Zobacz pełną wersję : Kleo [BRAK ZDJĘĆ]
Blackburn
01.06.2009, 16:54
:okay::okay:
Pomysłowa bryła, ale przypominająca mi już jedną, która była zamieszczona na forum. To znaczy elewacja mi trochę na myśl na sunęła w/w projekt.
Wnętrze nie podoba mi się. Dużo wolnej przestrzeni. Mam wrażenie, że nie miałeś(aś) pomysłu na wnętrza.
Z mojej strony to tyle.
Blackburn
01.06.2009, 17:10
Dużo wolnej przestrzeni
Nie lubie przepychu ;/
ps Bryłe sam robiłem nic nie kopiowałem
Łał bardzo ładnie, tylko troszkę za pusto w kuchni ;) 8
Zdjęcia z trybu budowania ! :P
Fajna bryła, może tylko ciut za duże okna. A co do wnętrz to takie sobie, do przyjęcia, niezłe, ale nie ma też czym się przesadnie zachwycać.
Nie lubie przepychu ;/
ps Bryłe sam robiłem nic nie kopiowałem
Czy ja coś mówię o plagiacie, kopiowaniu? Hm?
Nie chodzi mi o przepych, ale z tego budynku można zrobić dwa mieszkania, jest strasznie dużo miejsca i nie wygląda to fajnie.
Człowieku, nie można się z tobą dogadać...
Dom mi się podoba, nowoczesny nie ma w nim przepychu. Ogólnie to jest fajny. Ocena: 10/10
kubuss
Upadła Dusza
02.06.2009, 12:54
Bryła się mi nie podoba. Ogród - z przodu ładny, z tyłu - nie. Ten niby basen mi się nie podoba.
W kuchni nie podoba mi się to długie okno, pomieszczenie jest duże i puste. I jeszcze ten szklany sufit.
Łazienka - na co komu w łazience tyle kwiatów? Brzydkie kolory ścian i podłogi.
W sypialni za duże okna, gdyby chociaż były jakieś firanki/zasłonki...
Dom nie bardzo mi się podoba.
Charionette
02.06.2009, 15:45
Domek ani nie ładny, ani nie brzydki- przeciętny <po długim zastanawianiu wpadła na odpowiednie słowo>
Czyli....
5/10
Domek fajny, pasi mi praktycznie wszystko ;]
Ocena: 10/10
Domek, taki bardzo standardowy można powiedzieć. A ostatnio standart jakoś mi się znudził, więc nic specjalnego.
Pozdrawiam!
BlackDevil
03.06.2009, 20:21
Domek, taki bardzo standardowy można powiedzieć. A ostatnio standart jakoś mi się znudził, więc nic specjalnego.
Pozdrawiam!
standarD jak już ;]
a domek bardzo mi się podoba, bryła przepiękna, we wnętrzach nie ma przepychu, utrzymane w jednym stylu. Bardzo fajnie - 10/10
Invidia Semper
03.06.2009, 21:30
Fakt zimno, jednak podoba mi się-niczym z okładki Czterech Kątów, bo mieszkać bym tu nie chciała. Jak w Big Brotherze wszystko widać, takie gigantyczne okna.\;)
inspiration15
24.06.2009, 17:40
extra taki nowoczesny i jednoczesnie z klasa 10/10
troszkę za pusto, ale bardzo mi się podoba :)
10/10
Bryła domu bardzo ładna, taka nowoczesna. Kolor biały, również nowoczesny. Dach taki sobie.
Ogólnie to dom bardzo ładny. Trochę ponarzekam na podłogę. Wszędzie ta lustrzana podłoga, aż normalnie niedobrze się robi, jak ona się co chwila, w każdym domu mieni Oo.
Kuchnia jest ładna, ładne meble, małą lodóweczka. Ale mam małe zastrzeżenie. Mebli przy ścianie żeś dowalił jakby lotnisko otwierali! No seryjko, a pośrodku taka pustka. Dywan w łazience zielonej (chyba) i w kuchni nie podoba mi się. Nie pasuje tam. Salon jest także pusty. Nic w niem nie ma poza dwiema kanapami, stolikiem do kawy i telewizorem.
Teraz ogród. Ogród jest piękny, ale za to nie podoba mi się basen. Te skały tam w nim sprawiają, że jest on taki mały, że Simowie nie mają przestrzeni do wodnych szaleństw. Mogłeś zrobić jakiś staw czy coś i tam umieścić te skały, ale gdzie w basenie Oo.
ddo bwayo
25.06.2009, 12:53
Pusto, duże pomieszczenia. Niby ładnie dobrane kolory ale nie podoba mi się. + jest bryła.
5/10
Bardzo ładnie tylko troszkę pusto.!
Nowoczesny;) Nie zbyt lubię:P
7/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.