Zobacz pełną wersję : Kod instalacyjny nie działa
psychickid
09.05.2009, 17:06
Jak to możliwe, żeby kod instalacyjny, podany na tyle instrukcji oryginalnej gry nie był poprawny?
Próbuje instalować Rezydencje i Ogrody, ale za każdym razem wyskakuje mi:Wprowadzony kod jest nieprawidłowy. Upewnij się, że poprawnie wprowadziłeś kod.
Jestem pewna, że go dobrze wpisuje, sprawdzałam parę razy. Żeby nie było - te akcesoria instaluje pierwszy raz.
ultraviolence
09.05.2009, 17:19
Wiesz, ja tak miałam z instalacją OŻ. Z tyłu podany był kod i gdzieś tam między literkami była taka, co wyglądała jak "Ż" pisana z kreską. W okno wpisywałam więc "Ż", ale nie działało. Następnie spróbowałam ze zwykłym "Z" i wszystko było okej - gra zaczęła się instalować :)
psychickid
09.05.2009, 17:25
Ale ja tam nie mam podchwytliwych literek, typu tego 'ż'. Zresztą, gdybym miałam tam 'z' z kreseczką nie pisałabym tutaj - wiele razy pojawia się taki znak i wiem, o co chodzi.
No cóż, znalazłam inny kod w necie - już wszystko jest w porządku. Swoją drogą to dziwne, że kod z instrukcji nie działał, a jakiś przypadkowy z googli - tak.
Ja bym ci radził wymienić grę na inną, tym razem z działającym kodem, ponieważ za to płacisz i wszystko ma być ok, a nie, że musisz sobie radzić szukając pirackich kodów w internecie. :> Pozdrawiam.
psychickid
18.05.2009, 22:09
Myślałam o tym już na początku, ale nie mogłam paragonu znaleźć. ;/
Tak czy owak, problem rozwiązany. Temat można zamknąć.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.