PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana grupy na emeryta

Patiglr
22.06.2009, 14:09
Mój problem jest strasznie kłopotliwy i denerwujący zarazem.. Otóż, zawsze, ale to zawsze jak mojemu Simowi pozostaje dzień do osiągnięcia grupy wiekowej Emeryt i "wyprawiam" mu urodziny w jakikolwiek, bądź inny sposób (przyjęcie urodzinowe, tort, bądź po prostu opcja dorośnij) wyskakuje błąd, gra się wyłącza i wyskakuje okienko:
Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta.

Oczywiście, przy innych grupach wiekowych się tak nie dzieje, wszystko jest w porządku, tylko podczas przejścia z Dorosłego na Emeryta. Jest to strasznie wkurzające - nie mogę tworzyć wielopokoleniowych rodzin, a nie chcę zabijać Simów, zanim sami, w naturalny sposób odejdą w simowe Zaświaty.. ^^ A więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc, to bardzo bym o to prosiła (reinstalka na ostatnim miejscu, chyba jest jakiś inny sposób ^^").

Btw. Czytałam temat przyklejony, ale nie mam żadnych dodatków z neta.. ;/

aluminium.
22.06.2009, 15:23
A to czytałaś? http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=47064

Chryzantem Złocisty
22.06.2009, 15:26
Życzę powodzenia w zamykaniu po kolei każdych procesów i kombinowaniu,który można wyłączyć a który nie... :]

Tak za 3-4 dni przy ciągłym resetowaniu komputera się w pełni dowiesz, po czym dojdą nowe procesy i znowu Ci się wszystko pomyli.

Patiglr
22.06.2009, 17:26
Namęczyłam się, komputer resetował mi się kilkanaście (jak nie więcej.. xD) razy, ale nie pomogło.. ;/

alishia
22.06.2009, 17:55
a nie bawiłaś się boolpropem ? jeżeli tak, to to może być przyczyną.

Patiglr
23.06.2009, 05:02
Nie, nigdy nie używałam kodów, oprócz paru razy na kasę..