Zobacz pełną wersję : umarł, a zaręczyny ciągle aktualne.
Krzykaczus_Pospolitus
14.06.2009, 18:13
Witam, przepraszam za założenie nowego tematu, ale nigdzie podobnego problemu nie znalazłam.
Moja simka poznała na studiach kumpla. Zaprzyjaźnili się, potem zakochali, a co za tym idze? Zaręczyli się. Po pewnym czasie znudziło mi się to i simka zobaczyła, że ukochany ją zdradza. Oczywiście kontakty między nimi spadły do minimum. Następnie pojawił mi się komunikat, że Poldek (sim) umarł na innej parceli. Pomyślałam: to dobrze. Potem Weronika (simka o której mowa) poznała innego sima i zakochali się. Skończyli studia i zamieszkali razem, ale nie ma opcji "Zaproponuj...Zaręcznyny". Gdy chcę wykupić wakacje, to jest możliwość Miesiąc Miodowy, z tego wnioskuję, że moja simka nadal jest zaręczona z Poldkiem. Jestem zrozpaczona, nie wiem co robić, więc proszę o natychmiastową pomoc, będę wdzięczna.
Krzykaczus_Pospolitus
15.06.2009, 07:12
Sorry za post pod postem, ale mógłby ktoś mi pomóc???
To dla mnie bardzo ważne.
aluminium.
15.06.2009, 12:56
Ktoś pisać o Belli czy o kimś aby przywrócić. Niestety był potrzebny program. Zaraz dam link do tematu, ten program to InSeminator czy coś podobnego.
Edit. http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27952 tu gdzieś było pisane :)
Remus Lupin
15.06.2009, 13:09
Czy ten Poldek umarł na parceli publicznej jeśli nie a próbowałaś go wskrzesić za pomocą albo lampy dzina albo wskrzesomiatu czy jak mu tam.
Krzykaczus_Pospolitus
15.06.2009, 13:57
Gdy moja simka była na parceli publicznej, to wyskoczył mi konunikat, że Poldek umarł na innej parceli.
Daaagi - pod tym linkiem jest "tajemnica zniknięcia Belli Ćwir" o wskrzeszeniu nie ma mowy.
Proszę, pomóżcie mi, bo chcę grac już!
hmmmmmmmmm... mailam kiedys podobny problem (narzeczony umarł na innej parceli) ale potem opcja zareczyn byla dostepna, wiec nie rozumiem dlaczego u cienie nie jest, mialas wtedy wlaczony jakis kod np: boolprop testingCheatsenabled true????
Krzykaczus_Pospolitus
15.06.2009, 15:57
Nie pamiętam, ale możliwe, że tak właśnie było;/.
Moja simka nie ma we wspomnieniach, że Poldek umarł.
Przed jego smiercią byli pokłóceni, kontakty były minimum.
EDIT: WAŻNE! Teraz przypomniałam sobie, że eksperymentowałam z boolpropem: najpierw przez przypadek coś mi się kliknęło i mogłam nim sterować, tzn, że był tak jakby współlokatorem mojej simki. Potem nei chciałam nim sterowac i coś kliknęłam, a potem wyskoczył komunikat, że umarł na innej parceli:((.
ultraviolence
15.06.2009, 18:14
To właśnie najczęstszy skutek kombinowania z boolPropem... :rolleyes:
aluminium.
15.06.2009, 18:49
Krzykaczku sama tą śmierć sobie "przyniosłaś" ;)
Krzykaczus_Pospolitus
15.06.2009, 19:09
No ale da się teraz to jakoś odkręcić?
Simka jest po studiach, które długo trwały i nie chcę tego stracić:((.
Pomóżcie jakoś, proszę.
Zna ktoś sposób jak przywrócić Bellę, przy użyciu boolpropa? W taki sam sposób przywrócę Poldka, pokłócę się z nim, zerwę zaręczyny i gud.
Przez Lampę Dżina próbowałaś ?
Remus Lupin
15.06.2009, 19:21
A próbowałaś takim sposobem
Wpisz Bbollproptestingenabled true w otoczeniu wybiesz spawn Add Neighbor To Family... Poldek spróbój może To coś ci pomoże.
Krzykaczus_Pospolitus
15.06.2009, 19:21
Niee, gdzie mogę ją dostać i jak ona działa?
Remus Lupin
15.06.2009, 19:25
To prostę jak masz rozwiniętę więcej Hobby to większa szansa na dzina (mi wreszcie do mnie przyszła ta swatka :DD)
Rosemarie
15.06.2009, 19:58
Przez dżina lub telefon do śmierci wskrzesz Poldka zerwij z nim zaręczyny po czym go zabij :D [wpisz kod boolprop testingcheatsenabled true . wybierz kill,die by lies].
Do dżina potrzebujesz czasu wolnego[boolprop testingcheatsenabled true ,spawn,genie lamp.]Wybierasz potrzyj i masz 3 zyczenia,jedno poswiec na wskrzeszenie.Do 2 sposobu potrzebujesz NS muszisz mieć wkrzeszomaniat zadzwoń do śmierci,wybierasz osobę,czyli tego Poldka i on się pojawia,zrywasz i już.
poszperaj w forum a na pewno to znajdziesz ;)
chociaż nie wydaje mi się żeby ci sie udało go ożywić bo nikt nie pamięta jego śmierci :( z bella to co innego, ale możesz spróbować dżina albo wskrzeszeniomatu
Remus Lupin
16.06.2009, 10:58
To też jej proponowałem
Krzykaczus_Pospolitus
16.06.2009, 12:23
Do 2 sposobu potrzebujesz NS muszisz mieć wkrzeszomaniat zadzwoń do śmierci,wybierasz osobę,czyli tego Poldka i on się pojawia,zrywasz i już.
Gdzie ten wskrzeszomaniat jest?
Remus Lupin
16.06.2009, 12:28
Musisz zrobić karierę paranamalną czyli okultyzm znajdziesz ją w osiągnięciach zawodowych.
aluminium.
16.06.2009, 12:54
Znalazłam, ale potrzebny SimPe.
http://www.forum.thesims.pl/showpost.php?p=793243&postcount=6
Myślę, że pomogłam :)
Rosemarie
16.06.2009, 13:05
W nagrodach zawodowych wróżbita bodajże.Wpisz kod 'boolprop tesingcheatsenabled true' z przytrzymanym shiftem kliknij na gazetę unlockcarrer..i poszukaj kariery wróżbity,bo nie pamiętam dokładnie jak sie nazywało.
Remus Lupin
16.06.2009, 13:12
Albo wpisz kod "unlockCarrierreward" czy jakoś tak i napisz czy to pomogło.
InSIMentator pomoże.ściągnij go z Insimentator.net
Gdzieś będzie polska wersja.To już było gdzieś pisane...Chyba w tym temacie o Belli!
kliknij potem simem na podłogę,będzie opcja "Edytory...",i wybierz edytor zaświatów.Potem kliknij na niego,daj Wskrześ..., i będzie lista do wskrzeszenia.
Krzykaczus_Pospolitus
16.06.2009, 18:01
Już jest, pomocna okazała się lampa Dżina. Dziękuję wszystkim, którzy próbowali o pomogli mi:).
Remus Lupin
16.06.2009, 18:17
No widzisz teraz wystarczy tylko żeś z nim zerwała i po krzyku nie ma za co dziękować.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.