Zobacz pełną wersję : Autografy
Chantelle
26.06.2009, 09:27
Jak się je rozdaje?Bo jak idę np.dać koncert potem wychodzę po jakimś czasie i nie ma żadnej takiej opcji,a przecież widać to na filmiku startowym.
raspberry
26.06.2009, 09:34
musisz kliknac na opcje "wstrzymaj rozdawanie autografów" na np. stadionie,księgarni
nie mam pojecia po co jest "wstrzymaj" wiec tym sie nie sugeruj :P
ultraviolence
26.06.2009, 09:34
Jak się je rozdaje?Bo jak idę np.dać koncert potem wychodzę po jakimś czasie i nie ma żadnej takiej opcji,a przecież widać to na filmiku startowym.
Już kiedyś o tym pisałam. Przeczytaj ten post, a będziesz wiedziała co i jak.
http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=1047846&postcount=12
Chantelle
26.06.2009, 09:36
A ja myślałam,że ta opcja jest żeby wstrzymać,a nie rozpocząć.Thanks :D.
ultraviolence
26.06.2009, 09:39
A ja myślałam,że ta opcja jest żeby wstrzymać,a nie rozpocząć.Thanks :D.
Nie ma za co. Twórcy jakoś dziwacznie to przetłumaczyli... :D
_Eveline_
26.06.2009, 12:46
Twórcy nie tylko to dziwnie przetłumaczyli ;P Np. w kontaktach zamiast "dawny przyjaciel" powinno być ewidentnie "stary przyjaciel" - bo o to chodzi, a te dwa słowa znaczą zupełnie co innego w języku polskim.
Z tymi autografami też miałam z początku problem, bo bałam się, że wstrzymam jakąś tam sesję, klikając na to ^^ Później zaryzykowałam. Może dopracują tłumaczenie w aktualizacjach albo jakimś dodatku, przydałoby się.
A powiedzcie mi jaki jest czas oczekiwania między jednym a drugim rozdawaniem autografów?
Bo jak klikam na stadion lub teatr to jest oczywiście ta opcja ale nie aktywna i jak próbuję kliknąć to mam informację, że minął za krótki okres czasu od ostatniego rozdawania autografów :/ a minęły chyba 2 czy 3 dni simowe.
Pozdrawiam
uv: Aby nie odświeżać tematu, dopiszę się tutaj. Nie jestem pewna, ale co najmniej pięć dni do tygodnia czasu. Cierpliwości :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.