PDA

Zobacz pełną wersję : Nieistniejace istniejace obiekty - replacementy

Alisha
17.05.2009, 19:14
Zmagam sie z tym problemem od kiedy zmienilam defaultowe oczy...
Potem dolaczylo sie jeszcze ubranko dla niemowlat ale dzieki pewnemu programowi tamten problem udalo mi sie rozwiazac i jest wszystko dobrze.
Albowiem w Downloads sa obiekty, które jak próbujesz usunac pisze ze sa przesuniete, nie to folder location, ze ich juz nie ma.
Ale za nic nie da sie usunac, a najgorszy jest fakt ze wciaz POJAWIAJA sie w grze.
Próbowalam zrestartowac kompa, jeszcze raz dac wyszukaj, wycinac i usuwac, z organizatorem Downloads (w ten sposób usunelam ubranko dla niemowlat które mialo to samo), ignorowac i wklejac inne Defaultowe oczy.
Nie pomoglo. Oczy sa, i mnie coraz bardziej irytuja :((
Zauwazylam, ze defaultowe oczy zmienily tzw. 'Swatch'a' w oczach, nie jest taki jak bylo.
Czy ktos kiedys mial taki sam problem? :| Czy to jest w ogóle mozliwe zeby to wyelminowac? :(
Prosze, wszystko tylko nie reinstalka, mam za duzo waznych rzeczy...
Pomózcie! :O

bouffe
17.05.2009, 19:55
Możesz spróbować usunąć oczy w trybie tworzenia rodziny - w grze. Ale nie wiem, czy to pomoże na Twój problem, ale zawsze możesz spróbować. :)

Alisha
17.05.2009, 19:57
Jak? :|
Defaulty?
Przeciez sie nie da... :O
Co masz na mysli?

bouffe
17.05.2009, 19:59
Ciężko mi to wytłumaczyć albo po prostu się nie znam.

Alisha
17.05.2009, 20:02
Kto wie: moze normalne oczy da sie tak usunac ale nie defaultowe... :(

bouffe
17.05.2009, 20:11
Normalne da się, ale właśnie co do defaultowych to nie jestem pewna. Poczekaj chwilkę, na pewno ktoś, kto bardziej się zna ode mnie pomoże Ci. :)

Liv
17.05.2009, 21:04
Nie, defaultowych się nie da ;D

Co konkretnie Ci pisze gdy chcesz usunąć te defaulty w "normalny" sposób? (PPM, usuń)
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak się nie da ;/

A co to jest ten swatch?

I jeszcze jedno: przez te oczy masz błędy w grze, czy tylko Ci się nie podobają? Bo jeśli to drugie, to sprawa będzie troszkę łatwiejsza do rozwiązania ;)

s'éteindra
17.05.2009, 21:11
Ta, defaultów się nie da usunąć. ;c No wiesz, zawsze da się coś wymyślić. =d

Alisha
19.05.2009, 18:41
Nie. Jak usuwam DBPF packages z Downloads pisze ze nie moze usunac bo pisze ze nie jest z tego miejsca albo ze zostalo usuniete. To czemu sie takie cos pojawia? I to w grze? :((
Swatch - to ikonka oka - obrazek - klikasz na niego i masz te oczy. :)
Bledów nie ma, no, poza tym ze jak niby nie istnieja to nie powinny sie pojawiac - a to robia wiec to jest bledem.
W dodatku sa brzydkie, nierealistyczne... :(
Ktos bardziej sie tym zainteresuje czy zostane z tym problemem? :|

Liv
20.05.2009, 08:24
Nie wiem, czy to coś pomoże, ale...
Wiesz, skąd ściągałaś te defaulty? Mogłabyś ściągnąć jej jeszcze raz i nadpisać tamte stare, a potem spróbować usunąć- może to by pomogło.
A jak nie, to zawsze można zostawić te stare takimi jakie są, tylko po prostu zamienić brzydką teksturę oczu na inną, ładniejszą :)

pąpą
20.05.2009, 14:49
Chyba w warsztacie można usunąć, ale na 100% pewna nie jestem.