PDA

Zobacz pełną wersję : Nie ma autobusu szkolnego :(

chupa_chups
13.06.2009, 09:03
Nigdy nie przyjeżdża do mnie autobus szkolny, nie dostaję nawet powiadomienia, muszę sama zawsze wysyłac dziecko klikając Idz do szkoly.
Dlaczego tak się dzieje?

Dzieje się od zainstalowania Zwierzaków, mam jeszcze OŻ, WB i Imprezę.

Z góry dzięki za pomoc.

kitka^^
13.06.2009, 11:49
A ja zupełnie nie do tematu ale nie mopgę załozyć własnego a na innych nikt nie odpowida...
Moje simki biorą ślub w `maxisowskich` sukniach slubnych a nie w ubraniu wizytowym.. Co zrobić, żeby wziąć ślub w ubraniu wizytowym? Bo ściągnęłam kilka kiecek i chciałabym je wypróbować xD
Aaa nie mam żadnych dodatków;)
Z góry dzięki za pomoc:)

Rosemarie
13.06.2009, 18:38
omega21-jakiś dodatek wadliwy?lub hack?A może jeszcze raz przy użyciu kody move_objects on skasowałaś autobus.Wtedy on nie przyjeżdża.
kitka-nie masz dodatków i dlatego.Mi się zdaje,że w którymś z dodatków dochodziła opcja,że wybierasz strój na ślub.Nie da się chyba ustawić tego,żeby bez dodatków,w nie maxisowskich sukniach brać ślub.Proponuję zainstalowanie jakiegoś dodatku ;)

irris2
14.06.2009, 09:39
Ja mam podobny problem ;[ Do moich simow w ogole nie przyjezdza autobus a na dzieciakach nie ma opcji zeby poszly do szkoly, nawet uczyc sie nie moga zeby oceny nadrobic ;/

bouffe
14.06.2009, 09:46
Z autobusem to może być tak, jeśli uczniem jest nastolatek i jest on właścicielem samochodu, autobus nie będzie przyjeżdżał, tylko sim musi na własną rękę.

kitka^^ nie działają Ci te suknie, bo to dochodzi w którymś z dodatków (a Ty powiedziałaś, że nie masz żadnych). Wtedy daje się opcje zaprojektowania stroju wyjściowego, który później się pojawi podczas ślubu. :)

chupa_chups
14.06.2009, 11:00
omega21-jakiś dodatek wadliwy?lub hack?A może jeszcze raz przy użyciu kody move_objects on skasowałaś autobus.Wtedy on nie przyjeżdża.

Nie, sprawdzałam Clean Installerem, na pewno nie kasowałam autobusu.

Z autobusem to może być tak, jeśli uczniem jest nastolatek i jest on właścicielem samochodu, autobus nie będzie przyjeżdżał, tylko sim musi na własną rękę.

Nie mam żadnego samochodu. To dzieje sie u mnie w każdej rodzinie, u każdego.

Ja mam podobny problem ;[ Do moich simow w ogole nie przyjezdza autobus a na dzieciakach nie ma opcji zeby poszly do szkoly, nawet uczyc sie nie moga zeby oceny nadrobic ;/

Spróbuj kliknąc dzieckiem na siebie (mam nadzieję, że mnie rozumiesz) i będzie opcja 'Idź do szkoły'. Doszło to w którymś z dodatków.

bouffe
14.06.2009, 13:18
Ale możesz tradycyjnie przenieść folder Download w inne miejsce i spróbować, czy dalej tak jest. :) Słyszałam, że Clean Installer nie zawsze 'mówi' prawdę.

chupa_chups
14.06.2009, 19:36
Ale możesz tradycyjnie przenieść folder Download w inne miejsce i spróbować, czy dalej tak jest. :) Słyszałam, że Clean Installer nie zawsze 'mówi' prawdę.

Nic nie robiłam i dzis przyjechał :D
Nie wiem nawet co sie stało :D:D:D

Elektra
14.06.2009, 19:49
Jak jest zima i mocno zasypie to nie przyjeżdża...

bouffe
15.06.2009, 09:13
Nic nie robiłam i dzis przyjechał :D
Nie wiem nawet co sie stało :D:D:D

O, to dobrze. :D