Zobacz pełną wersję : Jaki dodatek byście chcieli?
Tak mnie naszło... jestem ciekaw, jakiego dodatku spodziewacie się pierwszego, co w ogóle chcielibyście zobaczyć w najbliższych dodatkach do The Sims 3?
The Sims 3 Modern Style Stuff ;)
Na pewno Cztery pory roku, ale także coś z jazdą konną. Albo ogólnie ze zwierzakami;)
dla mnie niezbędne są pory roku
Przepraszam was bardzo, miała być ankieta, ale nie wiem, dla czego jej nie dodało, no trudno :( A sam zapomniałem napisać, co ja bym chciał: ja bardzo oczekuję zwierzaków, ale nie tylko piesków i kotków, ale całego gospodarstwa domowego, uważam, że wraz z TS3 nadeszła pora na taki rozmach. Chciałbym również, żeby połączone zostały dodatki własny biznes, nocne życie i osiedlowe życie w jeden, bo wiążą się ze sobą bardzo. Myślę, że EA nie straciłaby na tym ponieważ jest jeszcze mnóstwo różnych elementów, które można zamieścić w dodatkach. :) Czekam również na ciekawych NPC takich jak wampiry, zombie pani Zadecka czy... Tragiczny Klaun. Wiem, wiem on spoczywa na cmntarzu w Sunset Valley, ale to tylko Ester Egg taki, przecież akcja TS3 toczy się kilkadziesiąt lat wstecz, więc Klaun musiałby wtedy żyć :D
do szczęścia potrzeba zwierzaków, własnego życia i cpr :) Reszta mi jest niepotrzebna.
daninek89
06.06.2009, 18:19
dla mnie biznes. i jakieś nowe możliwości np. budowanie miasta w TS 3. gdy sim jest burmistrzem. i rzeczywiście zwierzaki.
Oczywiście: CPR! Ale też zwierzaki i coś w stylu 'Czas Wolny'.I jakieś mini-packi !
Tak na marginesie,to sądzę,że gra w TS3 narazie jest dosyć nudna,bo przyzwyczailiśmy się raczej do wielu możliwości,dodatków.Spróbujcie zagrać w TS2 bez żadnych dodatków...Wychodzi na to,że TS3 jest ciekawsze.A gdy jeszcze zrobią dodatki... ;)
agnieszka130187
06.06.2009, 18:59
Popieram poprzedników, zwierzaki i pory roku, ale te zwierzaki faktycznie jakieś rozbudowane. Więcej zwierząt i większe możliwości.
Chodza plotki, ze pierwszy dodatek ma byc oglednie mowiac polaczeniem WB i CW, ale ile w tym prawdy...
Dla mnei pory roku w pierwszej kolejnosci
I zeby dodali opcje zamykania na klucz na drzwiach.
zdecydowanie zwierzaki i pory roku.
aneczka90-90
06.06.2009, 19:20
zwierzaki! mysle, ze wypadlyby swietnie :) np, wieczorny jogging z piekiem :D
tutaj jest ankieta odnosnie pierwszego dodatku
http://pl.thesims3.com/home.html
,ale żadnego przez was proponowanego nie spotkałam,bodajże jest 5 do wyboru,ale tak prawdę mówiąc,to żaden nie przypadł mi do gustu
z tego co pamiętam,to był jakiś styl romantyczny i wiktoriański
ja napewno cztery pory roku, ;d i wydaje mi sie ze to wszystko do szczescie mi potrzeba ;d
stinkfist
06.06.2009, 20:42
mi to obojetnie, w zaden dodatek z dwojki nie gralam, w samą podstawowa i to przez 2-3 tygodnie : D nie mam zbyt duzego porownania, a w dodatki do 3 zaopatrywac sie pewnie nie bede, za duzo kasy w bloto
Chryzantem Złocisty
06.06.2009, 20:43
cztery pory roku i zwierzaki.
potem jakiś dodatek z nowymi fryzurami i ubraniami,a nastepnie z meblami i może więcej zawodów?
Afbuster
06.06.2009, 20:44
zwierzęta
nie musi być ich wiele
wystarczą koty i możliwość bycia wilkołakiem(nie dodanie tego to najgorsze co można zrobić)
daninek89
06.06.2009, 21:22
tutaj jest ankieta odnosnie pierwszego dodatku
http://pl.thesims3.com/home.html
,ale żadnego przez was proponowanego nie spotkałam,bodajże jest 5 do wyboru,ale tak prawdę mówiąc,to żaden nie przypadł mi do gustu
z tego co pamiętam,to był jakiś styl romantyczny i wiktoriański
nie widzę tu żadnej ankiety.
gdzieś po prawej była,może gdzieś ja trafisz,przez przypadek wczoraj na nią kliknęłam
Keramzyt
06.06.2009, 23:18
Zwierzaczki (Ale może troche więcej niż w dwójce... :/) i oczywiście CZTERY PORY ROKU xD No i jeszcze może jakieś nowe mebelki w stylu Bezludnej Wyspy
Chciałabym dodatek który sprawiłby że gra stałaby się bardziej realistyczna.
Połączenie czterech pór roku ze zwierzakami, ale dodałabym oprócz psów i kotów, dużo więcej zwierząt domowych klatkowych/akwariowych, dzikich tak jak np. skunks, ale jeszcze inne, jakieś lisy, ptaki które mogą wylądować sobie na simowym ogródku no i oczywiście zwierzaki z farmy i inne rozszerzenia związane z gospodarstwem. Wszystkie zwierzaki miałyby opcje jak koty/psy a nie tylko karm, baw się, wyczyść klatkę i koniec.
Każde zwierze byłoby członkiem rodziny i można by było kreować jego wygląd :)
do szczęścia potrzeba zwierzaków, własnego życia i cpr :) Reszta mi jest niepotrzebna.
Tak, własne życie to na pewno bardzo ciekawy dodatek :D
Ja chciałbym CPR, WB i właściwie to wszystkie dodatki do TS2 :)
Pory Roku, Biznes i Czas wolny - zwierzaki mi zbędne, w sumie wszystko inne też
Zdecydowanie Cztery Pory Roku i Zwierzaki - to nadaje realności grze :)
TrueWildLove
07.06.2009, 09:57
Ja bym chciała zwierzaki najbardziej i żeby ich było więcej np. żółwie, chomiki, wąż, jaszczurka, itp. i żeby były zwierzęta z farmy :)
aluminium.
07.06.2009, 10:03
Popieram poprzedników, zwierzaki i pory roku, ale te zwierzaki faktycznie jakieś rozbudowane. Więcej zwierząt i większe możliwości.
I może jeszcze coś z wakacjami i farmą :)
A ja nie wiem gdzie czytałam o dodatku. Że ma to być coś o farmie (i nie mówię tu o darmowym mieście). Że będą konie i owce i trzeba ich będzie pilnować, żeby nie uciekły. Jak sobie przypomnę gdzie to widziałam, to wrzucę linka.
@Teo
To był prima aprilisowy żart jednej ze stron.
@Teo
To był prima aprilisowy żart jednej ze stron.
:/ no to dałam się nabrać...
a już myślałam, że konie będą ;(
Ja najbardziej chciałabym właśnie mieć farmę. Żeby można było dać pole do wybiegu, jazda konna, obora, stajnia, szkółka jeździecka, jazdy na koniach po mieście, jajka od kur, mleko od krów.. marzenie.
gangheroni
09.06.2009, 12:15
Może Sława i pieniądze albo Sims 3: Biuro i Praca czy coś takiego żebym mogła kontrolować Simkę w pracy :D
Może Sława i pieniądze
Weź przestań. Jak to by miało być coś w stylu jedynkowej "Gwiazdy" to szczerze dziękuję...
Moim zdaniem powinny być zupełnie nowe dodatki, a nie te które były już w poprzednich cześciach. Powtórzyć się jednak muszą CPR i Zwierzaki. Reszta, to tam już...
gangheroni
09.06.2009, 12:20
I tak będzie to co zawsze. Czyli wszystko to samo co z 2. A dlaczego? Po taką politykę ma EA. Byle by wycisnąć jak najwięcej pieniędzy od nas fanów Simsów!
I tak będzie to co zawsze. Czyli wszystko to samo co z 2. A dlaczego? Po taką politykę ma EA. Byle by wycisnąć jak najwięcej pieniędzy od nas fanów Simsów!
Twoje słowa są niezaprzeczalne, no ale nie wszyscy lecą tylko na kasę. Po za tym Ci co tam siedzą w tym EA to im właśnie płacą za świeże innowacje, czyż nie? Jak nic nie wymyślą, to im nie zapłacą.
A ja uważam, że na pewno się jakieś powtórzą, ale chyba nikt nie wyobraża sobie simów bez zwierzaków i miasta? Po prostu powtórzyć się muszą niektóre, ale jednak jestem za tym, aby jak najwięcej starych dodatków łączyć w jeden dla TS3 przez co uniknęliby więcej powtórzeń i byłoby "miejsce" na nowe dodatki. Np. z TS2 NŻ, WB i OŻ są ze sobą bardzo powiązane - miasto, osiedla, interesy czyli takie miejskie klimaty. Tak samo można byłoby połączyć zwierzaki z porami roku, albo wakacje z porami roku. Zwierzaki jak najbardziej powinny już zostać rozbudowane - cała farma, a nie tylko pieski i koteczki, czas najwyższy! Osobiście się rozczaruję, jeżeli znowu dadzą nam tylko te dwa zwierzaki. Bo dla mnie chomik z TS2 to żadne zwierzątko tylko jakiś badziew. Jednak najbardziej nie lubię dodatku na studia z TS2 i Gwiazdy z TS1. NS było nudne, całe to studiowanie było męczące i mało interesujące, więc jak dla mnie studia mogłyby się nawet odbywać na zasadzie zwykłego chodzenia do szkoły lub coś w tym stylu. A poza tym twórcy chyba przeszli sami siebie w tej części w urządzaniu budynków i budowie - te kampusy były straszne :P A gwiazdy to już w ogóle. To była tylko namiastka gwiazdorstwa więc jeśli tak ma wyglądać gwiazdorstwo w simsach to ja dziękuję :)
zdecydowanie CPR i THE SIMS 3 NA FARMIE
<33 ahh
tusiaaa3
09.06.2009, 17:52
zgadzam się z tym na farmie, i do tego dużo takich dodatków i konie najważniejsze :)
no i przede wszystkim ubrania.. chociaż jakiekolwiek i wystrój wnętrz, no a tak to to cztery pory roku, osiedlowe życie w sumie też by było dobre w ts3, bardziej realniejsze ;)
Tak mnie naszło... jestem ciekaw, jakiego dodatku spodziewacie się pierwszego, co w ogóle chcielibyście zobaczyć w najbliższych dodatkach do The Sims 3?
1. Darmowego !!!
2. Uzupełniającego toto choćby do TS2
Pozdrawiam
:D :D :D sterować w pracy, łatwo powiedzieć tudzież napisać:P A ile danych trzeba wprowadzić! Jest tyle karier. Ciekawe ile miejsca zajęłaby gra...No genialne po prostu... Można sobie pomarzyć ale w jakimś realnym zakresie.
Będzie to samo. A co, już się tamto nie podoba?:P
gangheroni
09.06.2009, 19:04
hmm parę mega więcej? Robią tylko budynki w których pracuje Sim, ustawiaja parę zadań i koniec.
Ja bym chciała taki dodatek żeby było więcej zawodów tzn. karier (podobno ma wyjść pierwszy dodatek "Gwiazda" gdzieś tak czytałam). Może zrobią jakieś akcesoria np. żeby było więcej fryzur i więcej mebli. Pozdrawiam
Wampirencja
10.06.2009, 01:30
zwierzaki + wakacje i Wampi jest szczęśliwą osobą :)
octavessens
10.06.2009, 07:58
nie będe oryginalny i powiem, że jedyne co pragnę to cztery pory roku..
Pływanie w morzu też bym chciał. ;D
ach chciałbym jeszcze The Sims 3 Czas Szkolny xD
A ja uważam, że studiowanie mogłoby odbywa się na zasadzie pracy jaką zaproponowali w TS3. Wybierasz stosunek do zajęć i znajomych i się uczysz. Co d sterowania pracą, to nie bardzo mi się pomysł podoba. Wyobrażacie sobie 5 osobową rodzinę, gdzie 3 osoby pracują na tą samą zmianę w odległych końcach miasta?? Bo ja nie. Ten pomysł mi się nie podoba.
A farma ach... bardzo bym chciała ^^ Ale wątpię, że wymyślą jazdę na koniach :(
Co do łączenia dodatków, to wątpię. Może częściowo?? Bo niby na czym będą zarabiać??
Teo jest mnóstwo pomysłów na dodatki, a wiadomo, że wszystkiego nie umieszczą w kliku dodatkach. Łączenie dodatków zapobiegłoby powtarzalności ciągle tego samego :)
A może np. coś o tańcu > Taneczne Życie ( nazwę sama wymyśliłam )
słoneczko
11.06.2009, 13:41
ja bym chciała cpr .A tak wogule to to ma być symulacja życia a nie wampiry wilkołaki zombie itp.
Kissielek
11.06.2009, 19:47
studia! studia! i jeszcze raz z studia z życiem studenckim simów
Łączenie dodatków zapobiegłoby powtarzalności ciągle tego samego :)
Zgadzam się z tym i również uważam, że to bardzo dobry pomysł.
Ale nie wydaje mi się, żeby EA chciało w ten sposób zaoszczędzić ;)
Biorąc pod uwagę, że ludzie i tak kupią dodatki ;P
dominik1291
13.06.2009, 15:38
Zdecydowanie 4 pory roku.
I powinni więcej zawodów dodać. Chociażby fajny by był : ochroniarz , który by łaził z jakąś gwiazdą rocka wszędzie w wyznaczonych godzinach :].
Don Corleone
14.06.2009, 21:31
Coś związanego z Czterema Porami Roku.
simeczka
15.06.2009, 15:38
ja napewno cztery pory roku i zwierzaki no i moglo by dodac troche wiecej karier
Emiko1806
16.06.2009, 09:50
ja bym chciała cpr .A tak wogule to to ma być symulacja życia a nie wampiry wilkołaki zombie itp.
A ja bym tam chciała wampiry, wilkołaki, zombie. Jakby zrobili coś na zasadzie dodatku abrakadabra do sims1, to pierwsza poleciałabym go kupić.
aneczka90-90
17.06.2009, 20:22
mnie takze nie kreca wilkolaki, w koncu seria the sims ma na celu odwzorowanie zycia codziennego a przeciez w naszym zyciu nie wystepuja wampiry, czary itd ;)
to nie harry potter :P
baardzo chcialabym aby jak najszybciej ukazaly sie zwierzaki :D a brak por roku az tak bardzo mi nie przeszkadza, chyba dzieki temu, ze odrazu mozna miec domek nad morzem, nie czekajac na zaden z dodatkow ;)
Miksztain
17.06.2009, 20:28
Oczekuję czegoś w styu Historii z Życia Wziętych. One były najlesze, bo była konkretna fabuła :) Ale nie pogardziłbym czymś w stylu balangi z jedynki, zwierzaki i cztery pory roku(choć w to ostatnie nie grałem, ale widziałem recenzje)
blakistoni
18.06.2009, 09:58
Najlepiej by było,jakby był dodatek Zwierzaki i Cztery Pory Roku,tego mi najbardziej w trójce brakuje.I fajnie by było,jakby był jakiś dodatek z czarami,też by się przydały (:
Emiko1806
18.06.2009, 10:44
Szkoda, ze dodatki z czarami zazwyczaj są wydawane jako ostatnie.
MiNuTkA15
18.06.2009, 10:47
Ja oczywiście zwierzaki. Ale żeby było więcej zwierząt i żeby można było posiadać własne gospodarstwo domowe. Na przykład krówki, świnki, konie i tym podobne. Oczywiście oczekuje więcej funkcji w interakcjach sim-zwierzak. Na przykład wyczesywanie psów długowłosych, specjalne treningi, czas spacerów w zależności od wymagań psiaka, a najbardziej chciałabym żeby wprowadzono zwierzęce choroby i szczepienia. Wtedy to jeszcze bardziej przypominało by to symulator życia ^___^
Red Trumpet
18.06.2009, 11:07
mnie takze nie kreca wilkolaki, w koncu seria the sims ma na celu odwzorowanie zycia codziennego a przeciez w naszym zyciu nie wystepuja wampiry, czary itd ;)
to nie harry potter :P
A właśnie, że występują wampiry!
Znaczy nie do końca... Ponieważ są nimi zwykli ludzie.
Istnieje coś takiego jak sanguinarianizm czyli psychosomatyczne pragnienie picia ludzkiej krwi
Bleee...
A tak do tematu:
Ja bardzo chciałabym cztery pory roku, zwieraki i studia :)
18.06.2009, 12:55
Ja oczywiście zwierzaki. Ale żeby było więcej zwierząt i żeby można było posiadać własne gospodarstwo domowe. Na przykład krówki, świnki, konie i tym podobne. Oczywiście oczekuje więcej funkcji w interakcjach sim-zwierzak. Na przykład wyczesywanie psów długowłosych, specjalne treningi, czas spacerów w zależności od wymagań psiaka, a najbardziej chciałabym żeby wprowadzono zwierzęce choroby i szczepienia. Wtedy to jeszcze bardziej przypominało by to symulator życia ^___^
o tak gospodarstwo i choroby to swietny pomysl!!! :D:D i fajnie jakby pies mogl byc na smyczy podczas spaceru :)
Ja chciałabym cztery pory roku, studia i osiedlowe życie :)
Sim_Ronaldinho
18.06.2009, 16:35
Tak, własne życie to na pewno bardzo ciekawy dodatek :D
Ja chciałbym CPR, WB i właściwie to wszystkie dodatki do TS2 :)
Ja bym chciała zwierzaki najbardziej i żeby ich było więcej np. żółwie, chomiki, wąż, jaszczurka, itp. i żeby były zwierzęta z farmy :)
Ja najbardziej chciałabym właśnie mieć farmę. Żeby można było dać pole do wybiegu, jazda konna, obora, stajnia, szkółka jeździecka, jazdy na koniach po mieście, jajka od kur, mleko od krów.. marzenie.
zdecydowanie CPR i THE SIMS 3 NA FARMIE
<33 ahh
z tym się zgadzam :P
Sim_Ronaldinho
18.06.2009, 16:37
Wiem, że taki temat był ale bez ankiety !
JA bym chciał CPR i Sims 3 Na Farmie :P
Tu też nie widzę ankiety... :D
Sim_Ronaldinho
18.06.2009, 16:43
You can only add a poll to a thread within 5 minutes of posting the thread.
to mi wyskakuje jak dodaje ankietę ;(
EDIT: Nie moge dodac ankiety !!!!!
Carlos19
18.06.2009, 16:46
Ja też. Ale na temat:
-The Sims 3 - Wakacje - Wiadomo o co chodzi. Dodana została by nowa wyspa tropikalna oraz góry.
-The Sims 3 - Świat samochodów - Naprawiono by w nim animacje wejścia na rower i wóz i dodano opcje tuningu rumaka :D
-The Sims 3 - Społecznośc - Można by było pomagac w budowach budynków publicznych i dodano by opcje podglądania i modernizowania stworzonych już budynków.
Tu też nie ma ankiety. I w ogóle to po co nowy temat jeden wystarczy. Nikomu do życia ankieta potrzebna nie jest >.<
Cztery pory roku, coś takiego jak Czas wolny. No i podróże/ wakacje.
Fajnie bybyło jesli wyszło by cos naprawde zupełnie innego albo cos zblizonego do wczesniejszych dodatków ale bardziej rozbudowane np.zwierzaki - sims FARMA heheh ,duzo zwierząt,mozna jezdzic konno ,hodowac inne zwierzaki,albo sims GWIAZDA-jestes gwiazdą filmu albo estrady itp.
Sims 3 Farma, tja... już widzę jak wygladałoby "wsiadanie" na konia xD
mimo tego bardzo ucieszyłoby mnie wyjśdie takiego dodatku. I koniecznie pory roku ale to raczej pewnik. Mogłyby tez wyjść dodatkowe cechy z kolejnymi dodatkami tak jak dochodziły ciuchy i meble.
Fajnie bybyło jesli wyszło by cos naprawde zupełnie innego albo cos zblizonego do wczesniejszych dodatków ale bardziej rozbudowane np.zwierzaki - sims FARMA heheh ,duzo zwierząt,mozna jezdzic konno ,hodowac inne zwierzaki,albo sims GWIAZDA-jestes gwiazdą filmu albo estrady itp.
Taaa juz widzę opcję na śwince: "zaszlachtuj" albo "przerób na kotlety" a na kurce "zrób rosół".... :P
No bo nie oszukujmy się... Na farmach nie trzyma się zwierząt hodowlanych dla towarzystwa...
JBronkar
22.06.2009, 09:12
cztery pory roku
zwierzaki
Gwiazda
na studiach
Balanga
paulisisia
22.06.2009, 09:32
Mamełe, haha dobre :))
Zrób pasztecik ^^
beata18ns
24.06.2009, 21:19
zdecydowanie CZTERY PORY ROKU, nieznosna jest ciagle jednakowa pogoda;/ fajne by byly tez WAKACJE
Ja bym chciał dodatki takie jak:
- cpr
- wb
- zwierz.
ale chciałbym żeby EA wydało coś(jakiś program) w którym moglibyśmy budować parcele typu sklep restauracja czy też np. baza wojskowa i nie chodzi mi o taki programik jak w trybie budowania bo po co skoro nasz sim i tak tam nie wchodzi tylko chodzi mi o taki tryb jak w spore buduje się budynek ale się rozpisałem:)
Kiedy po raz pierwszy włączyłam The Sims 3 i zagrałam byłam nieźle rozczarowana. Gdzieś pisali, że będą od razu zwierzaki, własny biznes i cztery pory roku i już sobie taką nadzieję robiłam :P Moim zdaniem te dodatki powinny się powtórzyć (wg. kolejności):
CZTERY PORY ROKU- ciągle słońce, słońce, słońce i jakaś pora roku (raczej nie zima). To się robi nudne.
ZWIERZAKI- żeby mieć pupilka u boku ;-) Chodzić na spacerki, bawić się, pieścić :P
WŁASNY BIZNES- uwielbiam otwierać przedsiębiorstwa. Po prostu to takie fajne ;->
PODRÓŻE- warto odpocząć od ciężkiej pracy i wyjechać na wyspy, w góry, do Chin :D
Dodatek, który mógłby powstać:
12 MIESIĘCY- cudowny raj. Wakacje, dzień czegoś tam, ale z tego co wiem, nie wszystkie kraje mają jakieś święta w tym samym dniu, więc mogłoby być zamieszanie. I z tym to się rozmarzyłam (:
marandile
25.06.2009, 00:37
z ja bym chciala cos gwiazdę, własny biznes, podróże, cztery pory roku...
Ale myślę, że fajny pomysł z jakąś epoką, np. starożytnością... Jakieś nowe, starogreckie otoczenie, rynek miejski, togi... :)
_Eveline_
25.06.2009, 10:09
Cztery pory roku, zwierzaki i Eveline jest szczęśliwa ;P
Ja bym chciała żeby móc tworzyć własne miasto, bo to STRASZNIE wkurzające że rzecz się dzieje w jednym mieście i trochę trudno je modyfikować...
coś ze zwierzakami, pory roku, biznes, gwiada i może uniwersytet. ogólnie to bym chciała wszystkie dodatki do 3 które wyszły do 2 no i może pare z 1 ;d
beata18ns
29.06.2009, 15:48
ciekawe jaki bedzie pierwszy.. czy duzy czy tylko cos w rodzaju 50 nowych obiektow
Cztery pory roku, Zwierzaki i Podróże.
Cztery pory roku osiedlowe życie wakacje zwierzaki I już byłbym szczęśliwy
rocktechnika
04.07.2009, 19:54
Hm, a Studenckie Życie? :D To był wg mnie najlepszy dodatek - wnosił bardzo dużo innowacji i ciekawostek. A dostęp do całego miasta dałby nam jeszcze więcej radochy :)
Cztery Pory Roku - najlepiej razem z Wakacjami/Podróżami/Wakacyjnymi Przygodami (jak zwał, tak zwał ;) ). Jeśli to, co piszecie, że to będzie pierwszy dodatek, to świetny pomysł :) To też naprawdę dużo zmieniało w życiu naszych Simów - przeuroczo zamarzały na śniegu ;)
Może przy okazji Podróży zrobiliby coś z korzystaniem z restauracji? Trochę dziwne jest to, że i w TS1, i w TS2 wyjście z kimś wyglądało jakoś... naturalnie(!), a w TS3... Szkoda słów :?
Zwierzaki mnie nie są potrzebne, bo, prawdę mówiąc, w TS2 miałam może ze trzy psy i jednego kota na ponad 100 moich Simów (dziadków, rodziców, wujków, dzieci - całe pokolenia i powiązania rodzinne... ;) )
pory roku, nocne życie zdają mi się najbardziej niezbędne
jeszcze z mniej ważnych podróże bo przy mocy grafiki trójki mogłyby ładnie wyglądać owo
udało mi się znaleźć ankietę na dodatek do gry.po prawej na dole,skopiowałam wyniki ankiety -pojawia się i znika
Ankieta
What EP theme would you want for The Sims 3?
Monsters and Aliens 18% (505 votes)
feedback bar
Period/Era ( Rome, Victorian, Wild West, etc) 24% (681 votes)
feedback bar
Romantic Moments 22% (607 votes)
feedback bar
Celebrity Sim Pack 26% (731 votes)
feedback bar
Any is fine with me! 10% (293 votes)
feedback bar
Total Votes: 2817
http://pl.thesims3.com/community
Potwory i Opcy LoL nie mają czego wymyśleć???
Potwory i Opcy LoL nie mają czego wymyśleć???
Opcy atakują! xD Ale tak na poważnie pisze się OBCY
Żeby nie było offtopu napisze najlepsze wg. mnie dodatki do sims 3:
-The sims 3 wakacyjna przygoda.
Dodaje: wyspę wakacyjną, porty, pory roku, nowa kariera: biuro podróży, oraz tajemnicze plemię zamieszkujące dżunglę na wyspie.
Dodaje też jak każdy dodatek, nowe meble, ubrania, fryzury, tapety itp.
-The sims 3 doskonała firma/otwórz sklep
Dodaje: wchodzenie do różnych budynków na mapie: ratusz, miejsca pracy itp., możliwość założenia biznesu, nowe miasto: centrum, mieszkania w blokach, dodawanie parcel do miast, dodawanie dodatków miejskich (latarnie, łuki, pomniki)
-The sims 3 hodowca zwierząt
Dodaje: wszystkie zwierzęta hodowane w domu, możliwość zbudowania zoo, nowe miasto: wiocha, nowy zawód: opiekun zwierząt
Myślę że to by wystarczyło a jak coś mi się przypomni to dopiszę.
Gwiazda + te co w dwójce.
jak dla mnie to ZWIERZAKI, ale z większym wyborem zwierząt
Cztery pory roku :) i jakieś nocny życie i imprezki:)
Malfurion
23.07.2009, 00:19
jak dla mnie to ZWIERZAKI, ale z większym wyborem zwierząt
No jasne jakies konie albo swinie mogli by dac xD
Przedewszystkim mogli by troche poprawic sama gre, np. dac animacje wsiadania do samochodu, wiecej interakcji z simami, wiecej przedmiotow, wiecej.....wszystkiego
A mogli by wrzucic jakas fajna magie ^^, bo chce nowy serial zrobic ale bez magii to anirusz :P
aneczka90-90
23.07.2009, 09:31
haha wiecie co, jakis czas temu mialam sen, ze wyszedl dodatek do the sims 3, ktory jako jedna z nielicznych moglam przetestowac i zajarana chcialam szybko wejsc na forum i pisac Wam, ze pada deszcz - czyli jest zmiana pogody i sa zwierzaki ;D
haha wiecie co, jakis czas temu mialam sen, ze wyszedl dodatek do the sims 3, ktory jako jedna z nielicznych moglam przetestowac i zajarana chcialam szybko wejsc na forum i pisac Wam, ze pada deszcz - czyli jest zmiana pogody i sa zwierzaki ;D
O tak!To zapewne jest proroczy sen! Czyli wszyscy mamy już pewność, że w pierwszym dodatku do trójki będzie badał deszcz!
A tak na serio, to:
Chciałbym wieś. Ale nie chodzi mi tu o jakieś mebelki i wieśniackie stroje. Mają być "pola pyrowe" które by uprawiali nasi simowie, mają być krowy, które sie doi,i świnie! Ma być mnóstwo gnoju! Wszędzie! Niech sunset valley utonie w gnoju!
Tak właśnie chcę!
O tak!To zapewne jest proroczy sen! Czyli
Chciałbym wieś. Ale nie chodzi mi tu o jakieś mebelki i wieśniackie stroje. Mają być "pola pyrowe" które by uprawiali nasi simowie, mają być krowy, które sie doi,i świnie!
które się szlachtuje i krew tryska wokoło, kury, które przerabia się na rosół. Już widze jak niezdarnym simom kura bez głowy wyrywa się z rąk i biega po podwórku a inne leca za nią i ją poddziobują. Już widzę jak małe simy rozbijają zbuki i smród unosi się nad okolicą... ;>
Kurczaczek
23.07.2009, 13:40
które się szlachtuje i krew tryska wokoło, kury, które przerabia się na rosół. Już widze jak niezdarnym simom kura bez głowy wyrywa się z rąk i biega po podwórku a inne leca za nią i ją poddziobują. Już widzę jak małe simy rozbijają zbuki i smród unosi się nad okolicą... ;>
piekny scenariusz.......ciekawi mnie jak by wygladal PiO (portfele i oczy xD)
aneczka90-90
24.07.2009, 12:54
hahahaha PSYCHOPACI XD hahahah uciekam z tego forum, bo niebezpiecznie sie robi hahaha
samanthaa
24.07.2009, 12:57
witam na forum ;D
Widzę, że najwięcej osób jest a tym aby powstały pory roku oraz zwierzaki i jak najbardziej się z wami zgadzam, dla mnie też jest to najlepsze ^^
Czytałam gdzieś ostatnio, że pierwszy dodatek ma wyjść już w październiku. Plotki mówią o dwóch dodatkach, pierwszy to coś w rodzaju własnego biznesu, a drugi o podróżach.
Ja już nie mogę się doczekać tych dodatków, jestem rozczarowana, bo trzecia część simsów zbyt szybko mi się znudziła :P
Ja bardzo dotkliwie odczułem brak zwierząt i czarów
dlatego chciał bym dodatki tego dotyczące
hahahaha PSYCHOPACI XD hahahah uciekam z tego forum, bo niebezpiecznie sie robi hahaha
Żadni psychopaci. Życie na wsi, to nie pasanie baranków. No bo w sumie, to po co trzyma się przykładowo świnie? Przeciez nie dla ich słodkiego chrumkania :P
aneczka90-90
25.07.2009, 10:06
Żadni psychopaci. Życie na wsi, to nie pasanie baranków. No bo w sumie, to po co trzyma się przykładowo świnie? Przeciez nie dla ich słodkiego chrumkania :P
hahaha taak, a potem dzieci mieszkajace na wsi, po grze w simsy latalyby (lataly by?) z tasakiem za swinkami.... :D :D
Chyba najbardziej brakuje mi pór roku ale też zwierząt. Szkoda, że nie można zamieszkać w bloku, bo w sieci znalazłam świetne mieszkania zrobione na wzór tych z serialu "Przyjaciele" :) Na siłę oczywiście by się dało ale trzeba sterować wszystkimi mieszkańcami budynku.
Rosemarie
26.07.2009, 18:12
Chciałąbym,aby były 4 pory roku,zwierzęta z farmy,czy coś takiego,nocne życie :D
W dodatku"Zwierzęta" mogliby dorzucić kilka zwierząt, jak żółwia, legwana, fretkę, królika itd. ;) i żeby mogły się poruszać również po domu, nie tylko w klatce' więcej interakcji. Fajna byłaby wystawa psów i schronisko do którego można by pojechać i osobiście wybrać pupila. Nie podoba mi się pomysł z wysyłaniem zwierząt do pracy. Jeśli już to mogłyby na siebie zarabiać biorąc udział w wystawach. Taaa... marzenia:)
A w porach roku przydałyby się sanki, narty zimą.
No Aguncja ma rację, ale żeby w zwierzakach doszła publiczna parcela `zoo` żeby można było chodzić na wycieczki etc. ...Ale oprócz tego chciała bym też coś z związanego z podróżami, i może jakaś Rodzinna Zabawa czy cuś wtedy dojdzie Wesołe Miasteczko, lunaparki, jakieś duperelki :P żeby można było grać w baseballa, nożną, siatkówkę takie różne rzeczy.
agnieszka130187
01.08.2009, 15:34
Właśnie jakieś wesołe miasteczko by się przydało, jak poprzedniczka napisała o tym to przypomniało mi się Sims Abrakadabra i te superowe kolejki. :)
Kurczaczek
01.08.2009, 15:54
Dla mnie przy tym ze oni tera robia superhipermegazajomaszcze aktualizacje (sarkazm) to tak sobie wyobrażam zwierzaki:
Tfurca simsuf trujki: Hmm farma nieee do du** po h** graczom farma? wydali 130 zeta na gre i bedziemy dalej z nich kase ciagnac.....to tak tfurcy pszedmiotuf robcie: zrobcie psa,kota,chomika i to wszystko nic innym graczom nie trzeba wazne zeby dodatek kosztowal 110-130 zeta i zeby byl komerchą jak sie patrzy :P (komercha- coś co się zaj*** reklamuje a jest słabe że aż żal)
Chryzantem Złocisty
01.08.2009, 15:57
po co te przekleństwa?nie za młody jesteś na takie słowa?
Kurczaczek
01.08.2009, 15:59
jest cenzura? jest wiec sie nie czepiaj >_>
Chryzantem Złocisty
01.08.2009, 16:10
Nie bądź bezczelny... :>
Ach,gdzie te stare dobre metody szorowania języka mydłem za przekleństwa...Chociaż w tym przypadku ciekawi mnie tylko,skąd Ty takie piękne słowa znasz...
Kurczaczek
01.08.2009, 16:15
u mnie na podworku co drugi 5-letni dzieciak ma taki jezyk :P keidys do jednego powiedzialem hejka a on do mnie ladny tekscik "a h** ci w d***" XD dobra ok stop koniec offtopu! gadamy o dodatkach.
a tak btw to ciekawe jakie by zwierzaki byly
doman145
28.09.2009, 16:18
Dla mnie to te same tylko zeby juz nie bylo tej magii bo już rzygam gdy to widzę.
Z akcesorii to najlepiej gdyby doszły jakies nowe instrumenty typu saksofon czy co...
A ze sportu to żeby można było grać w siatkę i żeby pozostała z dwójki piłka nozna
Mi się podobało, że można było mieszkać w bloku
Nadzieję mogę mieć, że zrobią trójkowe Osiedlowe życie :P
Owl Finch
08.10.2009, 11:55
Ja bym chciała Na Studiach albo Cztery Pory Roku :D
Albo taki dodatek, w którym z naszym simem możemy wejść do pracy albo do szkoły i mieć nad nim kontrolę. To mogło by być ciekawe ;)
Goldi130
24.10.2009, 21:21
Ja bym chciała wszystkie dodatki takie jak w TS2 , bo przyznam że trochę mi ich brakuje :P
Oprócz tego chciałabym też coś takiego jak uzupełnienie TS3 , w którym można byłoby wchodzić do sklepu i pracy ( Jak w TS2 )
doman145
25.10.2009, 08:49
Ja chcę żeby się powstrzymali z tym zas****m marketingiem i wydali nie więcej niż 6,7 dodatków i żeby zmieścili niektóre rzeczy w jeden, np jak w The Sims był dodatek Randka to żeby tak jak w dwójce wsadzili go do nocnego życia.
Ja jak zwykle chciałabym jakieś akcesoria, a może nawet dodatek, związane z dziećmi, i to nie z tymi szkolnymi, tylko z niemowlakami i małymi - dużo zabawek, ubranka dla niemowląt, akcesoria... Do niemowląt Maxis wydał w dwójce chyba dwie zabawki, i oczywiście obie były w Store, zamiast na płycie, ja akurat je mam i uwielbiam, gdyby były takie akcesoria do trójki, na pewno bym kupiła. Jeśli w trójce mam mieć dzieci tyle czasu, ile powinnam, a nie od razu wysyłać do tortu, to przecież muszę mieć z nimi co robić, a nie tylko przewiń, przytul, nakarm i z powrotem do kojca, jak w dwójce... Nie mam jeszcze w domu mojej trójki, więc nie wiem, czy coś w niej dla niemowląt jest, ale jestem niemal pewna, że nawet jeśli, to mniej, niż bym chciała, bo na screenach niczego nie wypatrzyłam ;) Albo jakiś dodatek związany z chodzeniem do przedszkola lub szkoły byłby super, lub praca w przedszkolu, ale widoczna, nie samo wejście do budynku. Fajnie by było, gdyby Sim mógł przed pracą choćby odprowadzać malucha do przedszkola, zamiast zostawiać z opiekunką. Ale to moje zboczenie, bo z zawodu jestem nauczycielką przedszkola :P
Nawiązując jeszcze do dodatków z dwójki, to oczywiście zwierzęta bym chciała, także takie z farmy, i pory roku też, mogłyby być w jednym dodatku :P Osiedlowe życie bardzo lubię, ale głównie ze względu na stały dostęp do sąsiadów, a w trójce i tak jest otwarte otoczenie. Biznes jest fajny, bo można się szybko dorobić, ale podobno w trójce można inwestować już w podstawie. No i coś z randkami by się przydało, albo studia, bo co prawda sam ten czas lubię średnio, ale szybko zdobywa się po nich szczyt kariery :)
A z całkiem własnych pomysłów, to poza tym dla dzieci chyba nie mam.
W trójce nie ma nic dla niemowląt oprócz kojca, nawet przewijaka nie postanowili stworzyć. Małe dzieci mogą grać na dzwonkach/cymbałkach, układać klocki oraz elementy układanki logicznej, bawić się zabawkami z kosza "zabawkowego", misiem.
magda1984
31.10.2009, 09:56
i nad tym też uboleam, the sims 3 z zasady miała być bardziej realistyczna od the sims 2 a w tym apekcie klapa - ciekawe kto potrafi tak przewijać dzieciaka jak to robią w the sims 3. Jak się ktoś znajdzie to koniecznie trzeba go wysłać do mam talent :P :)
Tez bym strasznie chciała chociażby mini pak z akcesoriami dla niemowlaków.
Począwszy od The sims 1 marzą mi się wózki dla dzieciaków, ale nie takie stojące tylko animowane ;-)
bo stojące to nawet do The sims 3 się już pojawiły- bo mam, tyle że spełniają taką samą funkcje jak kojce.
No nic, kiedyś może się doczekam. Niech chociaż dadzą ten przewijak :D
ja bym chciala cos jak nocne zycie - zeby mozna bylo isc do klubu na drinka, albo potanczyc, jakies restauracje (ale widoczne w srodku), centra handlowe z ciuchami itd itp.
i zeby mozna bylo otworzyc wlasny biznes, bo te inwestycje mnie nie zadowalaja ;p
przydalaby sie tez sims gwiazda, zeby mozna bylo byc znanym aktorem, dostawac oskary itd >D no i zeby kazdy mial jakies hobby, tak jak to bylo w dwojce. no i studia, zeby szybciej mozna bylo starsze dzieci wyniesc z domu >D ew. jeszcze zwierzeta.
por roku nie potrzebuje zupelnie, bo w 2 np. wkurzalo mnie, ze oprocz lata to zawsze trzeba bylo te okropne 'grubsze' (nie moge znalezc slowa teraz) ubrania nosic, ktore naprawde przyprawialy mnie o mdlosci. magia tez mi nie potrzebna, zwierzeta moglyby byc dodatkiem, ale niekoniecznym dla mnie. a wakacje niedlugo wyjda, wiec nie ma o czym pisac.
Fireskull
23.11.2009, 15:38
Wedlug mnie powinni stworzyc cos jak w pierwszej czesci - Abrakadabra. ;) mogloby byc ciekawie.
rocktechnika
23.11.2009, 16:32
Wedlug mnie powinni stworzyc cos jak w pierwszej czesci - Abrakadabra. ;) mogloby byc ciekawie.
Co do Abrakadabry, to tam była taka fajna muzyczka, którą teraz dali we Francji na widoku mapy :) Strasznie się z tego ucieszyłam :)
A ja chciałabym przede wszystkim Zwierzaki, Ikea i Własny Biznes. W Zwierzakach przydało by się żeby były też konie, króliki, fredki itp. Podejrzewam, że jeśli już wyjdzie Sims 3 Zwierzaki to będą zwierzęta wiejskie :) bo w dekoracjach jest siano, wiartak itp.
No to :
-Cztery Pory Roku,
-Jakieś coś z centrum handlowym i kinem,teatrem ,
-Zwierzęta ,
-I takie coś,zeby szło sie z dzieciakami do szkoły i tam się zgłaszało do odp.,pisało w zeszytach itp. Taka SZKOŁA.
Gosiaz135
31.12.2009, 17:30
A ja chciałabym coś w stylu gwiazdy, własnego biznesu czy nocnego życia ;)
anie_1981
31.12.2009, 17:34
Mi najbardziej brakuje zwierzaków i Apartamentu. Pogoda też by się przydała. Ale wtedy musiałabym przerabiać domy, w których wejście do piwnicy jest na zewnątrz budynku.
- Ja najbardziej cztery pory roku. Miło będzie zobaczyć SV w zimie lub jeśeni, chociaż żeby w wiosnę i lato codzienie nie padał deszcz, bo mnie to wkurza.
- Oczywiście też zwierzaki, żeby można z nimi wychodzić na spacer ze smyczą, uczestniczyć w pokazach psów i kotów, ale żeby też były inne zwierzęta, jak króliki, homiki, papugi, kanarki, fretki itp.
- Coś o blokach, odiedlach.
- W stylu Nocna życie, dskoteki, kluby, kręgielnie, resturacje, sklepy z ciuchami, galerie chandolowe (chociaż wątpię, żeby to było możliwe)
- Sporty i Hobby, taniec, wyrabianie garnków, gra w piłkę nożną, koszykówkę, siatkówkę (jak Czas Wolny z TS2)
- Coś o Magii, mogłoby być takie otoczenie jak Abrakadabrowo, rzucanie zaklęć, latanie na miotle, itp.
-
Coś ze zwierzętami ( nie tylko domowymi), blokami, porami roku.
Miscreave
19.02.2010, 21:18
~ "The Sims 3 Na studiach" coś a'la jak z dwójki, ale realniejsze. Więcej wydziałów, jakieś dodatkowe wymagania po skończeniu studiów lepsza praca itd.
~ "The Sims 3 Gwiazda" och marzy mi się gwiazda! Ale nie jak z jedynki. O wiele, wiele lepsza! Piosenkarka, modelka, aktorka, producentka muzyczna itd. Wiele więcej tych gwiazdorskich karier. I dużo realnych gwiazd (Britney Spears czy coś takiego xD). I więcej możliwości ^.^
~ " The Sims 3 Cztery Pory Roku" podobna do dwójki, ale żeby dzieci mogły na sankach jeździć itd.
~ "The Sims 3 Zwierzaki" bardzo bym chciała. Ale nie tylko zwierzęta domowe. Też gospodarskie. Żeby można było krowy doić xD I żeby można było z psem na długie spacery chodzić, żeby wystawy psów były, więcej rasy, i oczywiście dotyczy to się też kotów. I konie! Żeby były zawody jeździeckie, stadniny koni itd. A i nowe otoczenie! Takie wiejskie wiecie krowy, świnki, owce itd.
~ "The Sims 3 Abrakadabra" tak jak już wyżej zostało napisane. Rzucanie czarów itd.
~ "The Sims 3 Nocne Życie" dyskoteki, żeby simy upić się dało, jakaś kręgielnia czy coś w tym stylu.
Sherlock
07.03.2010, 12:39
Ja bym bardzo chciał "Cztery Pory Roku"... :)
Nieidealna
07.03.2010, 12:42
Bardzo bym chciała Cztery Pory Roku, Nocne Życie i Na Studiach :)
Zwierzaki,Cztery Pory Roku rzecz jasna i jeszcze chciałabym żeby zrobili coś takiego wieś i miasto - miasto to tak jak w TS2 Osiedlowe Życie że bloki itd,a wieś to te wszystkie krowy,świnki,nowe produkty do sadzenia jakieś rolnicze ''gadżety'' ... no i własny biznesik miło by było gdyby dali.Trochę się zdziwilam,że pierwszym dodatkiem były podróże,bo to już było ale się ciesze bo te misje itd ...jednak chciałabym żebyw podróżach było taklie coś,że jak podczas wakacji zdobędziesz następny poziom wizy to możesz przedłużyć pobyt...ale z drugiej strony byłoby łatwiej i mniej ciekawie ;)
Elizabeth Swann
07.03.2010, 13:47
ZWIERZAKI, PODRÓŻE I nocne życie
słoneczko
15.03.2010, 14:09
Oczywiście cztery pory roku bez tego gra nie wygląda realistycznie
Zwierzaki niewyobrażam sobie gry bez tego dodatku;((
Zdecydowanie zwierzaki (ale ulepszoną wersję, nie to, co było w dwójce...), cztery pory roku (śnieeeg.!! <33), własny biznes i nocne życie. Bez vampajerów ani rusz. XD
marandile
15.03.2010, 21:15
(...) jednak chciałabym żebyw podróżach było taklie coś,że jak podczas wakacji zdobędziesz następny poziom wizy to możesz przedłużyć pobyt...ale z drugiej strony byłoby łatwiej i mniej ciekawie ;)
przeciez tak wlasnie jest, ze jak masz zerową wize to mozesz byc maks 3 dni, a jak masz maksymalna wize, to 12 O_o
Mnie tam bardzo pasuje nadchodzacy dodatek - mozna byc architektem i stylista <33
"The Sims 3: Magia i Czary", bo słowa "Abrakadabra" nie lubię, jest takie... nieprawdziwe. Rzucanie zaklęć, więcej składników do eliksirków, latanie na miotle, brak zmieniania skóry przy złym lub dobrym charakterze, którego też nie powinno być! <zdenerwowanie> Jedynie dobre zaklęcia lub złe, bo i te i te się czasami przydadzą. No i jakieś zaklęcia do domu, np. naczynia same się myją w zlewie, bo sima nie stać na zmywarkę. I przede wszystkim latanie na miotle po całym mieście! Jestem wkurzona, bo "Osiedlowe Życie" i jego magia to koszmar (nie czepiam się całego dodatku, lecz jego magicznej części)! No i dzieci czarodziejów powinny "dziedziczyć" po nich moc... Ksiąg powinno być więcej, jedna uczy eliksirów, druga zaklęć, trzecia jest od czarnej magii... Ach, jak ja bym chciała w trójce magię! I żeby różdżka była normalna, a nie z jakimiś bzdetami na sobie, i żeby składniki niektóre można było znaleźć w niektórych zwykłych miejscach w mieście...
Wiem, że za dużo wymagam x)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.