Zobacz pełną wersję : House x3 [BRAK ZDJĘĆ]
ddo bwayo
14.05.2009, 20:25
Dobry wieczór.
Dom ten budowałam chyba najdłużej, bo 24 godzinki :| Nie wiem w jaki sposób bo nigdy nie przekroczyłam 7, ale trudno xD
Dom dedykuje:
- Katara
- misterio
- Kubek - bo inaczej pewnie by mnie zamęczył xD
- Volturia
- Jin
Wszystko świente...:)
Taki bardzo nowoczesny
Nawet bryła udana
10\10
Dzięki za dedykacje
a mi sie wlasnie nie podoba. tzn wszystko jest na swoim miejscu, ale tego MoDeRnU tyle juz jest na forum, ze przestalam te domy rozrozniac, hohoho
ddo bwayo
14.05.2009, 21:59
a mi sie wlasnie nie podoba. tzn wszystko jest na swoim miejscu, ale tego MoDeRnU tyle juz jest na forum, ze przestalam te domy rozrozniac, hohoho
Cóż, nie umiem budować inaczej ...
Dziękuje wszystkim za oceny, może ktoś jeszcze?:)
Volturia
14.05.2009, 23:19
Na pierwszy rzut oka myślałam, że będzie to taki pusty jakby zimny dom. Jednak świetnie ujęłaś otoczenie w okół tego biurka z laptopem ;D no rewelka, tak samo jak kuchnia - również mi się podoba :)
Ogólne wrażenie - przypomina mi moje stare domy ^^ niedługo może i mój się pojawi na forum ;) kto wie...
Bryła: 8/10
Wnętrze 9/10
Ogólnie 9/10 :D
Ekchm ! CZEGO NIE MA DLA MNIE DEDYKACJI ? :(
Wracając do projektu, jestem mile zaskoczony, ale i też zawiedziony :(
Zawiedziony ponieważ kuchnia to totalna klapa :( Reszta jest świetna ...
9
Edit@: Dzięki jednak za dedykację xD
ciekawy projekt,jedynie nie pasuje mi ścieżka przed domem ,powinny być płytki albo teren w tym stylu,dziwnie robisz zdjęcia,pomieszczenia są duże,wiec odjedz trochę z kamera 10/10
sympathique.
15.05.2009, 11:14
Świetny dom :D
A kuchnia jest bardzo ładna :)
10/10
Upadła Dusza
15.05.2009, 11:46
Bryła nie bardzo mi się podoba, chyba przez to drewno na ścianie. Ogród jest fajny, ładny, jedynie ta ścieżka prowadząca do domu jest taka nie ciekawa.
Przedpokój - ładny, ale na co ten dywan pod schodami? okropnie to wydląda. Nie podobają mi się też te roślinki, gałązki :P
Salon - gdyby nie ta tapeta w kwiatki to lepiej by wyglądało, tzn przy tv jeszcze może być, bo od tej zielonej oddzielają okna, ale przy wieży brzydko to wygląda.
Kuchnia - na drugiej fotce ten pojemnik/kosz - jakbym mieszkała w tym domu to by mi on bardzo przeszkadzał.
Jadalnia - kominek i ściana przy nim mi się nie podoba, gdyby ściana była wszędzie taka jak ta na drugiej fotce bardziej by mi się podobało.
Łazienka - ładna.
Przedpokój na górze - jest fajny, podoba mi się.
Sypialnia nastolatki - fajna, ładna.
Garderoba - za dużo tych luster.
Sypialnia rodziców - fajna.
Druga łazienka - jedynie kwiat mi przeszkadza.
Ogólnie: dom jest bardzo ładny, podoba mi się.
Ładnym ale nie podoba mi się kuchnia, łazienka 1 i pokój nastolatki. Ta pościel O_O
ddo bwayo
15.05.2009, 13:15
Dziękuje bardzo :) Domek się podoba, z czego bardzo się cieszę ^-^.
Ktoś jeszcze?:)
Tuusiak ;33
ładny, ciekawy rozkład pomieszczeń i ciekawa bryła.
coś mi ten taras nie teges, ale to kwestia gustu ;].
10/10 x3
Jak miło oglądać Twój kolejny domek :) Mam oczywiście do niego parę zastrzeżeń, ale wymienili już je moim przedmówcy. Ale różowego akcentu w każdym pomieszczeniu to już Ci nie wybaczę! <nieznosi różowego>
Pozdrawiam!
ddo bwayo
15.05.2009, 15:43
Dziękuje :)
Gio - co mam zrobić byś mi wybaczył ? :(
Podoba mi się 10/10.:)
Ps: Herbata lipton przechodzi przez lemoniadę.
ddo bwayo
15.05.2009, 18:45
Illusion. -właśnie skapłam się już po wstawieniu domku na forum. Ciekawa byłam czy ktoś zauważy :rolleyes:
Ktoś jeszcze?:P
Buduj tak dalej, a dostanę rozedmy aorty. 10/10.
kubuss
Charionette
15.05.2009, 22:08
Piękny dom... Chcę do downloadu... Następy domek ma być z dedykacją dla mnie też <żartuje>
10/10
Jeśli chodzi o ten dom to jest cudowny. :) Nie mam żadnych zastrzeżeń. ;) Mam tylko jedno pytanko, czy mogłabyś wysłać mi ta podłogę co widać w niej odbicie? Z góry dzięki.
10/10
świetny dom szkoda ze umiem takiego zrobic:( da sie wyslac ten domek ?;d
Invidia Semper
16.05.2009, 12:03
Albo mi się wydaję, albo za bardzo wyostrzyłaś zdjęcia;] Poza tym całkiem ładnie, nie mam się do czego doczepić tylko zgadzam się z .error, mogłabyś spróbować czegoś innego- nie umiesz, no ba- wszystkiego się można nauczyć;]
ddo bwayo
16.05.2009, 19:07
Invidia Semper - ale ja nie wyostrzałam ich :O Naprawdę , słowo daje.
A idźcie , ja nie aniołek, że buduję tak ładnie w czymś innym :>
434 - ona jest płatna , przykro mi.
ania056 - przez to, że to jest jakieś 98% dodatków z neta nie daję do pobrania.
Dziękuję wszystkim, ktoś jeszcze? :)
Nie wyostrzała, tylko po prostu ma takie detale gry ;)
Nie przeszkadza Ci, ze obiekty są takie ostre? ;( Ja z takimi nie umiem grać, a zdjęcia wolę wyostrzać programem.
niepodobają mi się porozrzucane rzeczy w tym buty to świadczy że sim lubi robić bałagan 7.5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.