PDA

Zobacz pełną wersję : ustawienie ubrania do ślubu.

lejdddi
04.06.2009, 13:50
Pobrałam świetne sukienki ślubne z www.lianasims2.net wszystko ok, ale jak ustawić takie ubranie simowi do ślubu (insiminatorem nie ma takiej opcji)? Sukien nie ma w wizytowych to gdzie są?

brzos
04.06.2009, 14:04
moze zle pobralas albo cos, bo skoro w wizytowych nie ma ;O
sprawdz wszystkie 'katalogi' - > codzienne etc., ale skoro nie ma ich w wizytowych to nawet jesli sie gdzies indziej znajda, to nie bedziesz mogla ubrac w nie simki.

Remus Lupin
04.06.2009, 14:06
Punkt 1

Wpakuj to folderu downloads w Twoich dokumentach

Punkt 2

Odpal The Sims 2

Punkt 3

Wyślij sima do sklepy z ubraniani i wybierz kup<strój wizytowy

Punkt 4

Kliknij na szafę bądź komodę daj opcje zaprojektuj strój wizytowy i wybierasz suknie i gotowe.

Gio
04.06.2009, 14:15
Ja dodam ku woli ścisłości punkt 2 i pół (?!)
Nie zapomniej zaznaczyc,że chcesz,aby rzeczy pojawiły się w grze. Z reguły pojawiają się za drugim włączeniem gry.

I taka rada: ubrania często potrzebują mesh'a ;)

Remus Lupin
04.06.2009, 14:18
U mnie ubrania łatwo się instaluje.

U mnie meshe nie chodzą nie wiem czemu.

brzos
04.06.2009, 14:27
jak mogą nie chodzić meshe, skoro potrzebujesz ich do działania ubrań? Oo

kitka^^
12.06.2009, 16:24
Ja mam podobne pytanie:)
Moje simki biorą ślub w `maxisowskich` sukniach slubnych a nie w ubraniu wizytowym.. Co zrobić, żeby wziąć ślub w ubraniu wizytowym? Bo ściągnęłam kilka kiecek i chciałabym je wypróbować xD
Aaa nie mam żadnych dodatków ;)

Rosemarie
13.06.2009, 18:44
Jeśli nie masz dodatków to się chyba nie da.Jak bez dodatków bierzesz ślub to samo ustawia się na maxisową suknię,ale jeśli masz któryś dodatek to wtedy suknie ślubną wybierasz jako wizytowe,wtedy automatycznie,gdy bierzesz ślub przebiera Simkę w suknie ślubną,jako wizytową.

kitka^^
13.06.2009, 18:48
Jeśli nie masz dodatków to się chyba nie da.Jak bez dodatków bierzesz ślub to samo ustawia się na maxisową suknię,ale jeśli masz któryś dodatek to wtedy suknie ślubną wybierasz jako wizytowe,wtedy automatycznie,gdy bierzesz ślub przebiera Simkę w suknie ślubną,jako wizytową.

Kurcze szkoda... Ale dzięki;)