PDA

Zobacz pełną wersję : problem z narodzinami

oyemotoyoye
08.05.2009, 21:12
pomozcie bo nie wiem co robic;(( moja simka juz miala rodzic gdy nagle cos sie stalo - wystapil jakis blad i gra sie wylaczyla... pomyslalam ze to moze byc zwiazane z simem (ojcem tego dziecka) ... tego sima sciagnelam ze stronki i widze ze wlosy te jego oryginalne nie byly dolaczone i jego karnacja tez ;/ teraz dziecko nie moze sie urodzic;/ zauwazylam tez ze ten ojciec jak chce mu zmienic wlosy na lyse ma tam na glowie jakies pasy szare agdy idzie pod prysznic nie ma ciala;/ co robic?? HELP!!

Noemi
09.05.2009, 08:38
Jeśli chodzi o narodziny dziecka to jesteś pewna, że nie ściągałaś jakiś ubrań dla kobiet w ciąży? Albo kodu, aby nastolatki tez mogły robić bara-bara?
Też tak miałam. Wykasowałam ubranie z folderu i po kłopcie.
A co do ojca dziecko to raczej nie ma nic wspólnego z narodzinami bobasa.
Tak myślę, chociaż mogę się mylić ;).

oyemotoyoye
09.05.2009, 10:38
sama juz nie wiem ale wydaje mi sie ze jezeli problemem bylyby sciagniete np. ciuchy ciazowe to zadna simka nie urodzila by dziecka a zdazylo mi sie to 1raz;( choc jeszcze pamietam ze kiedys jakos na poczatku mialam podobny problem bo moja inna simka byla manekinem, dlatego sadze ze ma to zwiazek z karnacja ojca;/ nie wiem juz moze zmiana karnacji tego sima cos by dala... ale czy da sie zmienic ja w trakcie gry?

Ritty
09.05.2009, 12:00
Masz zainstalowaną łatkę? Ja miałam identycznie, tylko że to był kosmita.

oyemotoyoye
09.05.2009, 13:05
a co konkretnie?? ja sie nie znam:D mam sciagniete jakies dodatki (ubrania fryzury itd) mam tez ten insimenator

Alisha
09.05.2009, 13:19
Moze to karnacja która nie ma niemowlecia?
Na przyklad karnacja Manekina tez tego nie miala i trzeba bylo sciagnac 'hack' - replacement który mial 'baby skin'

oyemotoyoye
09.05.2009, 13:24
to jest bardzo mozliwe ale moj sim (ojciec) nie jest manekinem w sumie jego karnacja nie jest maxisowska i w tym tkwi problem stworzylam przed chwila drugiego takiego samego ale zmienilam mu karnacje i juz wszystko bylo ok;/ wiec chyba wystarczy mu zmienic jego karnacje na maksisowska ale nie wiem jak to zrobic;/ a czy sa takie hacki (podobnie jak z dzieckiem manekina) zeby normalnie sie rodzilo??