PDA

Zobacz pełną wersję : Czy napewno chcesz zakończyć instalację - Problem

bemad
24.05.2009, 13:19
Pożyczyłam od koleżanki Simsy (NŻ, CW, OŻ i Podstawkę) i zaznaczam wszystkie są orginalne. Podstawkę zainstalowałam bez problemu, ale później zaczęły się schody - kiedy chciałam wybrać partycję na której ma być zainstalowany dodatek, kilknęłam dalej i wyskoczyło to co w temacie 'Czy napewno chcesz zakończyć instalację'. Spróbowałam też z inymi dodatkami i wszędzie tak samo. Pytałam sę brata, który jest obcykany w te sprawy i nic nie wymyślił. Na dodatek napiszę, że później próbowałam zainstalować pirackie NS - odpalane przez Daemona i wszystko jest ok. Czy ktoś wie co z tym zrobić?
PS. Przeszukałam forum, postu takiego nie widziałam.

Nieidealna
24.05.2009, 14:37
kilknęłam dalej i wyskoczyło to co w temacie 'Czy napewno chcesz zakończyć instalację'.

A jak wyskakuje ten komunikat,to jest tam przycisk w stylu "Tak",a jeśli tak,to czy go naciskałaś?Jeśli tak,to powinno zakończyć instalację...

kiedy chciałam wybrać partycję na której ma być zainstalowany dodatek,

A czy wybrałaś partycję,na której jest zainstalowana Podstawa?;)

bemad
24.05.2009, 15:10
Próbowałam wszystkich wersji. Naciskałam tak i koinec - nic się nie zainstalowało. Drugie pytanie też tak - próbowałam na wszystkich dyskach i kit. Nic nie działa

shan
24.05.2009, 16:40
Jeśli zakończy ci się instalacja Zresetuj komputer - powinno pomóc

bemad
24.05.2009, 17:11
Niestety nie wyszło. Czy może mieć to związek z tym, że pracuję na laptopie i nowym systemie operacyjnym - Windows 7?

bouffe
24.05.2009, 17:27
Niestety nie wyszło. Czy może mieć to związek z tym, że pracuję na laptopie i nowym systemie operacyjnym - Windows 7?

Na pewno to nie ma z tym nic wspólnego. Simsy chodzą na laptopie równie sprawnie jak na komputerach stacjonarnych. Ja sama korzystam z laptopa i mi chodzą dobrze. A system operacyjny - The Sims 2 są kompatybilne z każdym systemem operacyjnym od 98 w górę.

bemad
24.05.2009, 17:47
To co? Przeinstalować podstawkę czy liczyć na cud :) ?

bouffe
24.05.2009, 17:55
Jeśli Ci się chce to możesz zrobić reinstalację wszystkich dodatków. :)

figa
25.05.2009, 11:55
Może spróbuj zrobić tak:
- zainstaluj od nowa podstawę, potem pobierz ze strony EA patch do podstawy i wgraj go
- zainstaluj dodatki

Przyczyną problemów może też być włączony Daemon.
Windows 7 jest podobny do Visty więc nie powinien być problemem... chociaż nie jest to wersja finalna więc ciężko powiedzieć.