Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Malowanie] Własne obrazy

'Mu
23.06.2009, 01:03
. . . . Czy w Sims 3 można malować własne obrazy?

. . . . W katalogu "Sims 3" znajdującym się w Dokumentach znajduje się katalog Painting. Niestety umieszczone tam graficzki nie pojawiają się w grze. Sim nie może ich przenieść na płótno pomimo że posiada ostatni - 10 poziom umiejętności malowanie.
. . . . Co jest nie tak? Co trzeba zrobić?

Amka
23.06.2009, 09:32
spróbuj jeszcze raz . w the sims 3 nie będziesz mogła malować własnych obrazów a jak już to w the sims2

'Mu
28.06.2009, 14:28
. . . Którą z Twoich odpowiedzi powinnam wybrać? :)

. . . Humm.. W katalogu w którym są np. saveowane postaci, czy też można dodać własną muzykę znajduje się również pusty katalog "Paintings". Możesz mieć rację i EA na razie nie udostępniło tej opcji. Być może chociaż ją przygotowali to odwlekają wprowadzenie, aby przyszłościowe rozszerzenia Sims 3 wnosiły coś więcej niż parę ubrań i obszarów.
. . . Jeśli to prawda pozostaje mieć nadzieję, że nie trzeba będzie czekać paru lat, aż pojawi się taka możliwość. Brakuje mi domu przyozdobionego obrazami jakie sama chciałabym namalować.

Gio
28.06.2009, 14:37
Malowanie własnych obrazów w dwójce też doszło dopiero w którymś z dodatków, więc chyba trzeba poczekać.

Hondirenda
30.06.2009, 13:43
Albo spróbuj zmniejszyć wielkość obrazów na mniej kb.

'Mu
30.01.2012, 00:41
Ponownie naszła mnie ochota zakupienia dodatków do Sims3. Szukam argumentów 'za' odklejeniem się od części drugiej.

Czy wraz z nowymi dodatkami pojawiła się możliwość malowania własnych obrazów?

P.S.
Brakuje mi mniej więcej 7 dodatków. Czy przewidywana jest sprzedaż Sims3 w paczuszce podstawka + wszystkie dodatki?

jaja
30.01.2012, 19:33
heh nie sądzę, za drogo by wyszło ;P ts2 tez wychodziły jedynie po 2-3 w zestawach

Lubie
30.01.2012, 20:01
Z tego co mi wiadomo, można mieć swoje obrazy w grze, ale nie po przez malowanie, tylko trzeba zrobić je własnoręcznie w jakimś tam programie. Chyba to tsr workshop. :3