PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z pozami

Soullea
11.06.2009, 21:45
No więc ściągnęłam sobie pozy (podane na forum) dla zakochanych, rozpakowałam i wkleiłam do Downloads, jak każde inne dodatki z neta. Gdy włączyłam grę, strasznie długo się ładowała i oczywiście nie doładowała się do końca, bo wyskoczyło 'Aplikacja zostanie zamknięta...'. Więc wyjęłam z Downloads pozy i wtedy było już wszystko ok. Dodam, że mam flaming shaklina i on chodzi bez zarzutów, nie spowalnia ani nic. Tylko każde pudełko z pozami dla zakochanych (próbowałam już tych z askisimy itd.) nie chodzi. Znacie może jakieś pozy, które są przez Was wypróbowane i chodzą Wam w simsach? Ja już nie mam do nich siły, sama nie wiem, czy to wina tych póz, czy moich simsów.

Charionette
28.06.2009, 17:35
Ja mam coś takiego:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50486
Taki fajny temacik z tą samą tematyką :D

Alisha
28.06.2009, 19:05
Nysia - mylisz sie.
Ona nie pyta skad to sciagnac tylko jak zapobiec temu problemowi...
Sprawdz miejsce na dysku... :|

Soullea
28.06.2009, 21:13
Miejsca na dysku na pewno nie brakuje, sprawdzałam. To raczej nie zależy od tego. Niedawno znów próbowałam jakichś, ale gdy się ładowały przy włączeniu się zacięły i gdy przywołałam pasek startu wyskoczyło oczywiście 'Aplikacja...'. Nie wiem o co z tym chodzi ; (. Tyle osób to ma i te pozy nie wywołują u nich takiego czegoś. U mnie to przeciągłe ładowanie (raz nawet próbowałam zaczekać i zostawiłam komputer, a gdy przyszłam za pół godziny wciąż nie było załadowane) zdarza się to w pozach, które służą do ustawiania dwóch simów. Nie wiem czy to od tego zależy, ale pudełka na pojedyncze pozy chodzą bez problemów. Nie mam już do tego siły.

Charionette
29.06.2009, 12:44
Znacie może jakieś pozy, które są przez Was wypróbowane i chodzą Wam w simsach?
Podałam ten temat, bo sprawdziłam pozy i działają :P

Soullea
29.06.2009, 15:54
Tak, tylko że ja z tego tematu też już próbowałam i nic...

Charionette
29.06.2009, 22:43
Aha. No to przepraszam. A masz może jakieś inne mody/hacki :|

Soullea
29.06.2009, 22:56
Nie ma za co przepraszać ;].
Mam flaming shaklina i jeszcze hack na pozy modelek z modthesims i one chodza, nie wywołując błędów w grze.

ultraviolence
30.06.2009, 18:09
http://soloposebook.wordpress.com/posebox-links/
Tutaj masz konkretny spis większości pudełek z pozami. Osobiście bardzo sobie chwalę te z simcave, więc polecam :)

Soullea
30.06.2009, 22:14
Dziękuję, Helena ;*.
Niestety właśnie te z simcave nie chcą działać... :(.

vezi
01.07.2009, 12:27
Moze nie masz jakiegos dodatku od EA ??

Soullea
01.07.2009, 12:45
No tak, ale jakiego... :(

Charionette
02.07.2009, 17:19
Jakie masz dodatki? Bo z profilu wyczytałam tylko podstawę. Może one potrzebują jakiś dodatków?

vezi
02.07.2009, 17:59
masz podroze ?

Soullea
02.07.2009, 18:58
Mam tylko podstawę, ale ściągałam ich naprawdę dużo (tych na dwoje simów) i żadne nie działały. Nie były napisane też wymagania na stronach.
Czemu akurat podróże, vezi ; )?

ultraviolence
02.07.2009, 21:57
Hmm... Prawdę mówiąc nie wiem, od czego może to zależeć. U mnie działają świetnie, ale nigdy nie pobierałam ich na gołą podstawkę, tylko kiedy miałam zainstalowane wszystkie oficjalne dodatki i mini-packi. Może rzeczywiście potrzeba jakiegoś dodatku, aby nie wywoływały błędów?