Zobacz pełną wersję : dziecko duch
paulina239
24.06.2009, 14:30
Więc tak grałam sobie moją simka Moniką. Pewnego dnia wyskoczyła wiadomość, że może ożywić ducha w laboratorium kogotam. Ożywiłam ducha Mortimera Cwira. Oczywiście się nie udało i wyszedł duch, który ze mną mieszka. Zakochałam w sobie Mortiego i Monikę. Monika zaszła w ciążę, a gdy urodziła dziecko bylo przźroczyste jak duch. U was też się tak robi? Jest jakis sposób, by to dziecko wyglądało normalnie?
Jak sim ma dziecko z duchem, to jest ono również duchem. Nic nie zrobisz z tym o ile mi wiadomo.
Bravurka
24.06.2009, 18:24
Może spróbuj zabić dziecko i zanieś je do laboratorium, tam ożyw i może się uda
Ale ożywienie polega na tym, źe Sim wraca jako duch.. nie jako normalny człowiek, więc się udało.. co ty bredzisz..
Ogonowa tam pisze, że się nie udało jak wyskakuje komunikat po całej "operacji".
A co do tego z dzieckiem, to nie zawsze jak zrobisz dziecko z duchem to dziecko będzie duchem. Nie da sie tego "naprawić".
U mnie Bella z Mortimerem (i w ogóle z innymi Simami, dodam screena niedługo ;d) ma mnóstwo dzieci.Pierwszy to był duch,potem normalne,duch,normalne,duch,normalne ;d Na zmiane :P
Gdzieś czytałam, że jak duch zje ambrozję to staje się normalny.
Gdzieś czytałam, że jak duch zje ambrozję to staje się normalny.
Searle Ambrozją da się ożywić bo ja ożywiłam , ale da się tylko te duchy które umarły ze śmierci naturalnej czyli żę są białe :);):);)Inne nie lubią tej potrawy i nie chcą jej zjeść xDxD
Pzdr.: Emilci@
A ja tej ambrozi przygotowac nie moge xD
Może spróbuj zabić dziecko i zanieś je do laboratorium, tam ożyw i może się uda
Ale jak zabic ducha... :|
Ja swojego ducha pozbyłem się prostym sposobem:
Kiedy mój sim żenił się z simem z okolicy, po prostu przeprowadziłem go do rodziny tego sima i mam spokój :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.