Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Miasteczko Green Village

wercia776
23.05.2009, 18:07
TYTUŁ: Miasteczko Green Village
GATUNEK:Komediowy
OPIS:Z pozoru ciche miasteczko w którym każdy żyje swoim życiem nie wtrącającym się w życie innych.Tak właśnie o tym miejscu myśleli Phil i Dorothy Milleganowiegdy wprowadzili się do jednego z tamtejszych domów. Szczęśliwi z rozpoczęcia nowego życia wkrótce dowiedzą się co to znaczy mieć sąsiadów. Poznają kilka '' uroczych rodzin'' jak:

KELLY I LILY WINCHESTER
Mieszkają tuż obok naszych bohaterów. Niezwykle szalone, porywcze i nieco puste siostry. Niejeden raz pokażą na co ich stać i częstą zaskoczą swoimi '' niespodziankami''
MARC I TRACY WRAZ Z CÓRKĄ KATHY:
Typowo zamożna rodzina z dobrymi manierami. Niestety rodzice 16-letniej nie są zadowoleni z jej stylu oraz wyników w nauce. Nie są też zbyt lubiani w Green Village przez swoje krytyczne nastawienie.
BERRY:
Matka:Rose Ojciec:Tom Córka:Jennifer Syn:Kellan Starsza córka:Melanie
Pańśtwo Berry są niezykle przyjazną i serdeczną rodziną, służąca pomocą w każdej sytucji. Do czasu gdy nie pozna się ich bliżej.
MILLEGAN:
Phil i Dorothy, nasi bohaterowie. Dopiero rozpoczęli życie w Green Village lecz czeka iCh bardzo wiele:

ODCINEK 1.
http://www.youtube.com/watch?v=1-BlvT6-GUA&feature=channel_page
ODICNEK 2.
http://www.youtube.com/watch?v=bFKAiMTuHL0
ODCINEK3
http://www.youtube.com/watch?v=_vhoht1nDaQ

Esprit88
23.05.2009, 18:31
Ej jak ukryłaś te rozkazy. Na przykład po wejściu do domu się całowali (fajna scena). Więc jak to zrobić, bo ja właśnie mam scenariusz podobnego VS, ale nie wiem ja to zrobić, więc się pytam. Po za tym zarąbiste. Zapowiada się ładnie. Chciałbym żeby było to prawdziwe VS, a nie jednoczęściowe. Kiedy następny odcinek?

wercia776
23.05.2009, 18:50
Rozkazy, czyli chodzi ci o dymki czy co? Chętnie pomoge;)

Następny odcinek na pewno ukaże się jutro lub pojutrze;)

Komentujcie, komentujcie tylko wtedy będe wiedziała czy kontynuować XD

;*

Esprit88
23.05.2009, 18:52
Rozkazy czyli dymki i te kwadracik w lewym górnym rogu jak mu, np. każesz umyć ręce.

wercia776
23.05.2009, 19:52
Po prostu, przy kręceniu filmików one znikają automatycznie ;)

Komentować,komentowaaać ;) ;)

Esprit88
23.05.2009, 20:00
Jak ja próbowałem to mi nie znikały.

wercia776
25.05.2009, 09:07
Najnowszy odcinek !

http://www.youtube.com/watch?v=_vhoht1nDaQ

Komnetujcie ;) ;) ;) ;)

Chryzantem Złocisty
25.05.2009, 09:30
Takie ciotki z tych Milleganów.
Skoro dają sobie wleźć sąsiadom na głowę,to niech nie marudzą że co chwila ktoś do nich przychodzi...
Zamknąć drzwi na klucz,nikogo nie wpuszczać,a jak mi by ktoś wszedł do domu tylnymi drzwiami to bym wezwała policję a bachora odesłała do opieki społecznej.

Denerwujący ten serial,strasznie naiwny.

Esprit88
25.05.2009, 09:57
Fajny. Nie ocenię tego w skali, bo mam dość tego BB-codowania ;) Zgodzę się troszkę z Chryzantemem Złocistym, ale troszkę. Aha no i kurcze czekam na odpowiedź w temacie tych znikających kwadracików w lewym górnym rogu co cim na robić. No i te chmurki myśli, czynów, i uczuć rzecz jasna...

wercia776
25.05.2009, 12:00
Ale ten serial ma właśnie bawić tą swoją naiwności :)
I tym że oni nie potrafią poradzić sobie z sąsiadami, taki jego urok :)

Komedia ;)

A co do tych kwadracików w prawy górnym rogu, przy kręceniu filmików one mi po prostu znikają ;)

Gio
26.05.2009, 12:44
W drugim odcinku jest napisane Suprise (powinno być surprise)

Tak, to faktycznie trochę nainwe. Nawet za bardzo :P

Pozdrawiam!

Antonina
26.05.2009, 12:50
W drugim odcinku jest napisane Suprise (powinno być surprise)
niestety musze Cie mzartwic, ale pisze sie suprise

hmmm... nawet nawet.

Gio
26.05.2009, 12:53

hmmm... nawet nawet.

Kochana żono. Nie chcę sie z tobą kłócić, ale radzę się jeszcze troche pouczyć ;)

Ellie
26.05.2009, 19:19

hmmm... nawet nawet.

Giovanni ma rację, choc mnie to zdziwiło XD
<wcale nie sprawdzała w słowniku>