PDA

Zobacz pełną wersję : Dolina Niezbędna...

Volturia
13.06.2009, 22:04
Tak tak - otóż wasza Volcia ma problem ; <<
Znajduję się on w Dolinie Niezbędnej, a właściwie ją obejmuje.
Gdy wchodzę do Jaskini Pokrzyku - normalnie ładnie mi się ładuję i wszystko idzie płynnie. Natomiast, gdy chcę wejść do D.Niezbędnej - to już gorzej. Zawsze zacina mi sie tak, że nie mogę najechać nawet myszą na przycisk Ok - w 'Niezbędna wita!' ( anyway strasznie mnie to denerwuje i chciałabym to intro usunąć )
Właśnie na tym polega mój problem, wchodzę do tego otoczenia, nie dość, że mam jakiś dziwny rzut kamery ( z bardzo dużego oddalenia, że widać niebieskie tło poza otoczeniem ) i zacina mi się - nie do grania.
Już raz gdy weszłam najpierw w Jaskinie P. a potem do Doliny było wszystko ok - niestety zdarzyło się to tylko raz.
Bardzo zależy mi na otoczeniu, żyją tam bohaterowie mojego FS i ich nie moge utracić :O - załadowałam już parcele z nimi do pliku, ale nie wiem, czy działa, bo w grze mi się nie pojawia... Jednak jest dla mnie istotne pozbycie się błędu bez reinstalki. A przynajmniej spróbowanie ocalić bohaterów i parceli z uciążliwego otoczenia, a może i przenieść gdzie indziej - bo tylko na nich mi tak naprawdę zależy.
Pomożecie? ; (( Help!

Simona
18.06.2009, 10:41
Tak się zastanawiam - może masz zapchany komputer i dlatego ci się zacina? Komputery z mniejszą pamięcią RAM mogą sobie nie radzić i zacinać się jeżeli simy zajmują dużo miejsca. Szczególnie kiedy jest ściągane dużo dodatków z internetu. Ile miejsca na dysku zajmują twoje simsy? Może trzeba trochę oczyścić dysk?

Felixis
18.06.2009, 18:26
@up: raczej tak.
Po prostu musiałabyś dołożyć pamięci, lub zrobić porządek w Downloadsach, albo po prostu porządek na dysku ;]