Zobacz pełną wersję : Błąd w Dziwnowie
Saheli019
10.06.2009, 13:32
Mam taki prąblem: jak stworze sobie Sima w Dziwnowie to ciągle wyskakuje mi Error:( Myslałam,że to wina kodów,więc ich nie wpisuje,ale nadal dzieje się to samo:( w Miłowie i Weronie tak nie mam. Wszystko zaczeło sie gdy stworzyłam w Miłowie Simke i wraz z domem przeniosłam ją do Dziwnowa,od tamtej pory każdy sims storzony w tym miescie ma błąd:( co zrobić??
Ja tez cos takiego kiedyś miałem i musiałem od nowa zainstalować grę :/
Gdzieś słyszałam, że już lepiej przenieść sam dom i Sima od nowa zrobić takiego samego, a nie przenosić go, bo można sobie popsuć całe otoczenie. Ale ja przeniosłam 2 zamieszkałe domy i póki co jest OK, więc pewnie to może szkodzić, ale nie musi. Sorry, nie wiem od czego to zależy. Prawdopodobnie od błędów ze znajomymi przeniesionego sima. Albo ogólnie spowodowało to jakiś inny błąd.
spróbuj może stworzyć jakieś otoczenie (żeby nie uszkodzić innych) i tam przenieś tą simkę, którą przeniosłaś z Miłowa. i zobacz czy dalej są problemy ;)
Saheli019
11.06.2009, 17:21
Pal licho tą przeniesioną Simke,najgorsze jest to że jak w Dziwnowie stworze sima to tez wyskakuje Error:(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.