Zobacz pełną wersję : Poród i nic. -,-
Ami-NaNa
18.05.2009, 10:41
Z góry przepraszam jeżeli już taki temat był ale ta wyszukiwarka jest do niczego.
Więc mam rodzinę babka jest w ciąży poród przyspieszyłam InSimatorem. Zaczyna rodzić urodziłaa dwoje dzieci na pasku rodziny nie ma głów dzieci tylko są dwa kwadraciki zielone a simka ma dalej brzuch. o.O Co ciekawe jka czekam te 3 dni to to samo się dzieje ;x Pomoże ktoś?
Zestaw standardowych pytań w takich wypadkach:
- Dodatki z neta?
- Używałaś boolpropa?
- Czy wcześniej coś sie działo nie tak?
- oryginał czy pirat?
Ami-NaNa
18.05.2009, 19:49
Tak dodatki z neta
Nie nie używałam
Było wszystko ok.
Oczywiście ze orginal. xD
Wiec wpierw przenieś folder download np. na pulpit. Dla pewności możesz jeszcze przenieś SavedSim. Wlącz grę i zobacz, czy będzie znowu ten sam problem, znowu odczekując te 3 dni, bo rozumiem, że gra niezapisana.
Możesz jeszcze sprawdzić, czy tak samo dzieje się w innych domkach.Jeżeli nie, pomóc może przeprowadzka.
Ami-NaNa
18.05.2009, 19:59
Nie zapisana bo zapisać się jej nie dało. ;x
A teraz nie wiem czy mi simy odpalą bo mi się wyłączyły było coś takiego gra sie zacieła sama z siebie jak meblowałam dom włączyło się granatowe tło a później niebieskie a a jak nacisnęłam Windows to była myszka z gry i muzyczka. o.O I nie wiem co się dzieje i musiałam kompa restartować. ;x
Nie wiem czy coś błędów nie wywołało.
Ty aby na pewno dobre foldery na pulpit przeniosłać?
Ami-NaNa
18.05.2009, 20:05
Nie przenosiłam bo teraz w simy teraz nie wchodziłam. Tylko przedtem mi się tak stało.
A....no to przenieś i spróbuj włączyć. Jeszcze możesz spróbować uruchomić przez:
Mój komputer>dysk na którym są simy>program files>ea games>ostatni dodatek>ikonka, na którą zawsze kilkasz uruchamiając grę
U mnie to pomaga ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.