PDA

Zobacz pełną wersję : butterfly park etap I [BRAK ZDJĘĆ]

Mexiss
04.05.2009, 18:29
Witajcie
przedstawiam Wam mój nowy projekt, butterfly park.
docelowo będzie on zawierał 12 bloków, etap pierwszy to 4 bloki, zawierające 48 mieszkań 60m2 i 73m2.
w skład kompleksu wchodzi również ogród, parking podziemny + garaże
osiedle ogrodzone, monitorowane
Inwestor
??
??
Tak, ten z avatara :)

adrianexs
04.05.2009, 18:53
pierwszy
te osiedle jest super ale czy mógłbyś chociaż raz dać jak wyglądają mieszkania ale jest to chodziarz
10/10

Liv
04.05.2009, 19:04
Wiesz doskonale, że budujesz świetne bloki, ale co z wnętrzami? W końcu większość, jeśli już coś tu pokazuje, to jest to UMEBLOWANA bryła ;] Czyżbyśmy się tego w Twoim wykonaniu mieli nigdy nie doczekać? :(

(kolejne) Fajne osiedle :)
Tylko... barierki na balkonie są drewniane. Więc po kilku deszczach drewno zgnije, tak?
I jeszcze dwa moje spostrzeżenia ;)
Zaciekawił mnie ten znak. Niby wszystko w nim jest ok, ale czegoś brakuje... Kryształka nad głową tych ludzików :D (ale chyba dałoby się domalować? ;))
I Inwestor... nie lepiej napisać, że ten, co zawsze? ;D
9/10

amite
04.05.2009, 19:08
fajnee ty robisz baardzo fajne bloki ;D

Wikki
04.05.2009, 19:10
Jak ja lubię Twoje projekty i profesjonalne do nich podejście.
Tylko nie wiem, co mogę napisać nowego, czego jeszcze nie napisałam...
Jedyne w swoim rodzaju, tak bardzo realistyczne i dopracowane.
Jesteś perfekcjonistą i każdy kolejny projekt jest tego dowodem.
Gratuluję i szczerze podziwiam :)

Gio
04.05.2009, 19:43
No, faktycznie ładnie i miło :)
Nie podobają mi się dwie rzeczy:
1. Te ciemne uliczki między blokami...są straszne!Już sobie wyobrażam je w nocy, bez żadnej zieleni i oświetlenia....strach kogoś spotkać w takiej ciemnej uliczce o.O
2. DLACZEGO NIE MA UMEBLOWANIA! Pamiętam, że kiedys obiecałeś nam, że zrobisz umeblowanie przykładowe choć jednego mieszkania. Nikt nie mówi, że Ci to musi wyjść- byle były jakiekolwiek meble!!! Przecież kiedyś zrobiłeś taką jakby recepcję, i nie była nawet zła ;)

Pozdrawiam i czekam na Twoje kolejne arcydzieła :D

Mexiss
04.05.2009, 19:46
wybaczcie brak wnętrz, jakoś brak czasu, nastroju i wogóle ....
a jak już ktoś chce tu robić wnętrze to do dyspozycji jest mieszkanie ok 7x9 jednostek-balkon :P
dlatego powodzenia z taką malizną :P

symfonia
04.05.2009, 20:08
Bryły mi się podobają, projekt sprawia wrażenie profesjonalnie wykonanego.
Roślinność na zewnatrz wygląda nieco gorzej, trochę sztucznie i mało realistycznie.
Gdyby choć jedno mieszkanie było urządzone na takim poziomie na jakim są budynki, całość byłaby rewelacyjna, ale i tak wszystko mi się podoba. :P

everyday
05.05.2009, 11:24
Tylko... barierki na balkonie są drewniane. Więc po kilku deszczach drewno zgnije, tak?

o_O dlaczego ma zgnić?? Jak jest dobrze zabezpieczone... Statki na morzu gniją?? Z tego co wiem tez są z drewna :)
Tak czy siak barierki drewniane i tak mi się tu mało podobają he
No i takie trochę ponure te osiedle, mimo że bloki są w jasnych i ładnych odcieniach. No i nie zazdroszczę dzieciakom które będą tam mieszkać, no ale w sumie dużo tam podłoża; w klasy pograć mogą...
Od frontu mi się podoba:) wszystko dopracowane, ale już do środkowej części osiedla,bała bym się wejść. Bloki wydają się upchane na siłę w tej parceli, no ale ja też żałuje, że nie ma większych ( parceli)
Klatka schodowa ładna, też bym chciała w takiej czystej mieszkać heheheeh :)

dżin.
05.05.2009, 12:57
Jeny znowu osiedla :O I Tobie chce się to wszystko budować :O

mienso
05.05.2009, 13:30
Myślałam, że stać Cię na coś więcej, a nie na cztery klocki i kilka samochodów.
Widać - pomyliłam się. Nadal czekam na umeblowane mieszkanie.
Nie podoba mi się.

Milou
05.05.2009, 13:40
O jaa.. bardzo podobają mi się Twoje prace, ale, że chce Ci się tak wszystko budować.. Ja niedałabym rady, mam problem z jakimś niedużym domem, a u Ciebie..

Szkoda tylko, że nie jest umeblowane wewnątrz. Natomiast z zewnątrz jak przy Twojej każdej budowli wychodzi super. Takie jest moje skromniutkie zdanko. Pozdr. :)

chupa_chups
05.05.2009, 15:24
Jak ja koFFFam twoje oŚŚki xd

Ale tak serio to jest super :D

seattle
05.05.2009, 18:14
Mam d'ża vi. I to nie pierwszy raz. Po raz kolejny moim oczom ukazują się te same elewacje i tych samych kolorach. To po pierwsze. To drugie: jest tak ciasno, że klękajcie narody. Sąsiedzi mogą się podglądać bez żadnych lornetek. A między blokami jest tylko lity beton. Paskudne. Gryzie mnie jeszcze jedno, a dokładnie to dachy. Są gładkie jak tafla lodu. Żadnego urozmaicenia. Chociaż jakieś wyloty szybów wentylacyjnych, wentylatory, cokolwiek. Błagam.

Ogólnie rzecz ujmując: jestem na nie. Po raz kolejny prezentujesz to samo. Bloki same w sobie nie są złe, są ładne, ale podobne do innych Twoich projektów. A odległości między budynkami wynoszące ok. 10 nanometrów przechylają szalę goryczy.

Upadła Dusza
06.05.2009, 11:05
Fajne osiedle, miłe dla oka ;) Jedyne co mi sie nie podoba to uliczki między blokami.
Szkoda że nie ma chociaż jednego przykładowego mieszkania.

Invidia Semper
06.05.2009, 13:55
Całkiem zgrabnie, ale przypomina mi to bardziej jakiś hotel. Poza tym bardzo przyjemnie, ale rzeczywiście, wnętrze by się przydało;]

Esprit88
06.05.2009, 14:25
Bardzo ładne jak każde inne.

Ocena 10/10

kubuss
06.05.2009, 14:32
Bryły ładne i w fajnych kolorach. Otoczenie też bez zarzutów. Nie podoba mi się garaż za ciasny. Ocena: 9/10

! Czekam na umeblowanie ;)

I pytanie skąd masz okna ?? Potrzebuję takich.
kubuss