Zobacz pełną wersję : Problem po wywaleniu folderu z M. Dokumentów
Witam! Mam pewien problem, gdyż wyrzuciłem folder EA Games z Moich Dokumentów, bo chciałem zagrac sobie od nowa "czystymi" rodzinami. Ale gdy wchodzę w Miłowo na koniec ładowania wyskakuje błąd, że nastąpiło uszkodzenie podczas ładowania. Co zrobić. Od razu przepraszam jeśli taki temat już był.
Hmm, wydaje mi się, że gra powinna automatycznie stworzyć nowy folder przy włączeniu gry. Pozostaje przeinstalowanie gry. Na pewno pomoże. Pozdrawiam.
aluminium.
25.06.2009, 17:56
Przepraszam, że wcinam się do tematu, ale myślę, że nie opłaca się zakładać nowego.
Więc mój problem tkwi w tym, że chciałam zrobić kopię zapasową folderu EA Games. Skopiowałam, wkleiłam na pulpit i zainstalowałam dodatek. Później weszłam, aby sprawdzić czy folder EA został. Okazało się, że tak więc chcąc usunąć skopiowany folder wyskakuje mi, że nie mogę, bo jakiś program go używa. Proszę o pomoc.
Hmm, wydaje mi się, że gra powinna automatycznie stworzyć nowy folder przy włączeniu gry. Pozostaje przeinstalowanie gry. Na pewno pomoże. Pozdrawiam.
No tak program go stworzył, ale jest trochę niekompletny. Nie było folderu Music, Downloads i jeszcze kilku. Dając te brakujące nadal jest ten błąd :|
Mere - może usuń ten folder jeszcze raz, a następnie uruchom grę. Jeśli i to nie pomoże, to tak jak już wspominałem - reinstalka. ;P
Dobra, problem się jakoś rozwiązał (ale pusto w tym Miłowie :/ ). Ale i tak dzięki za pomoc ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.