PDA

Zobacz pełną wersję : Edycja cech charakteru

piekło
17.05.2009, 19:00
Otoz zrobilem rodzien i moglbym sie zalozyc ze ustwilem wszystko tak jak chcialem, jednak po wprowadzeniu rodzinki okazalo sie ze pies to fajtlapa i sie boi ;/ A mial byc agresywny i przyjacielski itp, ogolnie wszystko inaczej. Wyprowadzilem rodzine, ale widze ze opcji edycji nie ma ;/ A jako ze troche czasu zajelo mi stworzenie tego psa, szczegolnie umaszczenia, no i simow pozostalych to nie chcialbym robic od nowa ;/ Jest jaka pomoc dla mnie ? SimPE itp ? Jezeli tak to prosze o szersza pomoc, bo jestem zielony :D

Ps. wiem wiem, moglbym przez ten czas to zrobic od nowa, ale jak sobie pomysle to mi sie nie chce, chcialbym juz tylko grac ;P

Alisha
17.05.2009, 19:16
Nie ten dzial ^.^
EDIT: przeniesli ;)

Liv
17.05.2009, 19:26
SimPe też ;)
Ale można prościej przez bool prop`a ;)
Jak już go wpiszesz (najlepiej w otocvzeniu), wejdziesz do domu tej rodziny, na danego Sima i na panel osobowości, to możesz sobie te paseczki przeciągać i ustawiać dowolnie punkty osobowości :)

piekło
17.05.2009, 19:34
Jak że widziałem co mozna zrobic boolpropem xD to od razu zapytam czy u zwierzaka tez mozna na luzie to robic ? Bo mi chodzi o tego nie szczesnego psa, gdybym chcial pozmieniac u all to zrobilbym od nowa.

Alisha
17.05.2009, 19:39
Moim skromnym zdaniem SimPe bedzie bezpieczniejesze, a boolProp wywoluje tylko bledy...
W dodatku nie jestem pewna czy boolProp tak moze... (nie uzywam boolProp'a odkad mam Insim'a)