PDA

Zobacz pełną wersję : Brak czarownic

anie_1981
04.05.2009, 21:08
Zainstalowałam OŻ a potem doinstalowałam Dom i Ogród i H&M i teraz jak idę na jakąś parcelę publiczną to nie pojawiają mi się żadne czarownice. Jest jakiś sposób by je przywołać? A może ktoś wie gdzie najczęściej w Jaskini Pokrzyku spotyka się wiedźmy?

BlackDevil
04.05.2009, 22:03
Czarownice po jakimś czasie same do Ciebie przylecą ;) To znaczy, na parcelę publiczną.
Trzeba tylko trochę cierpliwości :) A jak już w ogóle nie będą do Ciebie przylatywać, to może masz jakiś szkodliwy dodatek lub hack z neta?

anie_1981
04.05.2009, 22:27
korzystam tylko z defaultów na skórki i śpioszki dla noworodka

Gio
05.05.2009, 08:35
U mnie też bardzo długo się nie pojawiały, ale w końcu odkryłem, że aby spotkać czarownicę, trza byc na parceli już tak powyżej 3 simowych godzin i koniecznie musi być noc. Najczęściej spotykałem czarownice nie w sklepach, ale w parkach ;)

surczak
05.05.2009, 09:12
ja pierwszą czarownicę spotkałam na siłowni w jaskini pokrzyku. w biały dzień. a ostatnio mój siostrzeniec zrobił sobie sklep całodobowy i miał tak 3 wizyty czarownic każdej nocy. O.o

anie_1981
05.05.2009, 09:47
Dzięki ludzie, Chcę zrobić z tej rozwódki która mieszka w barakach na kółkach, ona chyba się Ołów nazywa czy jakoś tak, czarownicę, najlepiej złą czarownicę. Połażę jeszcze.

Jeszcze pytanko, skąd wziąć chowańca?

ultraviolence
05.05.2009, 12:35
Dzięki ludzie, Chcę zrobić z tej rozwódki która mieszka w barakach na kółkach, ona chyba się Ołów nazywa czy jakoś tak, czarownicę, najlepiej złą czarownicę. Połażę jeszcze.

Jeszcze pytanko, skąd wziąć chowańca?

Po pierwsze musisz posiadać dodatek Zwierzaki. Po drugie, aby mieć chowańca musisz osiągnąć odpowiedni poziom czarodziejstwa i zdobyć* składniki, które są potrzebne do jego przywołania.

*można je wytworzyć we własnym kociołku albo kupić od jakiejś wiedźmy.

EDIT: To zaklęcie na przywołanie magicznego chowańca, więc zerknij w księgę czarów, które ze składników będą Ci potrzebne.

# Appello Cattus Amicus
Wzywam nieśmiertelnego kota
Aby wsparł mnie w magicznej robocie!
Niech przybędzie ta niecnota
Wierny kompan, chodźże kocie!

anie_1981
05.05.2009, 13:09
Dziękować. Zobaczę czy udami się wezwać futrzaka. Może go nauczę atakowania sąsiadów.