mi się w nim podoba, jest w sumie troche pusty.
Kuchnia jest ok, jest jasna i przyjemna dla oka, ale jak dla mnie za dużo oświetlenia.
W kolejnym pomieszczeniu (szkoda że zdjęcia nie są podpisane, bo czasem nie wiem co oglądam :P) ciemna podłoga zupełnie nie pasuje do koloru ścian, no i lepiej by było gdyby ściany były jednolite. Za dużo kwiatków.
Łazienka - jest brzydka, zwłaszcza ściany i podłoga. Nie podoba mi sie też kwiat.
Sypialnia - albo inna podłoga albo inne ściany i byłoby lepiej.
W kolejnym pomieszczeniu troche za dużo kwiatków w rogu, brzydkie ściany, fajne mebelki.
Na ostatniej fotce, nie podoba mi się to że na ścianach są lustra.
Jak patrze na rzut to nie podoba mi sie ta ciemna podłoga w prawie całym domu, gdyby była ciut jaśniejsza bardziej pasowała by do innych pomieszczeń.
Dom jest taki sobie.
Dom, jak na drugi prawie, że bez zastrzeżeń ;) Prawie, bo trochę źle robisz zdjęcia :(
A i skoro ściągasz dodatki z neta, to mógłbyś sobie znaleźć sufit, albo kupić RiO ;)
9
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.