PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z pisaniem postów, edytowaniem, odpowiadaniem i cytowaniem

dj_mafiozo
01.06.2009, 12:29
Mam spory problem z pisaniem postów. Gdy próbuję założyć nowy wątek lub zacytować czyjąś wypowiedź to wyskakuje, że post jest pusty i dlatego go nie zamieści. To samo z odpowiedzią.
Natomiast edycja postów nie wnosi do nich żadnych zmian prócz informacji o dokonaniu takowej.
Siedzę na Linuxie na FireFoxie 3.1, to samo na oryginalnym Windowsie Vista Enterprise, nie zależnie czy FireFox, Opera, czy Internet Explorer.
<wściekły>
PS: Zanim udało mi się napisać to musiałem kilkanaście razy próbować.

The following errors occurred with your submission:
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

A i jak to info się pokaże to zawartość pisana przeze mnie znika.

Sorry, że pisze post pod postem, ale nie edytuje mi ich... ;)

FakeYourDeath
06.06.2009, 19:16
Mam spory problem z pisaniem postów. Gdy próbuję założyć nowy wątek lub zacytować czyjąś wypowiedź to wyskakuje, że post jest pusty i dlatego go nie zamieści. To samo z odpowiedzią.
Natomiast edycja postów nie wnosi do nich żadnych zmian prócz informacji o dokonaniu takowej.
Siedzę na Linuxie na FireFoxie 3.1, to samo na oryginalnym Windowsie Vista Enterprise, nie zależnie czy FireFox, Opera, czy Internet Explorer.
<wściekły>
PS: Zanim udało mi się napisać to musiałem kilkanaście razy próbować.

A i jak to info się pokaże to zawartość pisana przeze mnie znika.

Sorry, że pisze post pod postem, ale nie edytuje mi ich... ;)

Trzeba napisać przynajmniej 10 słów / liter ;P

Panna Lawenda
06.06.2009, 19:49
mi tak zawsze robilo w mozzilli, no, ale jak na innych ci tez nie dziala.

Lawend
06.06.2009, 19:52
ja mam mozillę i wszystko działa.

Charionette
15.08.2009, 10:43
Czy u wszystkich nie można pisać notek w profilu czy tylko u mnie?

brzos
15.08.2009, 17:26
mi sie udalo napisac ci notke : O

Charionette
15.08.2009, 22:20
Ok, dzięki :)
Okazało się, że namieszałam w ustawieniach (głupia ja)

Alisha
21.08.2009, 13:48
Tak sie dzieje bo jest ustawione na 'zaawansowanego edytora tekstu'. To nie dziala tylko psuje, ostrzegam! ;)

Charionette
21.08.2009, 16:32
Tak ustawiłam sobie zaawansowanego edytora tekstu WYSIWYG i nie można było edytować i w ogóle :D To trochę bez sensu... Po co tworzy się takie edytory?